cari rumah area wakra/ messaied

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by unyat on 2012-08-17, 07:44

Ahlan Ahlan Ya Habibi.
Palee hang memang nak dok Ezdan ka? Sampai jer Doha alatul datang ke Ezdan 4 untuk booking sbb apa yg aku perasan sekarang ni dah banyak kereta kat Ezdan 4 ni.Kalau dulu aku boleh bantai parking jer kat mana aku nak tp skang dah tak boleh.Only Dedicated Parking.
Anyway Selamat Berhari Raya bersama keluarga di Malaysia. sunny

unyat
Active Member
Active Member

Number of posts : 37
Location : Al Wukair
Registration date : 2011-06-20

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by Palee on 2012-08-17, 18:49

unyat wrote:Ahlan Ahlan Ya Habibi.
Palee hang memang nak dok Ezdan ka? Sampai jer Doha alatul datang ke Ezdan 4 untuk booking sbb apa yg aku perasan sekarang ni dah banyak kereta kat Ezdan 4 ni.Kalau dulu aku boleh bantai parking jer kat mana aku nak tp skang dah tak boleh.Only Dedicated Parking.
Anyway Selamat Berhari Raya bersama keluarga di Malaysia. sunny
cadangnya gitulah...aku nak amik yg 3 bedrooms dekat dekat dgn bro rizi tu. Since aku tau EMS ada buka branch di wakra...so now problem bab skool anak2 dah kira 5% setel...sekaligus setelkan sekali dilemma aku utk decide nak duk area mana sblm ni.

Palee
Active Member
Active Member

Number of posts : 56
Registration date : 2011-06-21

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by unyat on 2012-08-18, 11:09

Palee~ EMS hanya sampai KG1,KG2 dan Year 1 jer for time being berdasarkan announcement mereka di http://englishmodernschool.net/home/index.php?option=com_content&view=article&id=236&Itemid=261.
Ada satu lagi option iaitu Qatar Foundation tp kami belum melawat lagi office mereka just lalu2 jer Very Happy .
Insya Allah ada info akan diberitahu kelak.
Jangan pening-pening nikmati Aidilfitri anda bersama keluarga. Mu kan samseng PS2 so takder masalah punya.
Berita sedih ~ FYI, Adik Aiman Supervisor meninggal Jumaat lepas.

unyat
Active Member
Active Member

Number of posts : 37
Location : Al Wukair
Registration date : 2011-06-20

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by ikan.bandaraya on 2013-02-02, 17:22

Salam semua

ikan.bandaraya
Active Member
Active Member

Number of posts : 36
Registration date : 2013-01-27

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by unyat on 2013-02-13, 06:55

ikan.bandaraya wrote:Salam semua
Salam untuk kamu juga ikan.bandaraya.
Kalau nak meng"ikan" boleh datang ke Al Wakra port

unyat
Active Member
Active Member

Number of posts : 37
Location : Al Wukair
Registration date : 2011-06-20

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by Sponsored content Today at 18:03


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum