Kelana Convoy - Jom!

View previous topic View next topic Go down

Kelana Convoy - Jom!

Post by azik on 2009-03-17, 17:51

Salam all...

Something for those yg takder plan nak buat apa cuti panjang nanti...ni nak promote sikit..check this website out...pound sterling and euro tgh murah ni....i join trip ni masa zaman muda2 study kat london 9 yrs ago...huhu...sampai skrg masih bertahan lagi program ni....quite good, well organised and mmg plan nak pegi lagi...maybe MAQ boleh organise trip from doha lepas pegi umrah ni...tp jgn ada yg kensel umrah sbb nak pegi europe pulak...hehe...

http://www.kelanaconvoy.co.uk

azik
Active Member
Active Member

Number of posts : 44
Registration date : 2008-07-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Kelana Convoy - Jom!

Post by bluerose on 2009-03-18, 07:01

wow, bestnyeeee. bagus gak usul tu. lagi ramai lagi meriah, cost pun jadi lg murah sbb in group.
apa pun bg settle umrah dulu. pastu baru gi melancong. x lar rasa bersalah sgt......hehe....

bluerose
Newbies
Newbies

Number of posts : 18
Registration date : 2009-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Kelana Convoy - Jom!

Post by kutu_beramboi on 2009-03-18, 09:44

ada orang kata pulak, gi melencong dulu pastu baru gi umrah...
nanti balik bersih sikit...
heheheee...

tapi, kalau kita dpt jg etika ketika "melencong" tu, insya-allah akan tetap bersih...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Kelana Convoy - Jom!

Post by Racing_Camel on 2009-03-18, 17:43

just a friendly reminder, kalau sebelum nak datang sini, dah pasang niat hendak menunaikan umrah, nasihat saya, buat la umrah tu dulu sebelum start travel ke mana2. jangan main2 bila berniat hal2 agama ni. wallahualam.

Racing_Camel
Active Member
Active Member

Number of posts : 192
Location : Arabian Desert
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Kelana Convoy - Jom!

Post by Sponsored content Today at 04:26


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum