Nak taknak jer

View previous topic View next topic Go down

Nak taknak jer

Post by rizi the doll on 2013-06-23, 11:34

WOW.... last post utk forum nie was April 2013.

Apa dah jadi pada forumner2 yg lain?

Mungkin sebab dah ada fb page kot, forum nie dah slow down. Or was it because serangan virus last year, and majority opis internet dah di block.

Anyways, hope kita masih boleh communicate, and rasa nyer teh tarik session masih lagi menunggu lokasi n time... n date... kita try 2015 la lak... hehehe

rizi the doll
Active Member
Active Member

Number of posts : 347
Age : 37
Registration date : 2008-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak taknak jer

Post by NiK_TAF56 on 2013-06-26, 11:57

aku tunggu ko organize je dude.. nak gak merasa naik HD.. Smile

NiK_TAF56
Active Member
Active Member

Number of posts : 82
Registration date : 2010-06-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak taknak jer

Post by rizi the doll on 2013-06-26, 12:04

ish... ko nie.. tgh summer nak ride mende nyer... cair siot...

rizi the doll
Active Member
Active Member

Number of posts : 347
Age : 37
Registration date : 2008-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak taknak jer

Post by unyat on 2015-03-26, 11:49

Dah 2015 ni bang...bila nak teh tariknyer sampai bumbung runtuh kat TWT, senyapjer ropanya?

unyat
Active Member
Active Member

Number of posts : 37
Location : Al Wukair
Registration date : 2011-06-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak taknak jer

Post by mba2009 on 2015-08-25, 09:58

I am still here...sekali sekala je jenguk...

mba2009
Active Member
Active Member

Number of posts : 219
Age : 50
Registration date : 2009-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak taknak jer

Post by unyat on 2015-08-26, 10:36

rizi the doll wrote:ish... ko nie.. tgh summer nak ride mende nyer... cair siot...
Hi rizithedoll.
Jom ride next Monday.. What a Face

unyat
Active Member
Active Member

Number of posts : 37
Location : Al Wukair
Registration date : 2011-06-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak taknak jer

Post by Sponsored content Today at 22:38


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum