MAQ & Malaysian in Qatar.

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: MAQ & Malaysian in Qatar.

Post by nsham05 on 2008-05-07, 05:15

Rifdee wrote:Ini pun dapat juga: character building > priceless...
ehe..macam iklan kad kredit je....

Siapa yang character building? Yang mengutuk dan yang dikutuk, dua-dua sekali.

Just a thought.

nsham05
Active Member
Active Member

Number of posts : 37
Registration date : 2008-04-29

View user profile

Back to top Go down

Re: MAQ & Malaysian in Qatar.

Post by Rifdee on 2008-05-07, 05:21

Heheheh... ye tak iye..

Yang dikutuk akan lebih utuh dari segi personaliti. Yang mengutuk tu harap-harap sedar je la nanti...

Rifdee
Active Member
Active Member

Number of posts : 221
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: MAQ & Malaysian in Qatar.

Post by nsham05 on 2008-05-07, 05:25

Rifdee wrote:Heheheh... ye tak iye..

Yang dikutuk akan lebih utuh dari segi personaliti. Yang mengutuk tu harap-harap sedar je la nanti...

Betul. Betul.

nsham05
Active Member
Active Member

Number of posts : 37
Registration date : 2008-04-29

View user profile

Back to top Go down

Re: MAQ & Malaysian in Qatar.

Post by noble-man on 2008-05-07, 10:47

Character building.....hhmmm hanya applicable to those yg masih boleh dibentuk.

Pada yg dah jadi buluh betung tu, nak build the character macam mana pulak ? Masih boleh dilentur ke ?

noble-man
Active Member
Active Member

Number of posts : 209
Registration date : 2008-04-21

View user profile

Back to top Go down

Re: MAQ & Malaysian in Qatar.

Post by nsham05 on 2008-05-07, 12:00

noble-man wrote:Character building.....hhmmm hanya applicable to those yg masih boleh dibentuk.

Pada yg dah jadi buluh betung tu, nak build the character macam mana pulak ? Masih boleh dilentur ke ?

Hahaha...kelakar sangat...nak mencelah ni...

Kalau rebung - bolehlah dilentur - character building

Kalau buluh betung - bolehlah kepak dua - character demolishment

Tapi kalau dah kepak dua, masih berguna lagi - boleh guna buat lomang oi...

nsham05
Active Member
Active Member

Number of posts : 37
Registration date : 2008-04-29

View user profile

Back to top Go down

Re: MAQ & Malaysian in Qatar.

Post by noble-man on 2008-05-07, 12:27

Hai jang....nak buek lomang ko ?

Orang buek lomang, buluh kono bakar, pakai sekali jo, lopeh tu orang buang buluh tu dalam tong sampah.....kosian nasib si buluh betung......

noble-man
Active Member
Active Member

Number of posts : 209
Registration date : 2008-04-21

View user profile

Back to top Go down

Re: MAQ & Malaysian in Qatar.

Post by nsham05 on 2008-05-07, 12:38

noble-man wrote:Hai jang....nak buek lomang ko ?

Orang buek lomang, buluh kono bakar, pakai sekali jo, lopeh tu orang buang buluh tu dalam tong sampah.....kosian nasib si buluh betung......

Kah..kah..kah..

Lama tak makan lemang

nsham05
Active Member
Active Member

Number of posts : 37
Registration date : 2008-04-29

View user profile

Back to top Go down

Re: MAQ & Malaysian in Qatar.

Post by Rifdee on 2008-06-14, 12:39

HIDUP MAQ!

Rifdee
Active Member
Active Member

Number of posts : 221
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: MAQ & Malaysian in Qatar.

Post by Sponsored content Today at 15:40


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum