MAQ Election

View previous topic View next topic Go down

MAQ Election

Post by noble-man on 2008-04-24, 10:43

Election MAQ malam besok jadi ke tak jadi ??

Siapa calon Presiden ? Tak nampak/ dengar pun calon-calon kabinet baru berkempen ?

noble-man
Active Member
Active Member

Number of posts : 209
Registration date : 2008-04-21

View user profile

Back to top Go down

MAQ AGM

Post by eltax on 2008-04-24, 11:21

All members are invited to attend the MAQ Annual Dinner and Annual General Meeting for 2007/08 to be held as follows:

Date : 25th April 2008
Time 19:00 hours
Venue : Embassy of Malaysia Premise, Lusail Street, Doha

Details of the MAQ AGM Agenda and the Annual Dinner Program are as attached.


Plese note the following

1. For a member to be eligible to vote, his/her membership has to be valid, i.e he/she has already renewed the membership for 2008/9 for those who have paid or joined as members before 01.01.2008. For those who joined or renewed their memberships after 01/01/2008 will automatically be eligible.

2. Membership renewal and also new application can be done anytime before the AGM, or on the AGM night before entering the premises, otherwise they will not be eligible to vote .

eltax
Active Member
Active Member

Number of posts : 117
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: MAQ Election

Post by HERO on 2008-04-24, 19:54

nak memangkoh sapo nih...? x nampok poster pung...?

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: MAQ Election

Post by Racing_Camel on 2008-04-25, 07:57

pangkah, jgn tak pangkah. Very Happy

Racing_Camel
Active Member
Active Member

Number of posts : 192
Location : Arabian Desert
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: MAQ Election

Post by gangster_mache on 2008-04-28, 19:49

Kawe x kisah sapo jadi Presiden pun..Tapi klu bleh kurangkan sikit la kecek inggeris tu, biar napok kita ore malaysia
Time keje kan ari2 doh kecek inggeris x kan sama2 Malaysia pun kecek inggeris jgak... bahasa menunjukkan bangsa....



ELECTRICITY COMES FROM ELECTRON...MORALITY COMES FROM MORON

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: MAQ Election

Post by noble-man on 2008-04-30, 10:08

Ya lah gengster_mache, setuju sangat.

Kat ofis, dengar & cakap bahasa Arab + English. Peluang nak cakap Bahasa Msia cuma bila kita dapat peluang jumpa kengkawan Msia. Bila dah lama dok sini kengkadang bila cakap Bahasa Melayu tu rasa tergeliat gak lidah. Kengkadang lupa jugak nak 'find the right words' in Bahasa.

Anyway, siapa yg dah menang tu kita ucapkan tahniah. Now it's time to start working...semoga MAQ dapat memertabatkan maruah, nasib & imej orang-orang Malaysia di Qatar ini.

noble-man
Active Member
Active Member

Number of posts : 209
Registration date : 2008-04-21

View user profile

Back to top Go down

Re: MAQ Election

Post by nsham05 on 2008-04-30, 13:00

noble-man wrote:Ya lah gengster_mache, setuju sangat.

Kat ofis, dengar & cakap bahasa Arab + English. Peluang nak cakap Bahasa Msia cuma bila kita dapat peluang jumpa kengkawan Msia. Bila dah lama dok sini kengkadang bila cakap Bahasa Melayu tu rasa tergeliat gak lidah. Kengkadang lupa jugak nak 'find the right words' in Bahasa.

Anyway, siapa yg dah menang tu kita ucapkan tahniah. Now it's time to start working...semoga MAQ dapat memertabatkan maruah, nasib & imej orang-orang Malaysia di Qatar ini.

Tahniah, tahniah

nsham05
Active Member
Active Member

Number of posts : 37
Registration date : 2008-04-29

View user profile

Back to top Go down

Re: MAQ Election

Post by ehemmmmQ on 2008-04-30, 14:03

nsham05 wrote:
noble-man wrote:Ya lah gengster_mache, setuju sangat.

Kat ofis, dengar & cakap bahasa Arab + English. Peluang nak cakap Bahasa Msia cuma bila kita dapat peluang jumpa kengkawan Msia. Bila dah lama dok sini kengkadang bila cakap Bahasa Melayu tu rasa tergeliat gak lidah. Kengkadang lupa jugak nak 'find the right words' in Bahasa.

Anyway, siapa yg dah menang tu kita ucapkan tahniah. Now it's time to start working...semoga MAQ dapat memertabatkan maruah, nasib & imej orang-orang Malaysia di Qatar ini.

Tahniah, tahniah

Kecek klate teruh pun tak po eh! buke oghe tok pehe pong!!

ehemmmmQ
Newbies
Newbies

Number of posts : 14
Registration date : 2008-04-08

View user profile

Back to top Go down

Re: MAQ Election

Post by Rifdee on 2008-04-30, 14:29

Apa komen tuan-tuan tentang kelancaran majlis tersebut? Ada apa-apa aspek yang boleh diperbaiki lagi?

Rifdee
Active Member
Active Member

Number of posts : 221
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: MAQ Election

Post by Sponsored content Today at 22:34


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum