Recommended kargo / freight services.

View previous topic View next topic Go down

Recommended kargo / freight services.

Post by zairulamri on 2012-04-21, 17:28

As salam sahabat2 semua,

Tak pasti dah ada topik ni ke belum, kalau ada tolong advise kat saya kat folder mana yer?

Nak mintak rekomen sikit, kalau nak hantar barang from Malaysia ke Doha, company mana yg bagus untuk saya hubungi?

Insyallah nak bawak barang from Malaysia lps raya nnt (lps dapat rumah kat sini). cuma nak tau company dan quotation diaorg. Company saya ada bagi relocation allowance dalam QR7500. so nak guna la semaksimum mungkin.

thanks to yg sudi berkongsi.

-bob aspetar-

zairulamri
Active Member
Active Member

Number of posts : 88
Location : Al Fadang Fasir..
Registration date : 2012-01-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Recommended kargo / freight services.

Post by NiK_TAF56 on 2012-04-23, 07:40

Try call Total Logistics... office dia kat Klang... saya pernah antar barang ke Doha pakai kompeni nih... dia ada sea freight and air freight...
Contact: Eiyza 019 6508003

NiK_TAF56
Active Member
Active Member

Number of posts : 82
Registration date : 2010-06-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Recommended kargo / freight services.

Post by zairulamri on 2012-04-23, 07:42

orait bro. thanks. nnt aku try call.

zairulamri
Active Member
Active Member

Number of posts : 88
Location : Al Fadang Fasir..
Registration date : 2012-01-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Recommended kargo / freight services.

Post by ikan.bandaraya on 2013-02-02, 17:45

Thanks

ikan.bandaraya
Active Member
Active Member

Number of posts : 36
Registration date : 2013-01-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Recommended kargo / freight services.

Post by Sponsored content Today at 06:09


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum