cari rumah area wakra/ messaied

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

cari rumah area wakra/ messaied

Post by rs4wd on 2012-07-21, 15:43

Salam semua,

Mintak assistant kalau2 ada lobang utk cari rumah kat area wakra atau messaied...dah tgk kat qatarliving, tp mana la tau kalau2 ada geng kat sini yg bole rekomen (prefer 2 bedroom sbb ada srg lg nak join)...

Terima kasih.

rs4wd
Active Member
Active Member

Number of posts : 50
Registration date : 2012-05-15

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by addandaraawi on 2012-07-24, 15:24

rs4wd wrote:Salam semua,

Mintak assistant kalau2 ada lobang utk cari rumah kat area wakra atau messaied...dah tgk kat qatarliving, tp mana la tau kalau2 ada geng kat sini yg bole rekomen (prefer 2 bedroom sbb ada srg lg nak join)...

Terima kasih.

Aloo encik....saya pun mau join lah jugak...haha

addandaraawi
Newbies
Newbies

Number of posts : 12
Registration date : 2012-05-17

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by silver16v on 2012-07-25, 12:02

wsalam wbt..

Cuba chk Ezdan Village.. ramai org msia dok sana..

http://www.ezdanqatar.com/project-search-result/

Pilih 'Wukayr'

silver16v
Active Member
Active Member

Number of posts : 360
Location : Doha
Registration date : 2008-04-01

View user profile http://www.malaysiaqatar.com

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by rs4wd on 2012-07-27, 08:17

tq tuan, ptg ni insy kesana tgk2 area...

rs4wd
Active Member
Active Member

Number of posts : 50
Registration date : 2012-05-15

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by rs4wd on 2012-07-27, 08:19

awi, nanti ko smpai kasitau, ada geng IT budak kita gak pun cari partner

rs4wd
Active Member
Active Member

Number of posts : 50
Registration date : 2012-05-15

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by addandaraawi on 2012-07-30, 02:03

ok boss...tq2...fligh 2/9..insyaAllah..

addandaraawi
Newbies
Newbies

Number of posts : 12
Registration date : 2012-05-17

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by rs4wd on 2012-07-30, 11:46

lama lg tu bohh

rs4wd
Active Member
Active Member

Number of posts : 50
Registration date : 2012-05-15

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by addandaraawi on 2012-07-30, 17:23

pejam celik pejam celik..kejap je tu...nebes i...hehehe

addandaraawi
Newbies
Newbies

Number of posts : 12
Registration date : 2012-05-17

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by rs4wd on 2012-07-31, 11:20

awi, kau join kitorg skali kat ezdan village, wakra, mau???kalau ok, kitorg reserve kau...area sempoi...bole check sini
www.ezdanqatar.com

rs4wd
Active Member
Active Member

Number of posts : 50
Registration date : 2012-05-15

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by addandaraawi on 2012-07-31, 19:28

Wahhh bagaikan nora danish ngajak dating...of coz la mau...hahaha
Berape org ni bro?umah yg mane satu?fully furnish ke?

addandaraawi
Newbies
Newbies

Number of posts : 12
Registration date : 2012-05-17

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by rs4wd on 2012-08-01, 09:24

kitorg berdua, belum decide lg nak select yg mana, tp kalau ko smpai pun sure lepak hotel dulu, distance dlm 15mins ke doha, rumah byk jenis, FF..harga je lain2...

rs4wd
Active Member
Active Member

Number of posts : 50
Registration date : 2012-05-15

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by addandaraawi on 2012-08-02, 14:00

bos...kalau sorang lagi ajak join skali boleh ke?skype tak guna ke?

addandaraawi
Newbies
Newbies

Number of posts : 12
Registration date : 2012-05-17

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by addandaraawi on 2012-08-02, 18:03

Ok xjd...proceed 3 org je...dia ade geng dah..hahahaha

addandaraawi
Newbies
Newbies

Number of posts : 12
Registration date : 2012-05-17

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by rs4wd on 2012-08-03, 11:57

hari2 aku skype dgn family bohh....wah kalau ada ada ramai lg best bole amik villa!....mintak ko punya fb id, nanti senang nak sembang

rs4wd
Active Member
Active Member

Number of posts : 50
Registration date : 2012-05-15

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by addandaraawi on 2012-08-03, 12:01

Bos...aku send text kat skype dok berbalah mu....huhu
Id fb addandaraawi...kate ade budak IT sorang lagi nak join xjd ke??skang still stay kat hotel ke?

addandaraawi
Newbies
Newbies

Number of posts : 12
Registration date : 2012-05-17

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by rs4wd on 2012-08-03, 12:20

orait, sat lg aku add mu...
budak IT mmg ada srg kat sini, geng kita gak
dengar2 mmg nak dok area wakra, later labole diskas
smlm pun kitorg ada corporate sahur kat marriott


rs4wd
Active Member
Active Member

Number of posts : 50
Registration date : 2012-05-15

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by addandaraawi on 2012-08-03, 14:19

Wahh itu sudah bagus...ade geng IT..xde la kesunyian..hahah
Dahsyat2 sahur kat marriot....ari ni ape aktiviti bro?

addandaraawi
Newbies
Newbies

Number of posts : 12
Registration date : 2012-05-17

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by rs4wd on 2012-08-03, 14:29

harini mgkin join iftar dgn geng malaysia, lama dah tak pekena lauk malaysia ni!....sahur tu mmg diorg buat every yr, kita dtg makan ajelaa....

rs4wd
Active Member
Active Member

Number of posts : 50
Registration date : 2012-05-15

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by Palee on 2012-08-10, 09:13

salam all...aku ni since february dah duk doha...insyaallah 29th ni pi ke opis ezdan 4 nak amik 3bedrooms kat situ...haritu dah pi tgk..dekat je dgn umah bro rizi...tapi gi tgk survey jelah...tak booking apa pun lagi...

anyways..sapa2 yg nak keep in contact bley add fb or ym aku..pakai add email yg sama utk cari di fb yea.

add me mfadzlij@yahoo.com

Palee
Active Member
Active Member

Number of posts : 56
Registration date : 2011-06-21

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by rs4wd on 2012-08-13, 07:48

mantapp bro....3 bedrooms utk family ke share dgn geng bujang?aku pun insy lepas raya lah kot sbb nak setelkan lesen dulu, buat masa skang patah kaki tkde transport..

rs4wd
Active Member
Active Member

Number of posts : 50
Registration date : 2012-05-15

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by Palee on 2012-08-13, 11:41

rs4wd wrote:mantapp bro....3 bedrooms utk family ke share dgn geng bujang?aku pun insy lepas raya lah kot sbb nak setelkan lesen dulu, buat masa skang patah kaki tkde transport..

sebagai preparation bawak family datang lepas eid nih.

aku try nak pi convert lesen last week kat traffic dept madinat khalifa...tapi polis hat jaga pintu opis sheikh tu cakap sheikh tadak...vacation...after eid baru dia start kerja. huuuu....

dah masalah pulak aku nanti bawak family ke sini aku lesen tadak lagi....nak pakai international license dah ada RP pulak....terpaksa la nanti aku buatkan lesen international utk wife aku...then dia la yg kena drive nanti.

anyways...malam ni jam 8pm flight aku doh-kul. Wink

Palee
Active Member
Active Member

Number of posts : 56
Registration date : 2011-06-21

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by rs4wd on 2012-08-14, 07:28

alhamdulillah, balik raya gak eh?aku jumaat ni doh-sin, dekat skit nak balik jb....ehehe

pelan2 kayuh la bro nak convert lesen, aku pun cadangnya mcm tu gak mula2 tp co dah arrange driving school, terpaksa follow lah....later on pun lanyak keta co....

nanti dah bwk family bole kumpul ramai2 kat Ezdan tu hahaha...

rs4wd
Active Member
Active Member

Number of posts : 50
Registration date : 2012-05-15

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by Palee on 2012-08-15, 00:18

rs4wd wrote:alhamdulillah, balik raya gak eh?aku jumaat ni doh-sin, dekat skit nak balik jb....ehehe

pelan2 kayuh la bro nak convert lesen, aku pun cadangnya mcm tu gak mula2 tp co dah arrange driving school, terpaksa follow lah....later on pun lanyak keta co....
nanti dah bwk family bole kumpul ramai2 kat Ezdan tu hahaha...
btw, ko pakai GSR rs 4wd ke? Hehe


Palee
Active Member
Active Member

Number of posts : 56
Registration date : 2011-06-21

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by rs4wd on 2012-08-15, 09:36

hahaha....dulu mmg layan turbo, tp dah bertukor ke NA semula...

rs4wd
Active Member
Active Member

Number of posts : 50
Registration date : 2012-05-15

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by Palee on 2012-08-15, 17:40

rs4wd wrote:hahaha....dulu mmg layan turbo, tp dah bertukor ke NA semula...
hehe... Aku lak mmg all-time vtec je..heheh

Palee
Active Member
Active Member

Number of posts : 56
Registration date : 2011-06-21

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah area wakra/ messaied

Post by Sponsored content Today at 04:19


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum