Sekolah Qatar

View previous topic View next topic Go down

Sekolah Qatar

Post by hamka on 2012-04-19, 11:47

Salam,
Ada sesiapa yg ada bawak anak blajar d sekolah menengah ke Qatar? dpt beri some guideline apa yg diaorang perlu dari sekolah Malaysia? Sy ada dua anak form 2 ngan form 3. Yang form 3 tuh sy nak tunggu dia habis duduk PMR baru bawak pi enroll d English School Dukhan. Bila diaorang habis A lvl recognize ke Uni d Malaysia certificate A lvl?

Hamka

hamka
Newbies
Newbies

Number of posts : 10
Registration date : 2012-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Sekolah Qatar

Post by Akaksu on 2012-05-02, 17:20

saya bawa anak sekolah menengah form 2 n form 1....belajar kat jauh beza dari sana...

Akaksu
Active Member
Active Member

Number of posts : 45
Registration date : 2009-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Sekolah Qatar

Post by numbskull on 2012-05-02, 21:48

My advise kalau dah sekolah menengah tu elok habiskan kat Malaysia je...agak susah untuk diorg catch up kalau all the while dah syllabus malaysia..kesian kat diorang...

numbskull
Active Member
Active Member

Number of posts : 29
Registration date : 2008-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Sekolah Qatar

Post by Akaksu on 2012-05-03, 19:55

kalau dah form 4 ke atas boleh lah tinggalkan..anak saya form 2 and 1 saya bawak ajer ke sini sebab di sini masih rasa selesa sebab percampuran masih terbatas lagi..kat malaysia seram saya nak tinggalkan sebab sosial teruk sikit

Akaksu
Active Member
Active Member

Number of posts : 45
Registration date : 2009-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Sekolah Qatar

Post by Palee on 2012-09-12, 19:34

tumpang tanya sket. Bagi anak2 yang dah bersekolah di malaysia dan akan migrate dan bersekolah pula di qatar, dokumen2 depa yg kita bawa dari sekolah di malaysia nanti tu nak ditranslatekan jugak ke english ke?

Palee
Active Member
Active Member

Number of posts : 56
Registration date : 2011-06-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Sekolah Qatar

Post by ikan.bandaraya on 2013-02-02, 16:31

Sylibus sekolah sini macamana?

ikan.bandaraya
Active Member
Active Member

Number of posts : 36
Registration date : 2013-01-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Sekolah Qatar

Post by Sponsored content Today at 19:57


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum