Contact in Hochtief Qatar

View previous topic View next topic Go down

Contact in Hochtief Qatar

Post by adam.faizal on 2009-08-27, 15:34

Salam,

Nak tumpang tanya ader tak sesaper dalam or luar forum ni yang ader contact malaysian yang kerja kat Barwa commercial Avenue Project. Ari2 ader contact "Fanis" dalam groups ni yang post topic pasal kerja kat citu..anto pm x reply pun...selamat berpuasa dan merdeka Very Happy

adam.faizal
Newbies
Newbies

Number of posts : 13
Registration date : 2009-07-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Contact in Hochtief Qatar

Post by mba2009 on 2009-08-31, 06:52

adam.faizal wrote:Salam,

Nak tumpang tanya ader tak sesaper dalam or luar forum ni yang ader contact malaysian yang kerja kat Barwa commercial Avenue Project. Ari2 ader contact "Fanis" dalam groups ni yang post topic pasal kerja kat citu..anto pm x reply pun...selamat berpuasa dan merdeka Very Happy

Selamat Menyambut Hari Merdeka Yang ke 52

mba2009
Active Member
Active Member

Number of posts : 219
Age : 50
Registration date : 2009-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Contact in Hochtief Qatar

Post by Chian on 2009-08-31, 21:19

mba2009 ......... amacam ? Bila nak join ngan kita orang and tambah rakyat Msia kat Doha ? Very Happy

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Contact in Hochtief Qatar

Post by adam.faizal on 2009-09-01, 02:38

Salam,

Sy akan mobilise to Doha on 26/9/09 and will be new entry in Malaysian community in Qatar. My family will joining later on December once visa are ready. Hoping that we can can keep in touch ..

adam.faizal
Newbies
Newbies

Number of posts : 13
Registration date : 2009-07-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Contact in Hochtief Qatar

Post by Chian on 2009-09-01, 11:56

Welcome aboard Bro,

If you need help. Just give me a buzz at 3178166. sunny

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Contact in Hochtief Qatar

Post by zorro on 2009-09-08, 12:25

Saya bekerja di Hochtief, baru masuk bulan julai lepas. My phone no. 3513167. If you need help, call me. Ok kerja kat hochtief. Setakat ni ada 8 orang malaysia bekerja di hochtief. Biasalah masuk kandang kambing mengembek.

zorro
Newbies
Newbies

Number of posts : 1
Registration date : 2009-09-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Contact in Hochtief Qatar

Post by mba2009 on 2009-09-08, 12:39

Chian wrote:mba2009 ......... amacam ? Bila nak join ngan kita orang and tambah rakyat Msia kat Doha ? Very Happy

Salam Chian;

Aku ada pi temuduga QATALUM dulu dan kemudian denga Meesaaid Powe Co.. tak de rezeki la kat sana... rezeki aku masih kat Q8

mba2009
Active Member
Active Member

Number of posts : 219
Age : 50
Registration date : 2009-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Contact in Hochtief Qatar

Post by Chian on 2009-09-08, 13:21

Bro,

As you may already aware, your application records will disappear after 3 months.

You may want to re-apply. With your added experience for the past few years in Q8, I guess you will be much more marketable now cheers .

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Contact in Hochtief Qatar

Post by mba2009 on 2009-09-08, 19:32

Chian wrote:Bro,

As you may already aware, your application records will disappear after 3 months.

You may want to re-apply. With your added experience for the past few years in Q8, I guess you will be much more marketable now cheers .

Macam tu ke... anyway kalau ada rezeki aku kat Qatar ada la nanti muka aku kat Doha...he he he

mba2009
Active Member
Active Member

Number of posts : 219
Age : 50
Registration date : 2009-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Contact in Hochtief Qatar

Post by Chian on 2009-09-09, 06:57

Bro,

Cuba try QP. Depa nak pakai ramai orang skrg ni. If you suit the bill, I am sure the offer will reach your table.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Contact in Hochtief Qatar

Post by mba2009 on 2009-09-09, 07:49

Chian wrote:Bro,

Cuba try QP. Depa nak pakai ramai orang skrg ni. If you suit the bill, I am sure the offer will reach your table.

QP depa nak ambik orang pernah keje O&G je...

mba2009
Active Member
Active Member

Number of posts : 219
Age : 50
Registration date : 2009-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Contact in Hochtief Qatar

Post by Chian on 2009-09-09, 09:03

I bag to defer on that Bro. I have colleagues here who many of them never cover O&G.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Contact in Hochtief Qatar

Post by mba2009 on 2009-09-09, 09:09

Chian wrote:I bag to defer on that Bro. I have colleagues here who many of them never cover O&G.

Ye ke... aku tak pernah keje O&G tapi aku pakai minyak dan gas.. gas kat middle east ni kotor kena ada treatment plant sendiri... kena ada compressor plant sendiri... kena ada filteration systems yang canggih sendiri... he he he minyak pun nak kena remove sulphur sendiri... pakai minyak mentah nak bakar dalam gas turbine... anyway bro aku belum cuba lagi...

mba2009
Active Member
Active Member

Number of posts : 219
Age : 50
Registration date : 2009-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Contact in Hochtief Qatar

Post by Chian on 2009-09-09, 09:15

Untuk Mba2009 & kawan-kawan lain diluar sana .... cubalah. Mana tau, lekat. Boleh memeriahkan lagi geng2 kita kat sini.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Contact in Hochtief Qatar

Post by mba2009 on 2009-09-09, 12:40

Ada rezeki ada la nanti muka aku kat Qatar...

mba2009
Active Member
Active Member

Number of posts : 219
Age : 50
Registration date : 2009-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Contact in Hochtief Qatar

Post by Sponsored content Today at 18:03


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum