Sambung sewa 3BHK Ezdan 4

View previous topic View next topic Go down

Sambung sewa 3BHK Ezdan 4

Post by rizi the doll on 2011-11-01, 11:42

Kalau ada sesiapa yg berminat.

Sewa apartment ground floor 3 bilik + 3 bilik air, fully furnish, + api and air.

Kat belakang rumah ada backyard (for gardening), dedicated shaded parking.

Rizi nyer agreement is from Oct 2011 - Sept 2012 + 2 bulan free utk Oct dan Nov 2012.

Kalau ada yg berminat nak take over contract nie, pls call 5554 6798.

Sewa is QR 6400 termasuk api n air.

TQ. Smile

rizi the doll
Active Member
Active Member

Number of posts : 347
Age : 37
Registration date : 2008-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung sewa 3BHK Ezdan 4

Post by kutu_beramboi on 2011-11-11, 15:19

rizi the doll wrote:Kalau ada sesiapa yg berminat.

Sewa apartment ground floor 3 bilik + 3 bilik air, fully furnish, + api and air.

Kat belakang rumah ada backyard (for gardening), dedicated shaded parking.

Rizi nyer agreement is from Oct 2011 - Sept 2012 + 2 bulan free utk Oct dan Nov 2012.

Kalau ada yg berminat nak take over contract nie, pls call 5554 6798.

Sewa is QR 6400 termasuk api n air.

TQ. Smile


Rizi dah tak nak tinggal kat situ lagi ke ? Napa ek ? Boleh kongsi kan ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung sewa 3BHK Ezdan 4

Post by rizi the doll on 2011-11-13, 09:18

Actually tinggal kat sini best... tak bising, rileks and tak pening ngan jem Doha.

Nak pindah cos, Mrs. Rizi baru start keje kat Doha, and bb Rizi pun start nursery kat D-Ring, blakang Birla School...
kesian kat dia sbb 5.15 dah kena bangun...
nak kasi siap, mandi n buat breakfast, by 5.45 dah gerak dari Wakra.

Selalu, Rizi akan antar bb 1st, nursery bukak 6.30, lepas tu antaq Mrs. Rizi, keje start kul 7.30,so Mrs. Rizi terpaksa masuk awal la ke opis. And problem is Rizi start keje kul 6.30.

So dok tgh plan nak cari lokasi yg dekat ngan nursery bb.
Itu yg sebab nyer nak pindah tuu...


rizi the doll
Active Member
Active Member

Number of posts : 347
Age : 37
Registration date : 2008-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung sewa 3BHK Ezdan 4

Post by Sponsored content Today at 04:19


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum