WII or wee

View previous topic View next topic Go down

WII or wee

Post by rizi the doll on 2010-01-05, 09:19

ada sapa2 guna WII nie tak (WII is a game console, lebih kurang PS3 or XBOX)
dok baca lam net WII nie banyak guna utk excersice... menarik gaks, time2 winter nie main mende tuu...
petang2 dok berjalan kat area rumah, tak kuar peluh langsung...
kalau ada sesiapa yang ada pakai WII mintak cerita sikit pengalaman...

rizi the doll
Active Member
Active Member

Number of posts : 347
Age : 37
Registration date : 2008-11-18

View user profile

Back to top Go down

WII

Post by kumin_gonewiththewind on 2010-01-05, 20:33

Wii mmg ok....harga skang pun murah dlm QR1200...dulu masa sy beli QR 1700...byk option...main bowling...skiing...tenis...cuma kena beli remote extra...
besides carrefour, bole check/compare harga kat http://www.tcc-qatar.com/ TCC ni ader 3 outlet...city centre, al sadd dan hyatt plaza

kumin_gonewiththewind
Active Member
Active Member

Number of posts : 36
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: WII or wee

Post by Racing_Camel on 2010-01-05, 21:09

e-Max

Racing_Camel
Active Member
Active Member

Number of posts : 192
Location : Arabian Desert
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: WII or wee

Post by rizi the doll on 2010-01-06, 06:30

Wii nie masa main game, betul2 ker boleh berpeluh...
or just setakat main jer... enjoy family time...

rizi the doll
Active Member
Active Member

Number of posts : 347
Age : 37
Registration date : 2008-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: WII or wee

Post by Chian on 2010-01-06, 07:53

Wah ....... teman masih lagi tahap PS2, kikiki. You all dah advance. Pls share further so that teman pun boleh sama2 tau sedikit-sebanyak.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: WII or wee

Post by aZeR on 2010-01-06, 08:32

hehe memang berpeluh bro.. tambah tambah kalau main game yg guna kaki n tangan sekali macam game 'family outdoor challenge'.. siap ada lumba lari lagi.. keh keh..
minggu lepas tengok kat lulu gharaffa wii qr900 plus aje..

aZeR
Active Member
Active Member

Number of posts : 21
Location : r00t
Registration date : 2009-01-22

View user profile

Back to top Go down

Re: WII or wee

Post by mba2009 on 2010-01-06, 10:13

Salam semua;

Kat sini brand new WII - KWD 90, siap bleh main game ciplak... kat sana berapa haraga...

mba2009
Active Member
Active Member

Number of posts : 219
Age : 50
Registration date : 2009-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: WII or wee

Post by Rifdee on 2010-01-08, 12:35

Dah beli blom?

Rifdee
Active Member
Active Member

Number of posts : 221
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: WII or wee

Post by Chian on 2010-01-10, 07:12

Cantik Avatar baru mba.
Btw, minggu lepas I ternampak Wii kat Hyatt Plaza. Kalau yg standard nya QR900++. Kalau yg ada include sporting accessories QR1,250.
Rupa-rupanya mcm2 sprting accessories Wii ni.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: WII or wee

Post by nazihas on 2010-01-12, 12:36

rizi the doll,

aku pun berminat, tgh riki2 nak bli jgk ni..

nazihas
Active Member
Active Member

Number of posts : 55
Registration date : 2009-04-27

View user profile

Back to top Go down

Re: WII or wee

Post by Chian on 2010-01-12, 13:19

Apa lagi ........ kan tak lama lagi dapat bonus. Hihihi, saja 'bakar'.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: WII or wee

Post by rizi the doll on 2010-01-13, 07:13

uish... bonus nak beli iphone 3GS....
ish... masa keje kat Msia dulu... phone bertahan 5 tahun... siap ikat ngan getah lagi kalau cover dier dah rosak...
sejak keje sini.... setahun sebijik.... bukan hp biasa... semua smart phone jer....
Nazihas... Rizi dok baca some comments kat qatar living about tempat nak beli Wii... derang advice jgn beli kat Virgin or C4....
first sebab, staff depa cuma reti jual, takdak pengetahuan mendalam sal console nie...
second sebab kat sana jual PAL, tapi banyak game guna NTSC.
derang suruh gie kat kedai di city center, tingkat 2 kot... ada satu kedai khas jual game jer...
Tapi Rizi tgh dok ushar Msia nyer Wii... mana tau kot2 dah crack leh main pirate...

rizi the doll
Active Member
Active Member

Number of posts : 347
Age : 37
Registration date : 2008-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: WII or wee

Post by kutu_beramboi on 2010-01-13, 11:33

bonus ? baru bulan jan dah bonus ? rizi keje mana ? apapun, kutu tumpang gumbira bonus rizi on the way ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: WII or wee

Post by aZeR on 2010-01-13, 14:30

rizi the doll wrote:uish... bonus nak beli iphone 3GS....
ish... masa keje kat Msia dulu... phone bertahan 5 tahun... siap ikat ngan getah lagi kalau cover dier dah rosak...
sejak keje sini.... setahun sebijik.... bukan hp biasa... semua smart phone jer....
Nazihas... Rizi dok baca some comments kat qatar living about tempat nak beli Wii... derang advice jgn beli kat Virgin or C4....
first sebab, staff depa cuma reti jual, takdak pengetahuan mendalam sal console nie...
second sebab kat sana jual PAL, tapi banyak game guna NTSC.
derang suruh gie kat kedai di city center, tingkat 2 kot... ada satu kedai khas jual game jer...
Tapi Rizi tgh dok ushar Msia nyer Wii... mana tau kot2 dah crack leh main pirate...

rizi kalau nak beli yg ada modchip kat sini boleh beli kat kedai SAQR.. QR1299 kalau tak silap.. yg takde modchip pun ada jual so kalau nak beli pastikan ada sticker mention tu kat kotak..

..kalau kat msia murah lagi skit sbb biasanya dorang amik dari jepun then tuka software jadi NTSC or PAL.. tapi ikut RM currency skrg + - lebiy kurang harga QR lah lepas convert..

aZeR
Active Member
Active Member

Number of posts : 21
Location : r00t
Registration date : 2009-01-22

View user profile

Back to top Go down

Re: WII or wee

Post by nazihas on 2010-01-14, 11:33

fuh! bonus ape plak ni. tunggu Nexus One la, killer for Iphone..tp lambat lg kot masuk Qatar..

aZer, kedai SAQR tu kat mana?

nazihas
Active Member
Active Member

Number of posts : 55
Registration date : 2009-04-27

View user profile

Back to top Go down

Re: WII or wee

Post by Chian on 2010-01-14, 11:47

Nexus nampak mmg mengancam. Kecil sikit dr iPhone. Kita tunggu nanti actualnya camna.
Btw, SAQR ada kat Hyatt Plaza. Tak jauh dari Home R'Us.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: WII or wee

Post by aZeR on 2010-01-16, 06:59

Yup kat Hyatt ada SAQR. Branch lain kat The Mall, Landmark, TV Roundabout n Al-Nasr.

Very Happy

aZeR
Active Member
Active Member

Number of posts : 21
Location : r00t
Registration date : 2009-01-22

View user profile

Back to top Go down

Re: WII or wee

Post by rizi the doll on 2010-01-17, 06:35

Chian wrote:Nexus nampak mmg mengancam. Kecil sikit dr iPhone. Kita tunggu nanti actualnya camna.
Btw, SAQR ada kat Hyatt Plaza. Tak jauh dari Home R'Us.

Semalam tgk kat youtube, comparison between Nexus and Iphone...
Current model Nexus nie maybe lagi 30% leh capai tahap Iphone...
so baik tunggu model lagi baru Nexus 2.0.... hehehehe...

rizi the doll
Active Member
Active Member

Number of posts : 347
Age : 37
Registration date : 2008-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: WII or wee

Post by rizi the doll on 2010-01-17, 06:44

kutu_beramboi wrote:bonus ? baru bulan jan dah bonus ? rizi keje mana ? apapun, kutu tumpang gumbira bonus rizi on the way ...

Kutu: mana lak Bonus bulan Jan nyer...Planning jer utk beli bila dapat Bonus... kena tunggu March/ April....
Chian: Rizi tgh dilema nie... nak angkat Iphone or Wii... hehehehe

rizi the doll
Active Member
Active Member

Number of posts : 347
Age : 37
Registration date : 2008-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: WII or wee

Post by Chian on 2010-01-17, 07:05

Rizi,
Angkat dua-dua ..... langsung settle dilema tu ............ hahaha.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: WII or wee

Post by nazihas on 2010-01-17, 08:34

tak silap bulan 6 ni Iphone nak kluar baru, bleh buat video conf, tercabar kot dgn Nexus..bagus2..

nazihas
Active Member
Active Member

Number of posts : 55
Registration date : 2009-04-27

View user profile

Back to top Go down

Re: WII or wee

Post by Chian on 2010-01-17, 08:40

O ye ke ? Actually, ada kawan kat sini yang memang minat kat iPhone. Cuma sayangnya the current version of iPhone tak de video conf feature. So nampaknya, boleh la 'bakar' dia untuk angkat iPhone tak lama lagi .... hahaha.
Satu lagi, setengah organisation still tak support push mail macam untuk black berry ....

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: WII or wee

Post by Sponsored content Today at 19:57


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum