TT & MAQeyes gathering ~ 19 February 2009

View previous topic View next topic Go down

TT & MAQeyes gathering ~ 19 February 2009

Post by asinqs on 2009-02-10, 12:35

aku nak proposed satu gathering untuk merek2 yang berminat dalam photography..

tarikh: 19 February 2009
masa: 08.00pm keatas
tempat: tak tau lagi.. boleh kasik suggestion

tujuan:
menambahkan kenalan dan merapatkan silaturrahim antara mereka yang meinat dalam photography serta bertanya dan berkongsi idea tentang fotografi..

so apa kata korang.. jom kita gather this date... & maybe leh rancang satu aktiviti untuk masa akan datang.. insyaallah..

so kalau leh.. listkan nama kat bawah nie..

1. asinqs
2.
3.
4.

asinqs
Active Member
Active Member

Number of posts : 99
Age : 41
Location : NDIA
Registration date : 2008-11-22

View user profile

Back to top Go down

Re: TT & MAQeyes gathering ~ 19 February 2009

Post by arcivil on 2009-02-10, 13:28

WAH!!! BEST nie...Dh lame sgt memendam rasa ...

Korang rugi klu x join nie... byk perkara blh dicuss dan belajar psl PHOTOGRAPHY dan aktiviti yg blh dirancangkan... ape lg JOM TURUN.....

Tempat suggest :Restoran Sri Kebaya...

JGN LUPO BWK KAMERA...

Ok gua join...

1. asinqs
2. arcivil
3.
4.

arcivil
Newbies
Newbies

Number of posts : 15
Location : Qatar
Registration date : 2008-11-23

View user profile

Back to top Go down

TT & MAQeyes gathering ~ 19 February 2009

Post by dendangperantau on 2009-02-11, 20:57

Salam,
Kalau tak ramai (less than 10) aku offer buat kat rumah aku je, peaceful & boleh santai sikit. Tapi kalau ramai, kena pikir tempat lain yg lebih sesuai.
- Hafizatan-
------------------------------------------------------------------
aku nak proposed satu gathering untuk merek2 yang berminat dalam photography..

tarikh: 19 February 2009
masa: 08.00pm keatas
tempat: tak tau lagi.. boleh kasik suggestion

tujuan:
menambahkan kenalan dan merapatkan silaturrahim antara mereka yang meinat dalam photography serta bertanya dan berkongsi idea tentang fotografi..

so apa kata korang.. jom kita gather this date... & maybe leh rancang satu aktiviti untuk masa akan datang.. insyaallah..

so kalau leh.. listkan nama kat bawah nie..

1. asinqs
2.arcivil
3.hafizatan
4.

dendangperantau
Newbies
Newbies

Number of posts : 7
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-12-16

View user profile

Back to top Go down

Re: TT & MAQeyes gathering ~ 19 February 2009

Post by asinqs on 2009-02-12, 09:44

aik 3 orang jer.. takde respon pun.. camna lar nak buat gathering camnie kan.. takper piz.. nanti kalau tak ramai aku datang rumah ko.. kita leh buat shoot mini studio.. carik model sekali k...

asinqs
Active Member
Active Member

Number of posts : 99
Age : 41
Location : NDIA
Registration date : 2008-11-22

View user profile

Back to top Go down

Re: TT & MAQeyes gathering ~ 19 February 2009

Post by zila on 2009-02-15, 17:31

pompuan boleh join tak?? tp takde camera lg....br survey2 nak beli...boleh ke??

zila
Newbies
Newbies

Number of posts : 2
Registration date : 2008-08-01

View user profile

Back to top Go down

Re: TT & MAQeyes gathering ~ 19 February 2009

Post by asinqs on 2009-02-16, 07:34

boleh jer join.. takde masalah.. takde camera pun takde masalah.. boleh kita kasik guide nak beli apa & preferences camna...

sessi meracun.. wakkakakakakka

asinqs
Active Member
Active Member

Number of posts : 99
Age : 41
Location : NDIA
Registration date : 2008-11-22

View user profile

Back to top Go down

Re: TT & MAQeyes gathering ~ 19 February 2009

Post by zila on 2009-02-16, 10:19

Sounds good. looking fwd to join... by the way nnt confirm kan tmpt and time....any more coming up??

zila
Newbies
Newbies

Number of posts : 2
Registration date : 2008-08-01

View user profile

Back to top Go down

Re: TT & MAQeyes gathering ~ 19 February 2009

Post by asinqs on 2009-02-18, 07:21

ok.. tempat saya confirmkan.. kita jumpa kat restoran sri kebaya.. minum bayar sendiri2.. huhuhuhuhu... atau ada cadangan tempat lain?

asinqs
Active Member
Active Member

Number of posts : 99
Age : 41
Location : NDIA
Registration date : 2008-11-22

View user profile

Back to top Go down

Re: TT & MAQeyes gathering ~ 19 February 2009

Post by malaysianqatar on 2009-02-18, 17:50

Ok insyaAllah di Sri Kebaya at 8.00pm @ go-dutch. Kasi support sikit Msian Bussiness Wooman.

malaysianqatar
Newbies
Newbies

Number of posts : 9
Location : Royal Plaza
Registration date : 2009-02-18

View user profile

Back to top Go down

Re: TT & MAQeyes gathering ~ 19 February 2009

Post by asinqs on 2009-02-18, 18:12

ok.. anything leh call aku.. +974 661 5484

asinqs
Active Member
Active Member

Number of posts : 99
Age : 41
Location : NDIA
Registration date : 2008-11-22

View user profile

Back to top Go down

Re: TT & MAQeyes gathering ~ 19 February 2009

Post by arcivil on 2009-02-18, 20:01

nampaknya mcm dh confirm Sri Kebaya...insyaAllah gua dtg.... klu ade lg member lain yg GIAN photo dtg ler... BARULAH GEMPAK nanti bro....

arcivil
Newbies
Newbies

Number of posts : 15
Location : Qatar
Registration date : 2008-11-23

View user profile

Back to top Go down

Re: TT & MAQeyes gathering ~ 19 February 2009

Post by asinqs on 2009-02-21, 11:18

alhamdulillah gathering MAQ eyes di sri kebaya telah berjaya dilakukan..
cuma yang datang masa tu cuma beberapa orang sahaja..
tapi apapun.. dari perbincangan kelmarin, insyaallah aku akan bentangkan hala tuju maqeyes dan objektif penubuhan maqeyes nie.. so nantikan saja. insyaallah..

asinqs
Active Member
Active Member

Number of posts : 99
Age : 41
Location : NDIA
Registration date : 2008-11-22

View user profile

Back to top Go down

Re: TT & MAQeyes gathering ~ 19 February 2009

Post by asinqs on 2009-02-21, 11:21

antara yang hadir khamis marin

1. asinqs
2. arcivil
3. azik
4. dendangperantau
5. ubikaya
6. bro yusri
7. wan haris

nt aku akan upload gambar esok.. huhuhuhu...

asinqs
Active Member
Active Member

Number of posts : 99
Age : 41
Location : NDIA
Registration date : 2008-11-22

View user profile

Back to top Go down

Re: TT & MAQeyes gathering ~ 19 February 2009

Post by nkhairil79 on 2009-02-21, 11:57

ade lagi TT tak lepas nih bro? aku nak juin arituh tapi ade hal lak...nih pun baru register kat forum nih...

nkhairil79
Newbies
Newbies

Number of posts : 8
Registration date : 2009-02-21

View user profile

Back to top Go down

Re: TT & MAQeyes gathering ~ 19 February 2009

Post by asinqs on 2009-02-21, 12:27

insyaallah ada.. nanti aku akan try buat outline planning and programme yang akan dibuat oleh MAQeyes..

asinqs
Active Member
Active Member

Number of posts : 99
Age : 41
Location : NDIA
Registration date : 2008-11-22

View user profile

Back to top Go down

Re: TT & MAQeyes gathering ~ 19 February 2009

Post by Sponsored content Today at 18:05


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum