PENDAPAT SAUDARA-SAUDARI SEMUA

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: PENDAPAT SAUDARA-SAUDARI SEMUA

Post by zafmarif on 2009-07-31, 11:05

Will be very helpful if somebody can help me here...............

zafmarif
Newbies
Newbies

Number of posts : 8
Registration date : 2009-04-17

View user profile

Back to top Go down

Re: PENDAPAT SAUDARA-SAUDARI SEMUA

Post by mba2009 on 2009-07-31, 17:38

biskut_oren wrote:hopefully tak jadik macam aku.. Smile ni some lines masa di interbiu rasgas hr lepas technical intebiu..aku intebiu dalam awal tahun ni

"congratulations. you have passed the technical interview. are you married?..bla..bla bla...(5 minutes later)..now, since you are the 1st candidate and some more the 1st day of our interview campaign, we will hold your application. we will contact you in 2 weeks time for the final result even if you are not successful for an offer.."

hehe..sampai skarang takdok bunyi dr diaorang..aku kira tak dapat lah tu.. yang peliknya position yg di intebiu tu masih lagi vacant...hmmm

walaupun ni case yang lain, but aku punya point is org arab memang suka berjanji tapi pas tu tak buat.. adala kengkawang aku yg ada exp ngan pak arabs dari bumi lain yg suka buat dateline, tapi most of the time buat dateline baru, over and over.. Smile

Salam Bro;

Welcome kepada realiti "INSYAALLAH" dan "Bukhra"....kalau kat tempat kita InsyAllah kita akan tunai kan kecuali ada aral dan ajal yang melintang....sini dah jadi escape clause depa... he he he apa apa layan je la

mba2009

mba2009
Active Member
Active Member

Number of posts : 219
Age : 50
Registration date : 2009-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: PENDAPAT SAUDARA-SAUDARI SEMUA

Post by SpectraGuy on 2011-11-12, 08:34

So zafmarif dah dapat offer rasmi ke belum?

SpectraGuy
Active Member
Active Member

Number of posts : 114
Registration date : 2011-02-27

View user profile

Back to top Go down

Re: PENDAPAT SAUDARA-SAUDARI SEMUA

Post by Sponsored content Today at 06:10


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum