MAQ Ramadhan Bazaar 11/09/2009 @ Hyatt Plaza

View previous topic View next topic Go down

MAQ Ramadhan Bazaar 11/09/2009 @ Hyatt Plaza

Post by silver16v on 2009-09-08, 06:59

Dear All,

MAQ with the cooperation of PERWAKILAN Doha and The Management of Hyatt Plaza will be having our 3rd Ramadhan Bazaar as below:

Date : Friday, 11 Sep 2009
Time : 2 pm- 4 pm
Location : Food Court, Hyatt Plaza

Your are all invited to join the event.

'Bringing Malaysians Together'

MAQ 2009/10

silver16v
Active Member
Active Member

Number of posts : 360
Location : Doha
Registration date : 2008-04-01

View user profile http://www.malaysiaqatar.com

Back to top Go down

Re: MAQ Ramadhan Bazaar 11/09/2009 @ Hyatt Plaza

Post by Wak on 2009-09-08, 09:53

Last week .. Wak sangat kecewa..& terharu (Mixed bag feeling)....Wak gi Bazaar Ramadhan....orang rumah nak makan Soto Ayam..Wak beri QR 10 kat penjual tu ..tapau satu soto...sampai rumah..bila buka...nasi impit dan bergedel ada...ayam secebis pun tak ada.

Wak tertanya dalam hati : adakah penjual ni tersilap.. atau sengaja...?


Last edited by Wak on 2009-09-08, 10:01; edited 1 time in total

Wak
Active Member
Active Member

Number of posts : 471
Registration date : 2008-12-17

View user profile

Back to top Go down

Re: MAQ Ramadhan Bazaar 11/09/2009 @ Hyatt Plaza

Post by silver16v on 2009-09-08, 09:59

Wak, jgn kecewa. Boleh complaint terus kat penjual tu minggu nih. InshaAllah nanti dia bagi ayam double..

Amcm soto ayam tu sedap x? Kalau cun boleh lar saya beli gak..

silver16v
Active Member
Active Member

Number of posts : 360
Location : Doha
Registration date : 2008-04-01

View user profile http://www.malaysiaqatar.com

Back to top Go down

Re: MAQ Ramadhan Bazaar 11/09/2009 @ Hyatt Plaza

Post by Wak on 2009-09-08, 10:03

Soto tu sedap...Wak cadang beli jer...syukur la ada Soto kat tempat yang 3,500 km dari Tanah Air ni...

Smile

Wak
Active Member
Active Member

Number of posts : 471
Registration date : 2008-12-17

View user profile

Back to top Go down

Re: MAQ Ramadhan Bazaar 11/09/2009 @ Hyatt Plaza

Post by shwarma on 2009-09-11, 03:06

Wak, ada kemungkinan Wak beli dari gerai saya, sebab orang rumah saya pun jual Soto, tapi gerai saya jual QR15 dan tk de nasi himpit.... apa pun kalau Wak datang nanti just bagitau kat org rumah saya, bagi free aje kali ni... mungkin masa membungkus tu tersalah dan tertinggal, maklumlah kelam kabut sebab tak biasa meniaga .... kami meniaga ni pun sebab nak memeriahkan komuniti Malaysia disini supaya terasa dekat dgn kampung...

Kepada semua saya ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin. Kepada yang pulang tu harap berhati2 ketika berada diluar takut selesema H1N1, kepada yang tak balik, semoga bergembira, jangan sedih2 dan jangan layan perasaan tu ...

Zul Shwarma
Gerai Komuniti Al-Haya (#6)

shwarma
Active Member
Active Member

Number of posts : 52
Registration date : 2008-11-10

View user profile

Back to top Go down

Re: MAQ Ramadhan Bazaar 11/09/2009 @ Hyatt Plaza

Post by kutu_beramboi on 2009-09-11, 08:02

shwarma wrote:Wak, ada kemungkinan Wak beli dari gerai saya, sebab orang rumah saya pun jual Soto, tapi gerai saya jual QR15 dan tk de nasi himpit.... apa pun kalau Wak datang nanti just bagitau kat org rumah saya, bagi free aje kali ni... mungkin masa membungkus tu tersalah dan tertinggal, maklumlah kelam kabut sebab tak biasa meniaga .... kami meniaga ni pun sebab nak memeriahkan komuniti Malaysia disini supaya terasa dekat dgn kampung...

Kepada semua saya ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin. Kepada yang pulang tu harap berhati2 ketika berada diluar takut selesema H1N1, kepada yang tak balik, semoga bergembira, jangan sedih2 dan jangan layan perasaan tu ...

Zul Shwarma
Gerai Komuniti Al-Haya (#6)

bila ternampak perkataan "free", kutu terpanggil pulak nak posting... Very Happy

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: MAQ Ramadhan Bazaar 11/09/2009 @ Hyatt Plaza

Post by Wak on 2009-09-13, 08:29

Itu ari..11 hb..Wak gi gak Bazaar Ramadan tu..ingat nak relax rumah jer.. tapi Orang Rumah Wak nak gi juga... jumpa ngan Akak yang jual Soto tu..dia minta maaf dan suruh Wak ambil free satu yang lain..tapi Wak ni kesian ngan dia meniaga..Wak kata tak apa..Wak ikhlas nak beli ari tu ..dan dia ikhlas minta maaf..itu dah cukup...

Overall.. Bazaar Ramadan memang menarik...Chef-chef semua memang pandai memasak...

OK..semoga kita Menyambut Aidil Fitri nanti dengan penuh rasa kesyukuran.

Smile

Wak
Active Member
Active Member

Number of posts : 471
Registration date : 2008-12-17

View user profile

Back to top Go down

Re: MAQ Ramadhan Bazaar 11/09/2009 @ Hyatt Plaza

Post by silver16v on 2009-09-13, 10:02

Alhamdulillah, bagus lar mcm tu Wak..

Saya dah agak ni mesti kes terlupa.. maklum lar bulan puasa nih..

Saya pun mula2 nak pegi tp geng serumah tiba2 ada hal lak, so langsung ke Minang ajer.. My favorite Rendang Daging, perrh terliur jadinya.. kah x3

silver16v
Active Member
Active Member

Number of posts : 360
Location : Doha
Registration date : 2008-04-01

View user profile http://www.malaysiaqatar.com

Back to top Go down

Re: MAQ Ramadhan Bazaar 11/09/2009 @ Hyatt Plaza

Post by Sponsored content Today at 15:36


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum