flickr group Malaysian Photographers of Qatar

View previous topic View next topic Go down

flickr group Malaysian Photographers of Qatar

Post by asinqs on 2009-05-13, 19:15

Salam & hi semua,

Aku dah bukak new group kat flickr "Malaysian Photographers of Qatar" untuk kita sama-sama berbincang dan sebagainya tentang fotografi dan organize outing. pastu sesama leh contribute gambar dalam group pool tu jugak..

kalau pada sesiapa yang takde flickr lagi.. sila buat satu sebab buat flickr nie free jer.. huhuhuh.. melainkan nak jadik pro members dgn sedikit bayaran sahaja..

so.. sapa2 yang dah ada flickr tu leh add aku as friend & aku akan invite korang masuk dalam group tu nanti..

nie flickr aku: http://www.flickr.com/photos/ombakpictures
nie flickr group malaysian photographers of qatar: http://www.flickr.com/groups/mpq/


best regards,
asinqs

asinqs
Active Member
Active Member

Number of posts : 99
Age : 41
Location : NDIA
Registration date : 2008-11-22

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum