Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Laaa...tak abis lagi ker?

Post by edsharif on 2010-02-17, 08:18

Sokong Rizzy The Dollzzzz....

Hmmm...tak abis lagi ker? I thought my explanation is sufficient enough. Takder kena mengena dengan UEM. Just asking as the company popped up in my head first.

Jo..

Shut down Sri Kebaya? Why? Business has been good. Obviously you are not in a business line aren't you? For your information recently out of all restaurant at Souq, Qatar International School had picked SriKebaya for their visiting students to have lunch. We had taken the opportunity to distribute brochures about Malaysia.

On yearly basis, Indonesia, Singapore and Philippine embassy have their annual meeting cum dinner at Sri Kebaya. And we have been a catering provider for many companies including companies from US and UK.

...and why should we shut down Sri Kebaya?

It is of our intention to open up a Central like restaurant for budget diners - we have been looking for a suitable business premise for almost two years. We found two so far. Rental were about Qr 25k a month and the other Qr45k a month. And both premise required us to pay the whole year rental plus 6 months advance deposit. Do the math. Qatar is not Malaysia where business premises are abundant and rental is just mud in a swamp.

Currently there are tons of Arabic restaurant here. I had spoken to few owners including one from Doha. He said it is easier to open a restaurant here than in Doha.


May be you all could assist us in looking for a premise that we can rent around RM10k a month. Strategically located at places where could easily be reached by our fellow Malaysian.

There was a Singaporean who open a Singaporean small kopitiam like cafe at an apartment near industrial area. They closed down after 3 months - no customers.

Thanks for the opinion. we are in our capacity trying to provide the best.

Azar Sharifjavascript:emoticonp('Smile')

edsharif
Newbies
Newbies

Number of posts : 6
Registration date : 2010-01-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by noble-man on 2010-02-17, 08:59

edsharif wrote:
Nobleman wrote:
Issue at hand : Harga Makanan atau Harga Diri ?

Hi Nobleman,

This.....I don't understand. How I wish I could know you better to know what kind of a person you are.

"Orang Melayu berkias, murni budi berhias,"

Kalau nak berkias dengan hasrat untuk provokasi atau menyakitkan hati pihak lain - I am sure you a a champion. But sorry - I am not obliged to your cynicism. Stop being a prick (literally)


Azar Sharif

"This.....I don't understand. How I wish I could know you better to know what kind of a person you are." -OK, on my next visit to Sri Kebaya, I shall identify myself as "Noble-man". Hope I can get a smiling face from Sunyta, and a good discount too Cool

"Orang Melayu berkias, murni budi berhias,"- "Orang Arab bertarung, hidup mati berkabung."

"Kalau nak berkias dengan hasrat untuk provokasi atau menyakitkan hati pihak lain - I am sure you a a champion. But sorry - I am not obliged to your cynicism. Stop being a prick (literally)."

- I'm not a prick and I don't want to be one, but since I've been labelled as one, I want to let you know that my "needle" is not that sharp.
But I love to become a Spade, and once my Spade digs it will dig it deep.

Nobleman wrote:
Issue at hand : Harga Makanan atau Harga Diri ?-My statement here tidak langsung berniat utk menyakitkan hati sesiapa. I was simply referring to Comments made by MBA2009. He was discussing abt food price when the whole discussion was focusing abt the Audit Report. Wow, how could a statement to ask someone to keep the discussion within the topic, had indeed caused injury to someone else ?

Pedas sangatlah Mee Bandung kat Sri Kebaya ni, sampai naik ke telinga..

noble-man
Active Member
Active Member

Number of posts : 209
Registration date : 2008-04-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by kutu_beramboi on 2010-02-17, 09:16

noble-man, inform la kutu bila nak gi sri kebaya tu ... kutu nak jugak menyaksikan upacara identification tu nanti ... heheheee ...

edsharif, org mesia kat qatar ni ramai dah ... kerja pulak dgn pelbagai sektor ... bukan dengan uem je ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by mba2009 on 2010-02-17, 09:19

Wow Salam Semua;

Panas panas.... abang saya buka kedai kat Seri Hartamas lepas setahun dia pindah KLCC..selepas setahun dia tutup...pindah pula Subang Jaya...tutup gak pindah Seremban 2 dan Putrajaya...tutup putrajaya buka kat Shah Alam.... kami satu keluarga tak pernah komen...kami sokong...tolong mana terdaya....

Saya tumpang baca je...Rest Kebaya ni ok sedap 2 kali saya kat Doha 2 kali saya makan kat sana... pada saya isu audit negara tu bukan hal saya tak ada kena mengena dengan saya.... jadi pada saya isu ni biar la kita citer pasal makanan dan cabaran berniaga ka Doha sudah la.... insyaAllah kalau makanan sedap haraga patut orang akan datang berbelanja...Malaysian atau bukan Malaysian... he he he he he

mba2009
Active Member
Active Member

Number of posts : 219
Age : 50
Registration date : 2009-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by rizi the doll on 2010-02-17, 09:25

kutu_beramboi wrote:noble-man, inform la kutu bila nak gi sri kebaya tu ... kutu nak jugak menyaksikan upacara identification tu nanti ... heheheee ...

edsharif, org mesia kat qatar ni ramai dah ... kerja pulak dgn pelbagai sektor ... bukan dengan uem je ...
menarik nie...
kalau gitu... kita buat gathering ngan Jibak skali lah...
tak pasal2 Jibak terlibat sama...
hehehe...
panas lak opis ari nie.... mengelegak dah nie...
ooo... patut lah.. a/c low....
nak tukar nickname lah... Rizi the "Batu Api' Doll

rizi the doll
Active Member
Active Member

Number of posts : 347
Age : 37
Registration date : 2008-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by Wak on 2010-02-17, 13:42

Pergi je makan kat Sri Kebaya..lepas tu "rate" the service quality, in term of :

1. Cleanliness

2. Taste

3. Timings

4. Environment.

5. Hospitality

Bagi Wak, Sri Kebaya tu OK jer...terpulang pada diri masing-masing untuk menjamu selera disana atau idak.


Smile

Wak
Active Member
Active Member

Number of posts : 471
Registration date : 2008-12-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by kutu_beramboi on 2010-02-18, 09:30

Wak wrote:Pergi je makan kat Sri Kebaya..lepas tu "rate" the service quality, in term of :

1. Cleanliness

2. Taste

3. Timings

4. Environment.

5. Hospitality

Bagi Wak, Sri Kebaya tu OK jer...terpulang pada diri masing-masing untuk menjamu selera disana atau idak.


Smile


makan kat umah lagi best ... perasaan was-was boleh dikurangkan ketahap paling minima ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by Chian on 2010-02-18, 09:35

Itu sudah semestinya Kutu. Cuma sekali-sekala nak juga bawa family menjamu selera kat luar .

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by fixcxer on 2010-02-18, 10:48

jalang-jalang cari makang .... loghat t'ganu kite deh... Laughing

apa-apa pun, diucapkan selamat berjaya lah utk sri kebaya. bukan senang nk buat business, especially di Middle East ni. I do feel proud when I met orang kampung sini yg pergi makan di Sri Kebaya said how they like this and that. cheers

as for the good comments from the people, just take it easy as a form of continuous improvement (ISO?). At least you got feedback, which kadang-kadang susah nk dapat.

IMHO it would be great if there is another Malaysian restaurant in Doha ala Central (Indonesia) or Thai Smile as mentioned by other people. At least then we have a choice nk makan 'yg macam mana'.

Suggesting to shut down one's business is not a good idea laa, kesian member dah penat2 buat semua then org suruh tutup. I'm pretty sure the owner dah buat study which market they are targetting. If the current strategy does not work out for whatever reason, then maybe they should change their approach. Afterall, business is dynamic.


p/s so if i went to Sri Kebaya & identify myself boleh dapat makan free kaa? lol!

fixcxer
Active Member
Active Member

Number of posts : 103
Age : 38
Location : Depan PC
Registration date : 2008-08-22

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by rizi the doll on 2010-02-18, 12:54

esok kan pasar malam...
kot2 leh intro kat depa... sure dapat free nyer...

free plastik bag... hehehhee

rizi the doll
Active Member
Active Member

Number of posts : 347
Age : 37
Registration date : 2008-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by Chian on 2010-02-18, 13:21

Aik ........... Kutu pun dah tukar avatar dah. Kali ni lagi 'maut' nya. Ha ha ha

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by Wak on 2010-02-18, 13:51

esok gi Pasar Malam..dapat free plastic bag & juga tissue dan free parking for cars.

Wak
Active Member
Active Member

Number of posts : 471
Registration date : 2008-12-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by kutu_beramboi on 2010-02-21, 10:45

jumaat lepas ... kutu gi pasar malam ... tiba2 lirik mata kutu tertumpu kat satu gerai ... penjual2 digerai tu, bagi kutu, mcm bukan org mesia ... dan bukan jugak org indonesia ... erm, dlm pada tu, kutu ternampak seorang lelaki yg persis (noble) ... maksud kutu, muka lelaki tu muka baik la ...

dalam hati kutu berkata, agaknya itu la noble-man kot ... yg sedang meng "identify" kan diri nya sendiri sepertimana yang dijanjikan ....

p/s - tak nampak pulak "lelaki" tu dpt makanan free ... pasal kutu nampak dia keluarkan jugak duit dari saku dia ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by noble-man on 2010-02-22, 09:27

kutu_beramboi wrote:jumaat lepas ... kutu gi pasar malam ... tiba2 lirik mata kutu tertumpu kat satu gerai ... penjual2 digerai tu, bagi kutu, mcm bukan org mesia ... dan bukan jugak org indonesia ... erm, dlm pada tu, kutu ternampak seorang lelaki yg persis (noble) ... maksud kutu, muka lelaki tu muka baik la ...

dalam hati kutu berkata, agaknya itu la noble-man kot ... yg sedang meng "identify" kan diri nya sendiri sepertimana yang dijanjikan ....

p/s - tak nampak pulak "lelaki" tu dpt makanan free ... pasal kutu nampak dia keluarkan jugak duit dari saku dia ...

Kutu ni memang beramboi, bila sudah menyelinap masuk ke liang-liang roma ku, badan ku terasa gatal-gatal.. scratch

Kutu tak tengok betul-betul, yg saya keluarkan dari saku tu bukan duit, tapi Jarum lol!

noble-man
Active Member
Active Member

Number of posts : 209
Registration date : 2008-04-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by Chian on 2010-02-22, 09:35

So betullah yang Kutu maksudkan itu 'Noble-man' ? Fuh, power Kutu.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by edsharif on 2010-02-22, 12:00

Hi All,

Oklah...Anugerah Jarum Emas kali ni kita bagi Kutu_Beramboi atas usaha 'spy' yang dia buat. It was not easy! Ha ha ha..

MBA2009, story about your brother's business is not uncommon here back home. Frankly, our economy is as sick as H1N1. Business formula can easily be outdated in months. Politicians are busy with Kes Liwat and Kes Altantuya tak abis-abis. Situation is bad! I hope for the best with your brother's business.

Chinese New Year is normally my key indicator. This year is low. Most of the Chinese businesses open on second day of CNY holiday. They don't take a week holiday like usual.

Ni ura-ura petrol price will increase again in May. Parah...parah...

Well, Alhamdulillah as usual SK food finished completely during the last Pasar Malam.

I am now involved in Malaysia Malay Chamber of Commerce. My intention is to get concession for cargo / air carrier to export goods to Doha. My request via MOF-Malaysia Kitchen had been shelfed totally I guess. As for now we had to pay a lot to send food stuff from Malaysia to Doha. Martrade is not interested to help. I hope I could get the concession via the Chamber so that we can restructure our pricing at SK.

As for Riz_The_Doll,

I say.......your batu berapi tak menyengatlah Bro. It looks like stool on fire! Bring back the fish doll!

Azar Sharif

edsharif
Newbies
Newbies

Number of posts : 6
Registration date : 2010-01-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by Chian on 2010-02-22, 12:25

Bro,
I envy your sense of observation. I personally never bother about how many days our chinese colleagues celebrate their new year.

By the way, I wish that your new project on the cargo/ air carrier thingy will materialise soon. Besides restructuring the SK pricing, hope to bring in Cap Kipas Udang (and other products yang sewaktu dengannya) to Doha at a cheaper rate.
Salam.
Chian

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by kutu_beramboi on 2010-02-22, 13:23

alahai ... comel nya avatar edsharif ... nampak mesra sgt ... sedangkan kucing dan anjing pun boleh amik gambar bersama ... siap bersentuh pipi lagik ... ini kan pulak kita ... manusia ... kan kan kan ...

oleh kerana "jarum" dah jadi kepunyaan kutu ... kutu akan simpan baik2 dan jauh2 insya-allah ...

lepas ni noble-man boleh la bayar dgn duit pulak kan ? dan edsharif boleh la sambut dgn senyuman ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by rizi the doll on 2010-02-23, 08:42

Perubahan sentiasa diperlukan, dari dulu sampi skang asyik avatar yg sama pun boring gaks...
no worries, lepas nie Rizi tukaq avatar baru...
bubuh bedak banyak2... lawa tak???

rizi the doll
Active Member
Active Member

Number of posts : 347
Age : 37
Registration date : 2008-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by Wak on 2010-02-23, 08:49

Encik Azar,

SK price tu apa? dan kalo dah bawa barangan Malaysia ke Qatar...beri tahu la kat Kedai mana kita boleh beli.

Terima kasih.

Smile

Wak
Active Member
Active Member

Number of posts : 471
Registration date : 2008-12-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by kutu_beramboi on 2010-02-23, 09:37

oleh kerana kutu telah diberikan title "spy" .. kutu nak cuba ...
SK tu Sri Kebaya yg berkebaya moden ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by rizi the doll on 2010-02-23, 11:52

Wak wrote:Encik Azar,

SK price tu apa? dan kalo dah bawa barangan Malaysia ke Qatar...beri tahu la kat Kedai mana kita boleh beli.

Terima kasih.

kot2 Sri Kebaya dah taknak jual makanan dah masak kot?
derang nak buat macam kedai Jakarta kat old airport road tuu...
jual bahan mentah... senang sikit...
tak perlu risau org tegur masakan tom yam rasa sup pinoy...
tukar nama jadi Sri Kebarung pulak...

rizi the doll
Active Member
Active Member

Number of posts : 347
Age : 37
Registration date : 2008-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by rizi the doll on 2010-02-23, 13:07

alamak.... terlebih bedak la...
tepung gomak pun kalah...

rizi the doll
Active Member
Active Member

Number of posts : 347
Age : 37
Registration date : 2008-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by Chian on 2010-02-23, 13:13

Chian pun nak menyampuklah :

SK price = Harga makanan kat Seri Kebaya nanti. Kalau kos bawa masuk bahan mentah dapat dikurangkan melalui konsesi cargo, besar kemungkinan harga makanan kat Seri Kebaya pun dapat dikurangkan.

Rizi ......... Unique avatar baru ni tapi kena cari avatar yang lagi mengancamlah.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by rizi the doll on 2010-02-23, 13:19

Chian wrote:Chian pun nak menyampuklah :

SK price = Harga makanan kat Seri Kebaya nanti. Kalau kos bawa masuk bahan mentah dapat dikurangkan melalui konsesi cargo, besar kemungkinan harga makanan kat Seri Kebaya pun dapat dikurangkan.

Rizi ......... Unique avatar baru ni tapi kena cari avatar yang lagi mengancamlah.
ok... tukaq baru....

rizi the doll
Active Member
Active Member

Number of posts : 347
Age : 37
Registration date : 2008-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Sri Kebaya Restaurant - Laporan Ketua Audit Negara 2008

Post by Sponsored content Today at 20:00


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum