AP recruitment offer for NSS 10 (Ras gas)...

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: AP recruitment offer for NSS 10 (Ras gas)...

Post by Chian on 2010-06-10, 10:48

Jaitie,

Try to surf www.bayt.com . There are a lot of new openings.

Salam,
Chian

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: AP recruitment offer for NSS 10 (Ras gas)...

Post by mba2009 on 2010-06-13, 20:23

turbotronics wrote:Terima kasih kawan2 semua,satu lagi nak tanya RasGas ni cmpany dia dah stabil ker,sbb saya baru tahu jer RasGas ni...sblum ni hanya dengar QatarGas jer...dia anak syarikat ker atau pun sykt yg berlainan organisasi..dan ada lagi ker kemudahan yg lain..macam bonus ker... Very Happy .Nilai Qr dgn Rm macamana..? Dan ada sapa2 yg pernah kerja kat offshore ke...
Ini saya cuma dengar dari kawan2 ja...ada yg dapat smpai RM20K sebulan,kerja kat Qatar tak tahu ler cmpany mana...position cuma technician ja..betul ker ni..ataupun hanya cerita semata-mata.
Jadi saya terima le offer ni diatas pendapat kawan2 semua.

Salam Turbo

Maaf la kalau jawab dan kira pasal duit je.... rasa nye Turbo kena kira gaji + allowance + employer epf + socso tu semua ( jumlah tu baru gross gaji sebenar ), rasa nya kalau campur employer epf beza 2K tu jadi lagi kurang..

Hari ni Ringgit Malaysia 100 sama dengan Qatar Riyal 111.091
Untuk perbandingan sekarang ni...
Kalau RM 7000 kat Malaysia sama dengan QAR 7700 kat Qatar
Kalau QAR15,000 kat Qatar sama dengan RM 13,457.5 je

Anyway best keje kat RasGas tu macam menarik je....


Last edited by mba2009 on 2010-06-13, 20:26; edited 1 time in total (Reason for editing : edit)

mba2009
Active Member
Active Member

Number of posts : 219
Age : 50
Registration date : 2009-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: AP recruitment offer for NSS 10 (Ras gas)...

Post by fixcxer on 2010-06-17, 16:46

turbotronics wrote:kat malaysia saya kerja as permenant staff dgn petronas carigali,dah 16 thn kije ngan carigali...cuma rasanya nak tukar angin...itu saja...sbb gaji pun lebih xbnyak....just 2ribu extra ja...

turbo,

kalu setakat nk tukar angin for 2k differential, tak berbaloi angin tuh.. hehe. ibarat macam keta NA taruk low pressure turbo je. alang-alang baik HPT terus. lagipun carigali baru naik gaji bulan ni kan?

fixcxer
Active Member
Active Member

Number of posts : 103
Age : 38
Location : Depan PC
Registration date : 2008-08-22

View user profile

Back to top Go down

Re: AP recruitment offer for NSS 10 (Ras gas)...

Post by Sponsored content Today at 15:41


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum