New Carrefour in Landmark

View previous topic View next topic Go down

New Carrefour in Landmark

Post by silver16v on 2008-04-12, 14:42

Dengar cerita Carrefour baru di Landmark akan mula beroperasi hari ini (12/04/2008).

http://www.qatarliving.com/node/95096

So saper2 yg dah pergi nanti bagi lar feedback especially during weekend, maklum lar tempat2 mcm nih parking susah sikit bila hujung minggu.

silver16v
Active Member
Active Member

Number of posts : 360
Location : Doha
Registration date : 2008-04-01

View user profile http://www.malaysiaqatar.com

Back to top Go down

Lum bukak lagi

Post by sandune DK on 2008-04-13, 15:16

silver16v wrote:Dengar cerita Carrefour baru di Landmark akan mula beroperasi hari ini (12/04/2008).

http://www.qatarliving.com/node/95096

So saper2 yg dah pergi nanti bagi lar feedback especially during weekend, maklum lar tempat2 mcm nih parking susah sikit bila hujung minggu.

tak bukak lagi lah....

sandune DK
Active Member
Active Member

Number of posts : 93
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: New Carrefour in Landmark

Post by Racing_Camel on 2008-04-13, 15:58

aku balik dari Doha ikut jalan depan landmark tu malam tadi, tapi carrefour tak buka lagi.

Racing_Camel
Active Member
Active Member

Number of posts : 192
Location : Arabian Desert
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: New Carrefour in Landmark

Post by miznee on 2008-04-15, 15:19

rasa2 dah buka semalam.....

miznee
Newbies
Newbies

Number of posts : 7
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: New Carrefour in Landmark

Post by Racing_Camel on 2008-04-20, 18:26

ambo dah gi hari khamis lepas, banyak barang on sale (harga lebih murah berbanding Carrefour lain). rasanya dia nak buat promosi. but for limited time only.

Racing_Camel
Active Member
Active Member

Number of posts : 192
Location : Arabian Desert
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: New Carrefour in Landmark

Post by Sponsored content Today at 18:38


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum