Offer to come to Qatar

View previous topic View next topic Go down

Offer to come to Qatar

Post by lockch on 2012-03-28, 23:06

Helo, saya ni telah mendapat offer untuk kerjan di Doha.
Ada yang saya ingin pertimbangkan kat sini..

Gajinya lumayan, tapi syarikat yang buat tawaran ini bukan dari Qatar tapi dari negara Singapura.
Dan kerja kontrak (boleh di renew tiap 2 tahun). Tetapi berdasarkan PROJECT yang akan tamat 3 tahun lagi
Adakah senang untuk saya mencari kerja lain setelah tamat tempoh kerja - di Qatar ataupun negara jiran di sana?
Siapa yang ada pengalaman dalam mencari kerja di Middle East setelah tamat tempoh kontrek?


lockch
Newbies
Newbies

Number of posts : 5
Registration date : 2012-03-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Offer to come to Qatar

Post by zairulamri on 2012-03-29, 07:45

sorang member saya, dulu kerja ngan qatar gas, after 3 years, dia dapat join lak Mubadala Oil kat abu dhabi. Dengar kata dia cadang nak balik kerja kat qatar, dah dapat offer dah pun (Qapco), tp dia reject for a time being coz baru naik gaji and tunggu bonus dr mubadala (siap dapat award pekerja terbaik lagi).

dia nak balik kerja kat qatar pasal, ramai member2 dia from malaysia yg baru sampai doha (termasuk la aku.. Laughing ) so kawan dah teruja nak balik doha.

zairulamri
Active Member
Active Member

Number of posts : 88
Location : Al Fadang Fasir..
Registration date : 2012-01-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Offer to come to Qatar

Post by qamal ganu on 2012-03-29, 10:03

ha3X bagus punya alasan. sebab member2 ramai di qatar... kalau member ramai di siberia agaknya lari kesana pulak...

qamal ganu
Newbies
Newbies

Number of posts : 5
Registration date : 2011-10-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Offer to come to Qatar

Post by Sponsored content Today at 22:37


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum