jualan brg2 runcit dr msia

View previous topic View next topic Go down

jualan brg2 runcit dr msia

Post by excalibur on 2009-04-13, 12:25

salam semua,

Sesiapa yang berminat dengan brg2 dari msia boleh lah mendapatkan nya dr saya. Semua yang dijual adalah barang2 runcit dr msia..pd yg brminat sila hubungi kami di 4631736 / 6844536

excalibur
Newbies
Newbies

Number of posts : 7
Registration date : 2009-04-13

View user profile

Back to top Go down

Re: jualan brg2 runcit dr msia

Post by Tagazoo on 2009-04-13, 14:40

Barang apa tu? Boleh tolong list down kan tak?

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: jualan brg2 runcit dr msia

Post by excalibur on 2009-04-13, 15:13

hi tagazoo

td i nak list kan brg2 tu tp tak leh laks...brg2 tu as listed below

1. rempah kari adabi (ayam , ikan n daging)
2. rempah sup adabi
3. rempah kurma adabi
4. asam jawa
5. sup bunjut tulang adabi
6. yis mauripan
7. mentega
more to come

excalibur
Newbies
Newbies

Number of posts : 7
Registration date : 2009-04-13

View user profile

Back to top Go down

Re: jualan brg2 runcit dr msia

Post by kutu_beramboi on 2009-04-14, 05:17

excalibur wrote:hi tagazoo

td i nak list kan brg2 tu tp tak leh laks...brg2 tu as listed below

1. rempah kari adabi (ayam , ikan n daging)
2. rempah sup adabi
3. rempah kurma adabi
4. asam jawa
5. sup bunjut tulang adabi
6. yis mauripan
7. mentega
more to come

excalibur, ini sekadar cadangan.

Apa kata saudara tambah lagi barang2 seperti cili kering, ikan bilis, udang kering, kicap kipas udang, sekaya, tepung beras, rempah kari cap Babas, rempah rendang, biskut Tiger, pandan paste cap Nona (utk buat kuih) dan ketupat minis cap Nona. Insyallah barang2 ni memang diperlukan sangat di sini oleh Malaysian kita.

Semoga saudara dapat pertimbangkan. Terima kasih.

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: jualan brg2 runcit dr msia

Post by excalibur on 2009-04-14, 05:31

hi kutu,

thanks for the info....actually ni adalah brg2 yang mendapat demand from others. sekaya ada tp cepat betul hbs nya. tepung beras kat cni pun ada...rempah kari cap babas ada...actually i tersilap letak..its actually rempah kari cap babas bukan adabi. kicap kipas udang ada tp dtg in stages sbb kami tak guan cargo services so we all guna by air sapa2 yang nak blk kami kirimkan. anyway will try to cater those..thanks for the good suggestion

excalibur
Newbies
Newbies

Number of posts : 7
Registration date : 2009-04-13

View user profile

Back to top Go down

Re: jualan brg2 runcit dr msia

Post by excalibur on 2009-04-14, 05:32

salam semua...

saya ingin membuat pembetulan ...sebenarnya rempah kari yang sy list down kat atas is rempah kari babas bukannya adabi...tersilap taip...typo error...

rempah kari babas (ayam, daging n ikan)

thanks...sesiapa yang berkenan bolehlah pm sy or email at sofea76@yahoo.com

excalibur
Newbies
Newbies

Number of posts : 7
Registration date : 2009-04-13

View user profile

Back to top Go down

Re: jualan brg2 runcit dr msia

Post by Sponsored content Today at 22:35


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum