SUKARNYA MENDAPAT TEMPAT

View previous topic View next topic Go down

SUKARNYA MENDAPAT TEMPAT

Post by intan on 2012-07-12, 12:09


Salam pengenalan semua, saya masih baru di bumi Qatar ini. Ada anak 4 orang. 3 org bersekolah sepatutnya memasuki grade 2, 5, 7 . Sepanjang baru berada hampir 1 bulan ini kesibokan saya utk mencari sekolah di sini amat memeritkan. Tambahan pula anak tak fasih berbahasa Inggeris. Anak Malaysialah katakan. Sudah 2 sekolah saya hantar tetapi mendukacitakan gagal. Kebanyakkan sekolah dah tutup waiting list pun tak ada. Minggu depan ada last chance utk anak sitting for the exam yg fail tu. Tapi tak tahulah... nak suruh mereka study pun susah ..macam tak ada interested nak belajar asyik kena ketuk aje. Dahlah syllabusnya tinggi dgn semangat anak yg tak ada langsung saya rasa mcm kecewa bebenar. Entahlah tawakal ajelah nampaknya. Apa patut saya lakukan jika anak gagal mendapat tempat di International school. Saya terdetik juga nak hantar ke sekolah arab aje walaupun tahu impaknya masa depan pelajaran anak tak ke mana nanti. Tapi saya yakin bumi Allah ini luas. Saya berserah kpd Allah. Nak tanya bagaimana permohonan memasuki sek. arab dan nama sekolah yang ok

intan
Newbies
Newbies

Number of posts : 1
Registration date : 2012-06-14

View user profile

Back to top Go down

Re: SUKARNYA MENDAPAT TEMPAT

Post by yusoff68 on 2012-07-14, 07:18

Salam kak Intan, boleh check dalam inbox PM

yusoff68
Active Member
Active Member

Number of posts : 24
Registration date : 2011-01-05

View user profile

Back to top Go down

Re: SUKARNYA MENDAPAT TEMPAT

Post by shwarma on 2012-07-19, 09:32

Sabar kak Intan, duduk kt bumi Arab ni kena banyak sabar, lebih lebih lagi musim panas ni ...

Macamana? ... dah ada berita yg positif ...

shwarma
Active Member
Active Member

Number of posts : 52
Registration date : 2008-11-10

View user profile

Back to top Go down

Re: SUKARNYA MENDAPAT TEMPAT

Post by Sponsored content Today at 20:03


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum