Bazar Ramadhan on 13-08-10

View previous topic View next topic Go down

Bazar Ramadhan on 13-08-10

Post by asyraf on 2010-08-08, 08:22

Assalamualaikum & Salam sejahtera ahli MAQ yang dihormati,

Sinar Ramadhan menjelang tiba, MAQ dan PERWAKILAN DOHA dengan kerjasama HYATT PLAZA menjemput rakyat Malaysia untuk bersama memeriahkan BAZAR RAMADHAN 2010.

Butiran program seperti di bawah :

Tarikh:13 Ogos 2010 (Jumaat)
Masa : 2.30 ptg - 5.00 ptg
Tempat : Hyatt Plaza, Doha (Food Court)

MACAM MACAM ADA!


asyraf
Active Member
Active Member

Number of posts : 44
Registration date : 2008-06-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan on 13-08-10

Post by Chian on 2010-08-08, 09:52

Ashraf,

Jap je masa berlalu kan. Macam terasa lagi kemeriahan Bazar Ramadhan Doha tahun lepas.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan on 13-08-10

Post by rizi the doll on 2010-08-12, 10:17

asyraf... ko meniaga apa tahun nie?

rizi the doll
Active Member
Active Member

Number of posts : 347
Age : 37
Registration date : 2008-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan on 13-08-10

Post by asyraf on 2010-08-12, 10:53

hehe...aku mana ada niaga beb...kami cuma involve at capital level jerk...huhu:).....mai mai mai macam macam ada...ada nasi ayam roasted, ada mee udang sungai dua, ada satay ampangan, ada laksa kedah, macam macam lagi lah....yang penting cari stall yang tukang jual nyer semua mama's vogue...

asyraf
Active Member
Active Member

Number of posts : 44
Registration date : 2008-06-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan on 13-08-10

Post by Tagazoo on 2010-08-12, 15:18

Salam Ramadhan semua...

Takda yang jual kuih raya ke? takda kuih, kerepek raya pun takpa...

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan on 13-08-10

Post by numbskull on 2010-08-13, 04:27

Alamak I ada hal lah petang nie...boleh sampai dalam pukul 4.00 je..Agak agak ada lagi tak lauk atau kuih yang tinggal...I dengar selalu dalam setengah jam je habis licin..kalau takde rezeki takpelah nak buat macam mana...

numbskull
Active Member
Active Member

Number of posts : 29
Registration date : 2008-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan on 13-08-10

Post by Chian on 2010-08-15, 07:39

Dengar khabar dari kawan-kawan yang pegi, Bazar start dalam kul 2.30pm. Dalam kul 3.30pm dah almost licin dah.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan on 13-08-10

Post by anaz on 2010-08-20, 06:56

Bestnyerr dengar... takperlah... insyaallah nak try gak pegi satu hari nnt...

anaz
Active Member
Active Member

Number of posts : 22
Age : 30
Registration date : 2010-06-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan on 13-08-10

Post by silver16v on 2010-08-20, 12:47

Salam.. haritu sya beli kuih pau frozen dari 1 gerai tu.. ada x siapa2 tahu siapa tuan punya gerai tu.. saya nak order kuih pau tu lagi lar.. Jzzk.

silver16v
Active Member
Active Member

Number of posts : 360
Location : Doha
Registration date : 2008-04-01

View user profile http://www.malaysiaqatar.com

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan on 13-08-10

Post by Sponsored content Today at 04:27


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum