Ada sesiapa minat main muzik?

View previous topic View next topic Go down

Ada sesiapa minat main muzik?

Post by rk on 2010-11-02, 11:15

Hello kekawan semua

Ada sesiapa yg minat main muzik kat sini tak i.e. pernah bermain dalam band tak kiralah instrument..guitar, drums, bass ataupun vocals. Kalau berminat untuk berjumpa for jamming session please pm saya!


rk
Newbies
Newbies

Number of posts : 18
Registration date : 2009-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada sesiapa minat main muzik?

Post by rizi the doll on 2010-11-02, 11:16

rk wrote:Hello kekawan semua

Ada sesiapa yg minat main muzik kat sini tak i.e. pernah bermain dalam band tak kiralah instrument..guitar, drums, bass ataupun vocals. Kalau berminat untuk berjumpa for jamming session please pm saya!


jamming session??? ada studio ker kat sini?

rizi the doll
Active Member
Active Member

Number of posts : 347
Age : 37
Registration date : 2008-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada sesiapa minat main muzik?

Post by rk on 2010-11-02, 15:43

rizi, studio memang ada kat sini - dekat hilal & wakra, tapi kena bayar sewa mahal sikit la. Group musicians kat sini cukup ramai. Cuma nak cari malaysians aje yang so far takda.

jamming studio kat villa la dulu...

rk
Newbies
Newbies

Number of posts : 18
Registration date : 2009-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada sesiapa minat main muzik?

Post by Hazimismail on 2011-04-26, 11:42

i used to play in a band. tapi rhythm guitar je. dah lama tak panaskan jari la tapi... guitar pun belum ada. hehe

Hazimismail
Newbies
Newbies

Number of posts : 16
Age : 34
Location : Doha International Airport
Registration date : 2011-02-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada sesiapa minat main muzik?

Post by SpectraGuy on 2012-04-13, 08:50

music scene Qatar boleh tahan. e.g. Asgard Legionnaires

SpectraGuy
Active Member
Active Member

Number of posts : 114
Registration date : 2011-02-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada sesiapa minat main muzik?

Post by torque on 2012-04-26, 20:10

kat al-khor community ni ramai yg boleh main instrument, pblemnya studio xde..

marop@qatargas.com.qa

torque
Newbies
Newbies

Number of posts : 12
Location : Al-Khor Community
Registration date : 2009-11-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada sesiapa minat main muzik?

Post by torque on 2012-04-26, 20:11

kalau ada rumah sapa2 yg sudi "dikorbankan" utk buat mini studio.. buleh jer kita kumpul ramai2.. untung2 buleh main atas stage lg..

torque
Newbies
Newbies

Number of posts : 12
Location : Al-Khor Community
Registration date : 2009-11-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada sesiapa minat main muzik?

Post by ikan.bandaraya on 2013-02-02, 17:43

Any update

ikan.bandaraya
Active Member
Active Member

Number of posts : 36
Registration date : 2013-01-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada sesiapa minat main muzik?

Post by Sponsored content Today at 18:37


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum