Qatargas Application online

View previous topic View next topic Go down

Qatargas Application online

Post by farisputra on 2009-10-08, 19:41

saya berminat betul kijer yg dioffer kat qatargas...then saya ader apply kat website qatargas...nak tanya selalunya brape lama kita kena tunggu dia punyer result...

farisputra
Newbies
Newbies

Number of posts : 3
Registration date : 2009-10-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Qatargas Application online

Post by Abdullah on 2009-10-08, 22:57

terpulang kepada rezeki le. kadang2 langsung x de respon. banyak2 doa & cuba kat lain jugak eg RASGAS etc. Rasgas ni bagus sikit sebab dia ni swasta.

Abdullah
Active Member
Active Member

Number of posts : 110
Registration date : 2009-04-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Qatargas Application online

Post by farisputra on 2009-10-09, 03:33

Terima kasih en.Abdullah....sebelum ni saya ada mintak melalui agensi brunel qatar kijer yang sama tempat yang sama kat qatargas...diaorang bagi saya offerLetter sekali dengan benefit package then saya setuju dengan apa yang dioffer saya reply surat dia pastu beberapa hari selepas tu dia minta saya buat pengesahan tentang kijer saya....saya tak tau nak buat macammana lagipun masa tu tinggal 2 hari lagi nak raya so saya cuma anto sijil2 sajalah....seminggu lepas raya masih takder respond so saya kira tak der rezeki la beberapa hari lepas saya check dalam website qatargas kijer tu ader dioffer online kalu sebelum ni takderpun...so saya try apply online kot2 ader rezeki...tula saya tanya biasanya lambat tak dia respond....kalu en.abdullah ader cara yg lebih efektik boleh tak suggest...
kijer yang saya apply tu Telecommunication specialist...pengalaman kijer dah 13 tahun lebih kurang....

farisputra
Newbies
Newbies

Number of posts : 3
Registration date : 2009-10-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Qatargas Application online

Post by Wak on 2009-10-11, 08:36

Pengesahan tentang kerja...mungkin QG nak surat dari your manager atau HR berkenaan kerja U sekarang..dan juga beri dia QG e-mail dan telefon number reference Contact Person.


Smile

Wak
Active Member
Active Member

Number of posts : 471
Registration date : 2008-12-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Qatargas Application online

Post by Sponsored content Today at 18:04


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum