Introduce yourself here..

Page 7 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by naquidin on 2011-07-21, 09:49

rk wrote:
Salam bro - ada a few malaysians kerja with QF, also my colleague is joining mushreib properties next month. Bila u dah sampai i boleh tolong intro, no prob. what department are you joining?

Salam RK. Thanks for the info. I will be joining their Marketing Department doing Digital Mktg & CRM. Where r u working now? Your colleague msian jugak?

naquidin
Newbies
Newbies

Number of posts : 4
Registration date : 2011-07-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by Chian on 2011-07-21, 11:29

Wah meriah nih. Seronok that our fellow countrymen are slowly joining other companies as well (kebanyakannya sblm ni O&G). Boleh tolong-menolong.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by kutu_beramboi on 2011-07-24, 17:18

Chian wrote:Wah meriah nih. Seronok that our fellow countrymen are slowly joining other companies as well (kebanyakannya sblm ni O&G). Boleh tolong-menolong.


betul kata chian tu ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by mba2009 on 2011-10-01, 08:13

Salam Semua
Ok saya perkenalkan diri dah selalu masuk Qatar tapi belum kije kat Qatar....
Dulu 2008 sampai 2010 kije kat Kuwait....
2011 ni ada kije kat Turkmenistan keja... ni tengah kat Malaysia cuti rehat....

Nama saya Mazlan .....

InsyaAllah dalam masa terdekat akan ke HOFUF Saudi Arabia bekerja di sebuah power plant di sana... apa apa pun insya Allah akan selalu selalu drive nak masuk Doha jumpa kawan kawan nak main GOLF

Salam Semua

mba2009
Active Member
Active Member

Number of posts : 219
Age : 50
Registration date : 2009-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by sukrihusin on 2011-10-01, 10:11

Wslm...
Dah kat Turkmenistan la ni eh? Berapa lama? Apa menarik kat sana?

sukrihusin
Newbies
Newbies

Number of posts : 6
Registration date : 2011-06-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by mba2009 on 2011-10-02, 04:25

sukrihusin wrote:Wslm...
Dah kat Turkmenistan la ni eh? Berapa lama? Apa menarik kat sana?

Salam Sukri
Apa citer kawan kawan di Kuwait ?

Aha dah tamat dah kontrak kat Turkmenistan (6 bulan je).... insha Allah akan ke Saudi pula.... di HOFUF entry visa ke Saudi pun dah siap...... menarik ke tidak sesuatu tempat tu selalu nye sendiri je yang kena bikin buat iya menarik.....

mba2009
Active Member
Active Member

Number of posts : 219
Age : 50
Registration date : 2009-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by Awku on 2011-10-05, 16:34

Just want to share portion of mail reply fr AP utk job at Qatar, berbaloi ker klau sya terima offer mcm ni? dlm CV other than basic salary, i req for housing allowance, family & free flight ticket to msia 1/yr tp mcm tak de je, what else (allowances) ptut i letak dlm CV? fyi, currently my basic salary is +- rm4k, permanent O&G, campur tolak allowances adalah lebih ckit. Pls share,thanks in advance.

"Dear Mr, are you willing to consider Basic salary of RM 6 to 7k a month plus location and shift allowances? Work and living location is Dukhan, housing provided. We have available position for Qatar Petroleum for Panel Operator (FCC) M2003779 for Refinery Operations Dept (ROP). If interested, could you please advise us your current location?"

Awku
Newbies
Newbies

Number of posts : 5
Registration date : 2011-09-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by tenggiri on 2011-10-07, 07:02

Awku wrote:Just want to share portion of mail reply fr AP utk job at Qatar, berbaloi ker klau sya terima offer mcm ni? dlm CV other than basic salary, i req for housing allowance, family & free flight ticket to msia 1/yr tp mcm tak de je, what else (allowances) ptut i letak dlm CV? fyi, currently my basic salary is +- rm4k, permanent O&G, campur tolak allowances adalah lebih ckit. Pls share,thanks in advance.

"Dear Mr, are you willing to consider Basic salary of RM 6 to 7k a month plus location and shift allowances? Work and living location is Dukhan, housing provided. We have available position for Qatar Petroleum for Panel Operator (FCC) M2003779 for Refinery Operations Dept (ROP). If interested, could you please advise us your current location?"

So far dah ramai dah operator masuk QP rasanya package diorg pun sama dgn yg ni ..nampak ramai yg join QP stay lama, so saya rasa QP meets diorg punya targetla kot..(apa2la target tu)..anyway hope u dah in touch ngan one of QP operator and dah dpt details info apa u nak..

tenggiri
Newbies
Newbies

Number of posts : 13
Registration date : 2009-10-23

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by foxshrek on 2011-10-07, 13:25

Awku... tu RM confirm ker..? kan bertukar jd QR plak..

foxshrek
Active Member
Active Member

Number of posts : 32
Registration date : 2011-06-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by Awku on 2011-10-08, 14:28

tenggiri: thanks bro, hopefully ada org QP operator Dukhan yg bole explain more on this
foxshrek: thanks bro, xreally sure la salary yg AP offer ni, dh email AP tggu reply diaorg, nk tanyer ckit bro, mcm ni jer ker offer diaorg AP tu, Basic salary & housing jer? coz in job vacancy tu remuneration mcm ni "Monthly Salaries free of local taxes, full family status, accommodation allowance, children's education assistance, free medical and dental care, transport allowance, and generous annual leave with paid air fares to the country of origin" I bminat tp masih samar2 rsa, thanks bro...


Awku
Newbies
Newbies

Number of posts : 5
Registration date : 2011-09-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by NiK_TAF56 on 2011-10-12, 12:04

Awku wrote:tenggiri: thanks bro, hopefully ada org QP operator Dukhan yg bole explain more on this
foxshrek: thanks bro, xreally sure la salary yg AP offer ni, dh email AP tggu reply diaorg, nk tanyer ckit bro, mcm ni jer ker offer diaorg AP tu, Basic salary & housing jer? coz in job vacancy tu remuneration mcm ni "Monthly Salaries free of local taxes, full family status, accommodation allowance, children's education assistance, free medical and dental care, transport allowance, and generous annual leave with paid air fares to the country of origin" I bminat tp masih samar2 rsa, thanks bro...


Salam...Hi Awku..
First of all clarify dgn AP tuh.. pasal currency yang dia offer tuh.. aku rasa patutnya dalam QR tuh... and i do not think it is an offer already.. diorang akan forwardkan offer letter from QP sendiri nanti bila QP dah konpem nak amik kita keje.. lepas tu psal remuneration tu.. mmg sini salary tax free, so jgn bimbang.. full family status pon mmg dia bagi (tapi make sure tanya AP position yg dia offer tuh untk family status ataupon single status.. penting nih!).. accommodation allowance tu kalo duduk company housing, mmg tak dapat laa allowance.. kalo sewa sendiri insyaAllah QP akan bagi lah... free medical and dental for family and children (4 org anak je)... children education pon sapot.. sampai 4 org anak jugok laa..duit tiket pon dia bagi stahun skali untuk family status,,,

ok clear?

NiK_TAF56
Active Member
Active Member

Number of posts : 82
Registration date : 2010-06-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by fazot on 2012-01-23, 18:42

Salam perkenalan.
Saya Fazot, baru sahaja join forum ni utk dapatkan maklumat berkenaan Doha, Qatar. Saya baru dapat offer daripada Anti-Doping Lab Qatar (ADLQ), dan jika semuanya berjalan lancar, according to ADLQ mungkin saya mula dlm bulan April-Mei 2012, insyaAllah. Anythg can happen in between that, so I pray for the best. Ada rezeki, sampailah saya kat sana.

Sambil2 tu, saya sedang survey tempat tinggal di area berdekatan ADLQ, i.e. Al zuhoor compound, El Rose Garden compound, Beverly Hills garden, etc. Company akan beri housing allowance added to my basic salary, tapi tulah, saya kena cari penginapan sendiri, sbb company tak sediakan. Saya perempun dan masih bujang, jadi kalau ada kawan2 yang tau mana2 trusted party yg boleh saya contact untuk bertanyakan pasal penginapan ni, harap boleh forwardkan. Saya ada juga join public forum lain dan tanya pasal rental accommodation, tapi tak berani nk depend too much on it, takut scam. Forum ini lebih secure rasanya, insyaAllah.

Terima kasih Smile

fazot
Newbies
Newbies

Number of posts : 4
Age : 36
Registration date : 2012-01-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by rizi the doll on 2012-01-24, 06:19

fazot wrote:Salam perkenalan.
Saya Fazot, baru sahaja join forum ni utk dapatkan maklumat berkenaan Doha, Qatar. Saya baru dapat offer daripada Anti-Doping Lab Qatar (ADLQ), dan jika semuanya berjalan lancar, according to ADLQ mungkin saya mula dlm bulan April-Mei 2012, insyaAllah. Anythg can happen in between that, so I pray for the best. Ada rezeki, sampailah saya kat sana.

Sambil2 tu, saya sedang survey tempat tinggal di area berdekatan ADLQ, i.e. Al zuhoor compound, El Rose Garden compound, Beverly Hills garden, etc. Company akan beri housing allowance added to my basic salary, tapi tulah, saya kena cari penginapan sendiri, sbb company tak sediakan. Saya perempun dan masih bujang, jadi kalau ada kawan2 yang tau mana2 trusted party yg boleh saya contact untuk bertanyakan pasal penginapan ni, harap boleh forwardkan. Saya ada juga join public forum lain dan tanya pasal rental accommodation, tapi tak berani nk depend too much on it, takut scam. Forum ini lebih secure rasanya, insyaAllah.

Terima kasih Smile

Welcome Fazot...

looking at ur search on houses, i assume yg company u nie kasi elaun rumah more then 10k.

Please be advice gated compound can range from 11k-20k.

Kalau u mai sorang, not worth it to get a 4 bedroom villa, where majority gated compound is.

dekat ngan area aspire tower is al-sadd, cukup popular ngan apartments and studios.

tapi range lam 8k below.

u can checked gulftimes.com search under classifieds, banyak company/ housing agency kat situ. Most popular is Al-Askmah.

but remember, any house that u get, u kena kasi komisen setengah bulan pada agent... but itu leh nego...

more info, u can chek out old thread lam forum nie...

rizi the doll
Active Member
Active Member

Number of posts : 347
Age : 37
Registration date : 2008-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by fazot on 2012-01-25, 04:26

Thanks a lot Rizi.
Selain Al Sadd, saya pun tgh survey area Al Waad juga.
Nanti I check out that gulftimes.com. Yupe, saya dok slowly baca archives dalam forum ni untuk dapatkan info sikit2. Very helpful.

Terima kasih.

fazot
Newbies
Newbies

Number of posts : 4
Age : 36
Registration date : 2012-01-16

View user profile

Back to top Go down

new in doha

Post by syahmidamia on 2012-01-25, 09:16

Assalamualaikum. Slmt berkenalan. Saya Arpah. Baru sampai doha ahad lepas. Tak sangka sejuk macam nie. Anak2 tak tahan sejuk. My son dah pecah2 bibir and kering. Sekolah belum apply lagi tapi QIS dah hantar borang. Insyallah next week nak pergi sana hantar application form. Documents yang perlu dah ada. Kami tinggal di al-wakra ezdan village 3. Kalau sesiapa jumpa kami disana tegurlah.
Wassalam

syahmidamia
Newbies
Newbies

Number of posts : 9
Age : 47
Registration date : 2011-05-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by Chian on 2012-01-25, 09:38

Ahlan Fazot,

I tend to agree with Rizi. As a single person, perhaps it's good to stay in Al-Saad for the time being since Al-Saad have many apartments and driving to/from Aspire is like against the wave. Normally most motorists would drive towards City Centre from Aspire Area in the morning. However, it would be great if you can get a house around Al-Waab since it is much closer to Aspire Zone. It is just that I've never came accross any apartment in the area except those which are under constuction at Al-Waab City.

Ahlan to Syahmidamia & Family too,

Besides QIS, you may want to consider EMS (English Modern School) which just opened its new campus in Al-Wakra. Check http://englishmodernschool.net/home/index.php?option=com_content&view=article&id=236&Itemid=261. QIS has a long waiting list with entrance exam etc while its normally a lot easier to enter a new school.

QIS is quite a distance away from Al-Wakra and it may be taxing particularly for small kids to travel everyday to/from school, especially during summer.

Chian Cool

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by rizi the doll on 2012-01-25, 10:01

syahmidamia wrote:Assalamualaikum. Slmt berkenalan. Saya Arpah. Baru sampai doha ahad lepas. Tak sangka sejuk macam nie. Anak2 tak tahan sejuk. My son dah pecah2 bibir and kering. Sekolah belum apply lagi tapi QIS dah hantar borang. Insyallah next week nak pergi sana hantar application form. Documents yang perlu dah ada. Kami tinggal di al-wakra ezdan village 3. Kalau sesiapa jumpa kami disana tegurlah.
Wassalam

Arpah... welcome to Qatar.

kat wakra ada ramai gaks family Msian, nanti leh buat gathering.
Note to bro Asyraf... bila nak buat next gathering ehh??

Bibir kering, just guna vaseline, lepas tuu insyallah baik nyer.
Beli heater sbb seminggu dua nie, mmg malam akan bawah 12 degrees nyer.

Rizi kat ezdan 4, and ada 2-3 family lagi kat tmpt yg sama.
Kat ezdan 5, chef Nadia n family. supplier nasi lemak... tapi ari jumaat jer supply.

anyways, selamat dtg, hope u have a good time in qatar.

rizi the doll
Active Member
Active Member

Number of posts : 347
Age : 37
Registration date : 2008-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by fazot on 2012-01-25, 10:27

Chian wrote:Ahlan Fazot,
I tend to agree with Rizi. As a single person, perhaps it's good to stay in Al-Saad for the time being since Al-Saad have many apartments and driving to/from Aspire is like against the wave. Normally most motorists would drive towards City Centre from Aspire Area in the morning. However, it would be great if you can get a house around Al-Waab since it is much closer to Aspire Zone. It is just that I've never came accross any apartment in the area except those which are under constuction at Al-Waab City.

Thanks for the info, Chian. Both of u are right, Al-Saad offers plenty of options. Al-Waab is nearer, but not much I can find from the advertisement. I shall be lucky enough if I can get a fully furnished 1 bedroom apartment there. Anyway, I will keep on searching. Terima kasih daun keladi Smile

Fazot


fazot
Newbies
Newbies

Number of posts : 4
Age : 36
Registration date : 2012-01-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by kutu_beramboi on 2012-01-25, 14:40

fazot wrote:
Chian wrote:Ahlan Fazot,
I tend to agree with Rizi. As a single person, perhaps it's good to stay in Al-Saad for the time being since Al-Saad have many apartments and driving to/from Aspire is like against the wave. Normally most motorists would drive towards City Centre from Aspire Area in the morning. However, it would be great if you can get a house around Al-Waab since it is much closer to Aspire Zone. It is just that I've never came accross any apartment in the area except those which are under constuction at Al-Waab City.

Thanks for the info, Chian. Both of u are right, Al-Saad offers plenty of options. Al-Waab is nearer, but not much I can find from the advertisement. I shall be lucky enough if I can get a fully furnished 1 bedroom apartment there. Anyway, I will keep on searching. Terima kasih daun keladi Smile

Fazot



semoga urusan cari rumah fazot dipermudahkan ... amin ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by fazot on 2012-01-26, 05:46

kutu_beramboi wrote:semoga urusan cari rumah fazot dipermudahkan ... amin ...

Ameen...
Maceh kutu_beramboi..

fazot
Newbies
Newbies

Number of posts : 4
Age : 36
Registration date : 2012-01-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by thekatyusha on 2012-01-26, 18:10

MAQ buat pasar malam kat Malaysia Embassy! Waaahhhh!!
Cheq tak sabaq nak pi sana. Lapaq makanan M'sia.. Slurrrpp!! Tapi, kawe kijelah pulok.. Guane? Kepiye yo aku arep metu kono? Agak-agak mike semua, camane teman nok poie ko kedutaan? Kalu eden kabor ker tax driver, MAlaysian embassy, agak-agaknya depa ni tau dok nak gi nu?

thekatyusha
Active Member
Active Member

Number of posts : 49
Registration date : 2011-01-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by kimlkn on 2012-03-09, 08:59

Salam

Dengar kawan cakap di Al Saad area ada personal NASI LEMAK supply. Sangat enak. Bolehkah Kawan kasih tahu mana lokasi atau macam mana beli (Telefon?)

Saya ada try di Taste of Asia, tak rasa 100% selera Malaysia, Melayu!

Hehheh

kimlkn
Newbies
Newbies

Number of posts : 8
Registration date : 2011-02-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by silver16v on 2012-03-09, 10:38

kimlkn wrote:Salam

Dengar kawan cakap di Al Saad area ada personal NASI LEMAK supply. Sangat enak. Bolehkah Kawan kasih tahu mana lokasi atau macam mana beli (Telefon?)

Saya ada try di Taste of Asia, tak rasa 100% selera Malaysia, Melayu!

Hehheh

Kak Tim 55398090

silver16v
Active Member
Active Member

Number of posts : 360
Location : Doha
Registration date : 2008-04-01

View user profile http://www.malaysiaqatar.com

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by tmm2179 on 2012-03-10, 02:40

salam semua,

i'm newbie n just join this forum..nama sy munir asal Trg..actually 28hb nie de interview dgn QP person by phone interview..hope evrything going well.. diorng offer keje di dukhan for post General Electrical Tech...de sape2 dlm forum nie dlm field nie...hehe...actually need advice otai2 semua berkenaan dgn phone interview nie...need some tips n advice from sahabat n otai2 smua...tq

tmm2179
Newbies
Newbies

Number of posts : 15
Registration date : 2012-02-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by lockch on 2012-03-31, 00:34

Hi all
It is great to know so many Malaysians here...I will be coming to Qatar soon in 1 month's time and will like to meet you all when I am there.
Never been to Middle East at all ...

lockch
Newbies
Newbies

Number of posts : 5
Registration date : 2012-03-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by Sponsored content Today at 14:07


Sponsored content


Back to top Go down

Page 7 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum