ASHGAL INTERVIEW

View previous topic View next topic Go down

ASHGAL INTERVIEW

Post by Mawi on 2015-08-13, 04:48

Assalamualaikum WBTH dan Selamat Siang semua,

Saya berminat dan berkeinginan untuk bekerja di Middle East (kalau boleh ASHGAL or lain pun boleh), dan buat masa skrg mmg x pernah ade pengalaman bekerja di luar Negara,

Ade kwn2 pernah bagitau Ashgal selalu buat interview kat Msia, tpi bile tye kawan tu balik kat mane die interview, die buat senyap je... Rolling Eyes

So, sy nak tya la kepada former kat sini, kalau2 ade interview ashgal di msia boleh la roger2


p/s sorry admin if tajuk ni dah penah di bincangkan or x sesuai dbincang disini.

Mawi
Newbies
Newbies

Number of posts : 1
Registration date : 2015-01-07

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum