FCC Panel Operator for QP job scope.

View previous topic View next topic Go down

FCC Panel Operator for QP job scope.

Post by demang77 on 2012-08-13, 05:56

Salam 1 Malaysia dan salam pengenalan...
Pada all brotai MQ.com,ana owng baru kat forum nie yg nak bertanya2 pada forumner yg otai2 kat sini..
just need some info regarding FCC Panel Operator job,ada tak brader2 yg kat sini yang da otai ngan job scope nie kat QP..
actually ana baru je dapat chances jadi candidates tuk interview jew..hik3 Very Happy kat APRec..tapi nak gak la tanya serba sedikit pasal job nie..mna lah taw kot2 da rezki ke sana jugak nanti...hehehe..harap2 dapat lah kirenye beri sedikit info pada saya..jazakallahu khairan kasira.. Laughing

demang77
Newbies
Newbies

Number of posts : 1
Registration date : 2012-08-12

View user profile

Back to top Go down

Re: FCC Panel Operator for QP job scope.

Post by DatukBendahara on 2012-09-10, 09:55

Maaf atas kelewatan reply. Baru balik dari Msia dan sana susah akses internet.

Kalau saudara pernah jadi panel operator, job scope nya sama saja. Kecuali saudara perlu ada pengetahuan bagaimana nak operate (start-up, shutdown, routine adjustment dsbnya) dan pengetahuan proses. Saya kira saudara tidak ada pengalaman dalam FCC proses kerana di Msia hanya Shell PD sahaja yang ada proses teknologi tersebut.

DatukBendahara
Active Member
Active Member

Number of posts : 124
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: FCC Panel Operator for QP job scope.

Post by ikan.bandaraya on 2013-02-02, 17:20

So macamana la ni

ikan.bandaraya
Active Member
Active Member

Number of posts : 36
Registration date : 2013-01-27

View user profile

Back to top Go down

Re: FCC Panel Operator for QP job scope.

Post by Sponsored content Today at 06:10


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum