Cerita Pak Pandir ...

View previous topic View next topic Go down

Cerita Pak Pandir ...

Post by tukulkarat on 2009-08-30, 20:37

Pak Pandir sedang memandu kereta di lebuhraya Utara Selatan, tiba-tiba handphonenya berbunyi, lalu Pak Pandir pun mengangkatnya.

Ia mendengar suara isterinya Mak Andeh memperingatinya supaya berhati-hati, "Pak Pandir, saya baru saja dengar di radio, ada sebuah kereta yang bergerak bertentangan arah di lebuhraya. Tolong berhati-hati!".

"Gila!!!," kata Pak Pandir, "Bukan satu, tapi beratus-ratus!"

tukulkarat
Active Member
Active Member

Number of posts : 58
Age : 52
Location : Doha
Registration date : 2009-08-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Cerita Pak Pandir ...

Post by kutu_beramboi on 2010-02-25, 12:32

tukulkarat wrote:Pak Pandir sedang memandu kereta di lebuhraya Utara Selatan, tiba-tiba handphonenya berbunyi, lalu Pak Pandir pun mengangkatnya.

Ia mendengar suara isterinya Mak Andeh memperingatinya supaya berhati-hati, "Pak Pandir, saya baru saja dengar di radio, ada sebuah kereta yang bergerak bertentangan arah di lebuhraya. Tolong berhati-hati!".

"Gila!!!," kata Pak Pandir, "Bukan satu, tapi beratus-ratus!"


lol! lol! lol!

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Cerita Pak Pandir ...

Post by Chian on 2010-02-28, 13:50

Minta jauh la dari menghadapi situasi serupa atau yang sewaktu dengannya .

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Cerita Pak Pandir ...

Post by Wak on 2010-02-28, 13:59

sama lah Chian..Wak minta jauhkan dari berdepan ngan keadaan ni.

No

Wak
Active Member
Active Member

Number of posts : 471
Registration date : 2008-12-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Cerita Pak Pandir ...

Post by tukulkarat on 2010-03-01, 19:43

Ada gak masa balik Malaya hari tu saya bawak keta on the wrong side of the road! Automatik terbawak keta mcm kat Doha lak!
Sib baek org umah kat sebelah dah sound awal2.

tukulkarat
Active Member
Active Member

Number of posts : 58
Age : 52
Location : Doha
Registration date : 2009-08-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Cerita Pak Pandir ...

Post by Chian on 2010-03-02, 08:40

Chian ikut simple rule. As a driver, we must always be on the middle of the road.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Cerita Pak Pandir ...

Post by Sponsored content Today at 04:27


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum