Langsir/Curtain in Qatar?

View previous topic View next topic Go down

Langsir/Curtain in Qatar?

Post by mhazli on 2010-06-08, 08:05

Nak minta bantuan dan pendapat rakan2 MAQ yg berpengalaman. Nak tahu kat mana boleh beli curtain/langsir yg affordable dan ada choice kat Qatar ni. Dah visit HomeCenter, affordable tapi material kureng and limited choices...ah pergi Salwa road, harga terlampau mahal...

So your advice will be much appreciated. Thanks.

mhazli
Newbies
Newbies

Number of posts : 12
Age : 38
Location : Al Waab
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Langsir/Curtain in Qatar?

Post by DatukBendahara on 2010-06-08, 19:25

Try Souq Najma.

DatukBendahara
Active Member
Active Member

Number of posts : 124
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Langsir/Curtain in Qatar?

Post by Chian on 2010-06-10, 13:19

Mhazli,

Agreed with DatukBendahara. You boleh tengok banyak choice kat Souq Najma. Selain dari tu, untuk compare, you boleh juga pegi kat Doha City (Muzeum Street) and Giant Hypermarket (kat Hyatt Plaza).

Cheers.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Langsir/Curtain in Qatar?

Post by DatukBendahara on 2011-04-02, 14:44

Mintak pertolongan maklumat kepada sesiapa yang dah experience dalam menempah langsir rumah. Berapa harga yang dikenakan.

DatukBendahara
Active Member
Active Member

Number of posts : 124
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Langsir/Curtain in Qatar?

Post by padd on 2011-04-07, 20:44

kat Souq Najma boleh beli tempah/beli readymade...banyak pilihan...karpet pun boleh tempah ikut saiz kat Najma...

padd
Active Member
Active Member

Number of posts : 40
Registration date : 2010-07-22

View user profile

Back to top Go down

Re: Langsir/Curtain in Qatar?

Post by Sponsored content Today at 18:36


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum