Kursus asas fotografi digital

View previous topic View next topic Go down

Kursus asas fotografi digital

Post by asinqs on 2009-05-13, 19:48

salam semua,

ada sesiapa disini yang berminat untuk menghadiri kelas kursus asas fotografi digital?

kalau ada sila update nama dalam topik nie,

aku akan jadi tutor korang.. huhuhuhu..

bayaran akan ditetapkan setelah semua persiapan disediakan.. insyaallah..
kerap2 masuk forum nie untuk ikuti perkembangan selanjutnya...

best regards,
asinqs

asinqs
Active Member
Active Member

Number of posts : 99
Age : 41
Location : NDIA
Registration date : 2008-11-22

View user profile

Back to top Go down

Re: Kursus asas fotografi digital

Post by pr1m171v on 2009-05-13, 19:49

count me in...............

pr1m171v
Newbies
Newbies

Number of posts : 2
Age : 33
Location : Al-Khor Community Housing
Registration date : 2008-04-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Kursus asas fotografi digital

Post by sathiarani on 2010-09-03, 21:43

kelas nie masih ada lagi ke, klu ada sila update

sathiarani
Newbies
Newbies

Number of posts : 1
Registration date : 2009-10-29

View user profile

Back to top Go down

Re: Kursus asas fotografi digital

Post by silver16v on 2010-09-04, 08:51

sathiarani wrote:kelas nie masih ada lagi ke, klu ada sila update

dah xder dah.. itu last year punya program.. sifu-nya pun dah balik m'sia for good.. tp ada gak usaha nak bwk cikgu dari m'sia tp will be costly..

silver16v
Active Member
Active Member

Number of posts : 360
Location : Doha
Registration date : 2008-04-01

View user profile http://www.malaysiaqatar.com

Back to top Go down

Re: Kursus asas fotografi digital

Post by kobbera on 2011-03-07, 14:28

Dah tu skg ni sape plak yg buat kursus ni kt Qatar..? Baru je nk berkecimpung dlm bidang ni.........

kobbera
Newbies
Newbies

Number of posts : 11
Registration date : 2011-01-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Kursus asas fotografi digital

Post by kutu_beramboi on 2011-03-07, 14:47

owh ... asinqs dh balik kg rupe nye ... ptt la x nmpk btg idung dia lg kat qatar ni ... kutu nk ucpkn slamat kembali ke tnh tumpah darah ...

pd sesapa yg tau ada sifu2 handalan yg masih lg tinggal diqatar ni, calling2 la ek ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Kursus asas fotografi digital

Post by Sponsored content Today at 14:10


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum