PASAR RAMADHAN 2009

View previous topic View next topic Go down

PASAR RAMADHAN 2009

Post by Abdullah on 2009-08-26, 16:58

salam.

Jom kita bincang & promote mana2 pasar Ramadan yang dianjurkan di Bumi Anbiya Qatar ni.

TQ

Abdullah
Active Member
Active Member

Number of posts : 110
Registration date : 2009-04-10

View user profile

Back to top Go down

Re: PASAR RAMADHAN 2009

Post by Abdullah on 2009-08-26, 18:05

Quoted from homepage which posted by Wak,

***manatahu ada yang terlepas pandang,

In conjunction with the coming Holy Month of Ramadhan 1430, MAQ with the cooperation of PERWAKILAN Doha and The management of Hyatt Plaza will be organising the Bazaar Ramadhan 2009/1430.

Below are the schedule for the event:
28 Aug 2009/07 Ramadhan 1430
04 Sep 2009/14 Ramadhan 1430
11 Sep 2009/21 Ramadhan 1430

Venue : Hyatt Plaza, Doha, Qatar
Time : 2pm - 4pm

Selain ni mana lagi ?

Abdullah
Active Member
Active Member

Number of posts : 110
Registration date : 2009-04-10

View user profile

Back to top Go down

Re: PASAR RAMADHAN 2009

Post by tukulkarat on 2009-08-30, 11:31

Bazaar hari tu kat Hyatt Plaza x sempat lak sy dpt beli nasi lemak tu ... fulamak semua berkumpul kat meja kakak tu ajer ... kempunan lak sy. kekek

tukulkarat
Active Member
Active Member

Number of posts : 58
Age : 52
Location : Doha
Registration date : 2009-08-13

View user profile

Back to top Go down

Re: PASAR RAMADHAN 2009

Post by Abdullah on 2009-09-02, 14:48

tukulkarat wrote:Bazaar hari tu kat Hyatt Plaza x sempat lak sy dpt beli nasi lemak tu ... fulamak semua berkumpul kat meja kakak tu ajer ... kempunan lak sy. kekek

Pak Tukui,

ko kena datang awai2 la sikit. Sy hari tu sampai jam 3.30 pm, yang tinggal baki2 je. Minggu ni jam 3.00 pm dah ada sana... Cool

Abdullah
Active Member
Active Member

Number of posts : 110
Registration date : 2009-04-10

View user profile

Back to top Go down

Re: PASAR RAMADHAN 2009

Post by Tagazoo on 2009-09-03, 05:16

Salam semua, besok my friends and I akan buat jualan makanan in Hyatt. Our goals are not for making money but all the all proceeds from sales will go to charity.

Saya akan buat packed simple nasi lemak, the other foods will be meehoon goreng, nasi kerabu, murtabak mini, agar-agar, japanese jelly, onde-onde/buah melaka, honey cornflakes dan kuih seri muka.

Datang beramai-ramai ke meja kami ya. Our table num. 13, too bad i won't be there myself, but do support my friends..Terima kasih

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: PASAR RAMADHAN 2009

Post by Wak on 2009-09-03, 09:30

Saya akan jemput semua orang kampung..datang berbas-bas ke Pasar Ramadhan ni.

(p/s- jangan mare, gurau-gurau jer...)

Smile

Wak
Active Member
Active Member

Number of posts : 471
Registration date : 2008-12-17

View user profile

Back to top Go down

Re: PASAR RAMADHAN 2009

Post by Tagazoo on 2009-09-03, 10:28

Alah Wak, takda nak marahnya, lagi ramai lagi meriah kan

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: PASAR RAMADHAN 2009

Post by amiral on 2009-09-19, 15:33

Gerai Kongsi Al Haya di Bazar Ramadhan MAQ 2009

http://www.youtube.com/watch?v=xEcrWE0Pc-Q

amiral
Newbies
Newbies

Number of posts : 5
Registration date : 2009-03-23

View user profile

Back to top Go down

Re: PASAR RAMADHAN 2009

Post by Abdullah on 2009-09-19, 21:16

amiral wrote:Gerai Kongsi Al Haya di Bazar Ramadhan MAQ 2009

http://www.youtube.com/watch?v=xEcrWE0Pc-Q

Tahniah Gerai Kongsi Al Haya dengan pelbagai jenis makanan yang dijual dan berjaya menarik pelanggan dari pelbagai bangsa. Pelanggan Mat Salleh dan Abang Wak kita pun ada nampaknya. Yang best sekali, spek hitam atas kepala tu 'trademark' gerai ni ke...? Tak rimas ke ada benda atas kepala? Laughing ... hehehe gurau je sempena Hari Raya Aidilfitri 2009 . Tahun depan harap berniagalah lagi.

Abdullah
Active Member
Active Member

Number of posts : 110
Registration date : 2009-04-10

View user profile

Back to top Go down

Re: PASAR RAMADHAN 2009

Post by Sponsored content Today at 18:37


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum