Police Clearance / Certificate of Good Conduct

View previous topic View next topic Go down

Police Clearance / Certificate of Good Conduct

Post by khairunisazulkurnain on 2014-07-16, 12:47

Salam,

Saya akan report duty kat Doha soon. Police Clearance/Certificate of Good Conduct ni wajib ada ke? Dah apply online, tapi dia kata 1-2 bulan baru siap. Tak sempat tunggu sebab nak fly ke sana lepas raya ni.

P/S: Company dah bagi work visa.

Thanks.

khairunisazulkurnain
Newbies
Newbies

Number of posts : 1
Registration date : 2014-02-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Police Clearance / Certificate of Good Conduct

Post by mba2009 on 2014-07-17, 05:30

khairunisazulkurnain wrote:Salam,

Saya akan report duty kat Doha soon. Police Clearance/Certificate of Good Conduct ni wajib ada ke? Dah apply online, tapi dia kata 1-2 bulan baru siap. Tak sempat tunggu sebab nak fly ke sana lepas raya ni.

P/S: Company dah bagi work visa.

Thanks.

Waalaikumsalam;

Last time saya buat macam tu... print dan pi Putrajaya dan dapat documents tu satu hari je ?

Letter of good conduct !

mba2009
Active Member
Active Member

Number of posts : 219
Age : 50
Registration date : 2009-07-28

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum