Looking Malaysian at Rasgas

View previous topic View next topic Go down

Looking Malaysian at Rasgas

Post by mnizar on 2009-05-15, 02:41

Assalamualaikum,today Friday,I think some of you ada yang rest day,so I just looking the Malaysian kat Rasgas dari EMS Dept,if dont mind boleh stories sikit job scope,working environment & most important salary,by the way I just waiting the entry visa,probably within 1 month.For begin I will mob alone,nak sesuaikan diri then if ok just mob our family.So far how much we can take home per month including all?Appreciated for your advice.

mnizar
Newbies
Newbies

Number of posts : 5
Age : 41
Location : Malaysia
Registration date : 2009-05-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Looking Malaysian at Rasgas

Post by shwarma on 2009-05-15, 14:15

Walaikumsalam,
Saya Zul dari dept EMS RasGas, baru 4 bulan lebih, alhamdulillah tambah lagi sorang, ada la member sikit ger-ger dalam bahasa Melayu. Sebelum ni banyak Filipino bosan gak.

Psl keje, environment dgn salary tu jangan risau le, senang je dan berbaloi apa yg kita dapat. Untuk maklumat lebih lanjut e mel personal saya
Ok mnizar, saya tunggu kedatangan kamu.


Last edited by shwarma on 2011-07-17, 04:53; edited 1 time in total (Reason for editing : privacy)

shwarma
Active Member
Active Member

Number of posts : 52
Registration date : 2008-11-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Looking Malaysian at Rasgas

Post by Amir5533 on 2009-06-03, 06:50

Assalamualaikum,
Saya Amir dari Kluang, saya pun tengah tunggu entry visa, dpt kat Train 1/2 H. operation.
cume nk tanye, brp lame diaorang ni proses visa ek? saya jwb offer letter 4 may lepas.

Amir5533
Newbies
Newbies

Number of posts : 2
Registration date : 2009-06-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Looking Malaysian at Rasgas

Post by Wak on 2009-06-03, 07:33

Visa diproses 4 hingga 8 minggu...sabar je la...mesti dapat visa nyer...

Wak
Active Member
Active Member

Number of posts : 471
Registration date : 2008-12-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Looking Malaysian at Rasgas

Post by Amir5533 on 2009-06-03, 07:55

What a Face Ade sape2 dr kerteh area(gpp, emsb or pemsb), ilpp 1991-93. Sy ex PE Kerrteh, 1993-2000

Amir5533
Newbies
Newbies

Number of posts : 2
Registration date : 2009-06-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Looking Malaysian at Rasgas

Post by shwarma on 2009-06-03, 20:13

Amir5533 wrote:What a Face Ade sape2 dr kerteh area(gpp, emsb or pemsb), ilpp 1991-93. Sy ex PE Kerrteh, 1993-2000

Ahlan wasahlan Amir.... saya pun ILPP 91-93, mungkin kita pernah jumpa....

shwarma
Active Member
Active Member

Number of posts : 52
Registration date : 2008-11-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Looking Malaysian at Rasgas

Post by Sponsored content Today at 18:19


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum