Newbies - Hospitality Industry...

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Newbies - Hospitality Industry...

Post by mba2009 on 2010-07-25, 10:47

Chian wrote:mba2009,

So sorry to use this route. I treid to PM you, tapi, stuck kat 'outbox'.

Esok ada Msian friend nak pi interview kat KUFPEC in Kuwait City. Kalau boleh, dia nak jumpa untuk tanya lebih lanjut akan kehidupan di Kuwait from any Msian there.

Kalau you tak keberatan, boleh tak bagi no phone you kat Kuwait (through PM) untuk dia hubungi bila sampai Kuwait City nanti ?

Salam,
Chian

Salam Chian;

Sorry la baru buka ternet...dah hantar PM...sorry baru baca thread pagi ni 25hb July 2010


Last edited by mba2009 on 2010-07-25, 10:50; edited 1 time in total (Reason for editing : salah eja)

mba2009
Active Member
Active Member

Number of posts : 219
Age : 50
Registration date : 2009-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Newbies - Hospitality Industry...

Post by scarscar on 2010-08-06, 05:18

Salam semua...

Nak tanya sikit..yg kerja di middle east nih semuanya harus berpengalaman lama yer......klau baru setahun jagung mcm saya tak layak yer??? sy minat nak apply tp mcm xberapa layak jerk sebab pengalaman kerja dlm bidang engineering+safety and health baru 3tahun lebih....dekat middle east ade perlukan safety and health tak......klau sapa sapa tahu boleh beritahu saya yer....saje nak korek maklumat....terima kasih

scarscar
Newbies
Newbies

Number of posts : 5
Registration date : 2010-07-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Newbies - Hospitality Industry...

Post by Chian on 2010-08-09, 08:50

Scarscar,

Try je. Among the websites that you may check for jobs in ME is www.bayt.com.

Salam.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Newbies - Hospitality Industry...

Post by Sponsored content Today at 18:37


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum