Introduce yourself here..

Page 6 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by irabdlatib on 2011-06-10, 04:30

Assalamualaikum,

Saya Abd Latib akan sampai di Doha on 18/6/2011. Attached with Parsons. Nak bantuan kawan2 semua, kat mana nak search accomodation?. How about driving licence?. I'm holding valid UAE and Omani driving licence, boleh convert ke Qatar driving license tak?

Regards
Latib

irabdlatib
Newbies
Newbies

Number of posts : 8
Registration date : 2011-05-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by fixcxer on 2011-06-10, 09:27

Kalau dah ada lesen GCC boleh apply lesen qatar terus tanpa perlu amik kelas/ujian.

fixcxer
Active Member
Active Member

Number of posts : 103
Age : 38
Location : Depan PC
Registration date : 2008-08-22

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by kutu_beramboi on 2011-06-11, 07:53

setuju dgn fixcxer ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by wan kembang on 2011-06-21, 03:59

salam semua....nampak ramah tamah betol rakyat mesia kat dalam nih.
nama saya wan...nama glamer wan kembang.
baru2 nih hasben dapat emel dari Jerry Varghese Global Recruitment Services, untuk Ashghal.gov.
hasben cakap ashghal nih macam JKR kat mesia ni. betoi ka?
kebanyakan saya tengok banyak orang minyak jer dalam nih...hehe...jgn mare.
so skang dok mencari info ttg job nih la.
sebab kalau okeh ...boleh le saya berdoa siang malam supaya dapat kerja nih.
nak try berhijrah plak....huhu

wan kembang
Newbies
Newbies

Number of posts : 3
Registration date : 2011-06-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by davidlee on 2011-06-22, 21:18

Hi everyone.

My Intro:
Male Malaysian Chinese, PR in Singapore since 1990s..
44 years old, married and have 3 young kids.
Accepted a job with local bank in Qatar and will be arriving early July 2011.

Hope to get to know people from Malaysia and Singapore community here.

Looking for a secure apartment located near schools (pre-secondary level) and grocery / mall. Prefer locations with Malaysian and Singaporean community.

Will appreciate it greatly if someone could point me to a reliable real estate agent or introduce to your landlord if you are staying in a nice place.

Regards
David Lee
dlee1967@gmail.com

davidlee
Newbies
Newbies

Number of posts : 1
Registration date : 2011-06-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by foxshrek on 2011-06-25, 15:57

Salam semua..

just signed offer letter..QP Offshore..
From Petronas Carigali...
hope to get friends here..

foxshrek
Active Member
Active Member

Number of posts : 32
Registration date : 2011-06-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by Palee on 2011-06-25, 20:26

foxshrek wrote:Salam semua..

just signed offer letter..QP Offshore..
From Petronas Carigali...
hope to get friends here..

wsalam....hehe..same here! Razz let's get moving!

Palee
Active Member
Active Member

Number of posts : 56
Registration date : 2011-06-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by j0e on 2011-06-25, 20:36

foxshrek wrote:Salam semua..

just signed offer letter..QP Offshore..
From Petronas Carigali...
hope to get friends here..


sama jugak disini..
tapi bukan dari Carigali..

j0e
Active Member
Active Member

Number of posts : 26
Registration date : 2011-06-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by foxshrek on 2011-06-25, 22:56

j0e wrote:
foxshrek wrote:Salam semua..

just signed offer letter..QP Offshore..
From Petronas Carigali...
hope to get friends here..


sama jugak disini..
tapi bukan dari Carigali..
Very Happy joe.. ko dr kuantan yek.. aku kuantan gak..
ko kije talisman ke..?

foxshrek
Active Member
Active Member

Number of posts : 32
Registration date : 2011-06-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by j0e on 2011-06-27, 18:19

foxshrek wrote:
j0e wrote:
foxshrek wrote:Salam semua..

just signed offer letter..QP Offshore..
From Petronas Carigali...
hope to get friends here..


sama jugak disini..
tapi bukan dari Carigali..
Very Happy joe.. ko dr kuantan yek.. aku kuantan gak..
ko kije talisman ke..?


ermm..ermmm...salah orang nih..hehehehe..PM replied already..

j0e
Active Member
Active Member

Number of posts : 26
Registration date : 2011-06-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by chi on 2011-07-01, 05:22

hello bro & sis sekalian,

saya baru join in forum ni...nak mintak advise sikit, itu pon kalau ada yg sudi...
hari tu saya ada apply kerja ngan QatarGas and Alhamdulillah lepas tele-i'view...
most likely 18th july ni kena gi Doha for face-to-face i'view...

hence, nak tanya sikit...berapa standard rate salary for analyst kat QG so that i won't undersell myself and other malaysians...plus senang sikit nak gauge during nego...

kerja dlm opis je ni, bukan field job...

currently my salary in KL approx. RM6K...
i am degree holder, keje ngan shipping co. kat malaysia with 4 years experience...

Mintak tlg share info eh...insya-Allah kalau ada rezeki, nak gak main bola kat padang pasir...

chi
Newbies
Newbies

Number of posts : 4
Registration date : 2011-06-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by fixcxer on 2011-07-02, 15:10


basic salary - expect anything from 11k to 15k kot, x pasti laa, bergantung pada job grade. on top of that, ada lagi elaun2 lain, which may bring your total take home pay to something around 20k.

main bola atas pasir? x pe, sini pun ada jugak padang rumput...

good luck in your interview Smile

fixcxer
Active Member
Active Member

Number of posts : 103
Age : 38
Location : Depan PC
Registration date : 2008-08-22

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by chi on 2011-07-02, 16:09

thanks bro...really appreciates the input Smile

ape2 hal pon, nak focus kat i'view dulu...
sampai doha 18th july ni, stay kat oryx rotana...

p/s: still nak main bola kat padang pasir gak...kasi lyn feeling sikit...heh

chi
Newbies
Newbies

Number of posts : 4
Registration date : 2011-06-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by Chian on 2011-07-03, 07:00

Chi,

In 2008. Analyst kat QP dapat tak kurang dari QR16/mth basic salary. Saya tak pasti market sekarang. Anyway, hopefully the above amount would give you a rough idea to start negotiate.

Good luck Tuan.

Salam.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by noble-man on 2011-07-03, 08:20


Wah...kerja 4 tahun gaji dah RM 6k, banyak tu. When I was working in KL kerja 8 tahun baru dapat banyak tu.

For your interview in QG better if you can ask them in advance what Job Grade they're offering you, that will determine your Basic Salary besides your #of years of work experience.
For analyst posts in general Basic Salary should range between QR 15k to QR 30k per month..

noble-man
Active Member
Active Member

Number of posts : 209
Registration date : 2008-04-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by chi on 2011-07-03, 15:28

tuan chian & tuan noble...thanks for the info & tips...

nak lari topik sikit, most malaysia company dah start buat salary adjustment due to high employee turnover...tu yg agak sedap2 sikit kitaorg sekarang ni...tapi minus off daily expenditures yg juga agak tinggi, xde la sedap mana pon...

tapi niat nak gi qatar ni pon more on enriching experience & new exposure...tu pon kalo ada rezeki la...

chi
Newbies
Newbies

Number of posts : 4
Registration date : 2011-06-30

View user profile

Back to top Go down

Msheireb Properties (Qatar Foundation)

Post by naquidin on 2011-07-07, 11:38

Hello, saya org baru kat forum ni...nak tanya kalau ada sesapa yg bekerja dgn Qatar Foundation or Msheireb Properties?

naquidin
Newbies
Newbies

Number of posts : 4
Registration date : 2011-07-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by jibak on 2011-07-08, 07:33

All d best for your interview Chi.

jibak
Active Member
Active Member

Number of posts : 43
Registration date : 2010-02-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by kutu_beramboi on 2011-07-13, 22:33

chi wrote:thanks bro...really appreciates the input Smile

ape2 hal pon, nak focus kat i'view dulu...
sampai doha 18th july ni, stay kat oryx rotana...

p/s: still nak main bola kat padang pasir gak...kasi lyn feeling sikit...heh


chi, apa cite interview? positif ke?

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by chi on 2011-07-19, 14:39

Alhamdulillah dah selamat landing kat qatar semlm & tadi dah siap semua i'view...

x tau la mcm mana...kalo ada rezeki dapat la, kalo xde rezeki...bleh cuba lain kali...

chi
Newbies
Newbies

Number of posts : 4
Registration date : 2011-06-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by tanjong on 2011-07-20, 16:05

naquidin wrote:Hello, saya org baru kat forum ni...nak tanya kalau ada sesapa yg bekerja dgn Qatar Foundation or Msheireb Properties?

Salam naquidin,

So far tak pernah terserempak lagi malaysian ynag keje ngan QF atau Musheireb Prop. Setau saya, for senior role derang only employ local dan westerner saje....berlainan ngan Musheireb( or Dohaland?)comprise of multi nationals....

Company saya QP & QF JV...tapi under QP pay roll....QF is our client and Dohaland is one of our end users(but not for Musheireb Project)....itu basic info yang saya tau....what do u want know more?

tanjong
Active Member
Active Member

Number of posts : 45
Registration date : 2009-12-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by naquidin on 2011-07-21, 03:47

tanjong wrote:
Salam naquidin,

So far tak pernah terserempak lagi malaysian ynag keje ngan QF atau Musheireb Prop. Setau saya, for senior role derang only employ local dan westerner saje....berlainan ngan Musheireb( or Dohaland?)comprise of multi nationals....

Company saya QP & QF JV...tapi under QP pay roll....QF is our client and Dohaland is one of our end users(but not for Musheireb Project)....itu basic info yang saya tau....what do u want know more?

Thank u Tanjong. I've accepted a job offer with Musheireb Prop (Dohaland). Bulan depan start keje (tak sempat nak raya kat msia...huhu Crying or Very sad ). So was wondering whether there were any msians attached to the company. At least senang skit kalau nak minta any advice or pointers. Have never been to Doha before except for the interview last May...tu pun for 2 nights only...so tak sempat nak ronda2.

naquidin
Newbies
Newbies

Number of posts : 4
Registration date : 2011-07-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by Chian on 2011-07-21, 06:58

Naquidin,

Congrats & welcome aboard.

Frankly belum pernah jumpa ngan any Msia yang kerja ngan Dohaland. Means you may be a pioneer in the company, pace setter and may create more opportunities for future Msians in the company. cheers

Bila dah hampir sampai Doha, PM la kat kawan2 sini. Nanti boleh compare notes.

Chian Smile

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by naquidin on 2011-07-21, 08:43

Chian wrote:Naquidin,

Congrats & welcome aboard.

Frankly belum pernah jumpa ngan any Msia yang kerja ngan Dohaland. Means you may be a pioneer in the company, pace setter and may create more opportunities for future Msians in the company. cheers

Bila dah hampir sampai Doha, PM la kat kawan2 sini. Nanti boleh compare notes.

Chian Smile

Thanks Chian. Nampak gaya nya tepaksa lah pelan2 kayuh...I will certainly PM you guys once am here.

naquidin
Newbies
Newbies

Number of posts : 4
Registration date : 2011-07-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by rk on 2011-07-21, 09:35

naquidin wrote:
Chian wrote:Naquidin,

Congrats & welcome aboard.

Frankly belum pernah jumpa ngan any Msia yang kerja ngan Dohaland. Means you may be a pioneer in the company, pace setter and may create more opportunities for future Msians in the company. cheers

Bila dah hampir sampai Doha, PM la kat kawan2 sini. Nanti boleh compare notes.

Chian Smile

Thanks Chian. Nampak gaya nya tepaksa lah pelan2 kayuh...I will certainly PM you guys once am here.

Salam bro - ada a few malaysians kerja with QF, also my colleague is joining mushreib properties next month. Bila u dah sampai i boleh tolong intro, no prob. what department are you joining?

rk
Newbies
Newbies

Number of posts : 18
Registration date : 2009-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Introduce yourself here..

Post by Sponsored content Today at 18:15


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum