Fw : Jemputan Sambutan Hari Raya Aidil Fitri di Kedutaan Besar Malaysia

View previous topic View next topic Go down

Fw : Jemputan Sambutan Hari Raya Aidil Fitri di Kedutaan Besar Malaysia

Post by silver16v on 2009-09-14, 15:33


silver16v
Active Member
Active Member

Number of posts : 360
Location : Doha
Registration date : 2008-04-01

View user profile http://www.malaysiaqatar.com

Back to top Go down

Re: Fw : Jemputan Sambutan Hari Raya Aidil Fitri di Kedutaan Besar Malaysia

Post by Wak on 2009-09-15, 09:22

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin kepada semua Muslimin & Muslimat di Qatar.

Raya ni, Wak sekeluarga balik Mesia jap. Nak Raya sama family & saudara mara.

Smile

Wak
Active Member
Active Member

Number of posts : 471
Registration date : 2008-12-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Fw : Jemputan Sambutan Hari Raya Aidil Fitri di Kedutaan Besar Malaysia

Post by Abdullah on 2009-09-18, 21:52

Salam,

sesiapa nak hadir ek , saya nak ikut sebab tak tahu jalan ke kedutaan ni. Saya berkenderaan sendiri. Tolong bagitahu saya tempat roll on / meeting point & jam berapa. Lagi awal lagi bagus. TQ

Abdullah
Active Member
Active Member

Number of posts : 110
Registration date : 2009-04-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Fw : Jemputan Sambutan Hari Raya Aidil Fitri di Kedutaan Besar Malaysia

Post by DatukBendahara on 2009-09-18, 22:06

Dari City Center, pergi ke rainbow roundabout. Sampai ke roundabout tu, masuk susur ke kanan dan terus ke menghala ke Ritz Carlton. 1st roundabout, terus dan anda akan nampak embassy sebelah kiri. Nak ke embassy tu kene buat u-turn kat 2nd roundabout sebelum melintas jambatan West Bay lagoon.

DatukBendahara
Active Member
Active Member

Number of posts : 124
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Fw : Jemputan Sambutan Hari Raya Aidil Fitri di Kedutaan Besar Malaysia

Post by Abdullah on 2009-09-18, 23:46

DatukBendahara wrote:Dari City Center, pergi ke rainbow roundabout. Sampai ke roundabout tu, masuk susur ke kanan dan terus ke menghala ke Ritz Carlton. 1st roundabout, terus dan anda akan nampak embassy sebelah kiri. Nak ke embassy tu kene buat u-turn kat 2nd roundabout sebelum melintas jambatan West Bay lagoon.

Terima kasih Datuk, dah nampak jalan tu sikit2.

Abdullah
Active Member
Active Member

Number of posts : 110
Registration date : 2009-04-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Fw : Jemputan Sambutan Hari Raya Aidil Fitri di Kedutaan Besar Malaysia

Post by Sponsored content Today at 18:39


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum