Malaysian@Qatar Blogger Link

View previous topic View next topic Go down

Malaysian@Qatar Blogger Link

Post by bch69610 on 2008-10-12, 08:19

Saya amati, ada sebilangan warga Malaysia di Qatar ni yang hobbynya antara lain adalah Blogging. Since forum ni nampaknya semakin hari semakin aktif, ie port Malaysian berkampung di alam maya, so saya sekadar ingin mencadangkan pada tuan moderator, dapatlah kiranya mem-posting link2 blogger2 Malaysian@Qatar ni... maybe di muka depan Homepage ni ker...

Maybe sesiapa yang ada blog tu, bolehlah paste kan alamat di sini. Apapun, ini sekadar cadangan sahaja.... jika mendapat laluan pihak moderator.....

adios
-bch-

bch69610
Active Member
Active Member

Number of posts : 39
Registration date : 2008-05-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Malaysian@Qatar Blogger Link

Post by kutu_beramboi on 2008-10-17, 13:13

bch69610 wrote:Saya amati, ada sebilangan warga Malaysia di Qatar ni yang hobbynya antara lain adalah Blogging. Since forum ni nampaknya semakin hari semakin aktif, ie port Malaysian berkampung di alam maya, so saya sekadar ingin mencadangkan pada tuan moderator, dapatlah kiranya mem-posting link2 blogger2 Malaysian@Qatar ni... maybe di muka depan Homepage ni ker...

Maybe sesiapa yang ada blog tu, bolehlah paste kan alamat di sini. Apapun, ini sekadar cadangan sahaja.... jika mendapat laluan pihak moderator.....

adios
-bch-

Salam,
Kutu setuju dengan idea bch69610 ni.

Adios Monchichos Grandos
-kutu-

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Malaysian@Qatar Blogger Link

Post by shwarma on 2008-12-10, 21:14

bch69610 wrote:Saya amati, ada sebilangan warga Malaysia di Qatar ni yang hobbynya antara lain adalah Blogging. Since forum ni nampaknya semakin hari semakin aktif, ie port Malaysian berkampung di alam maya, so saya sekadar ingin mencadangkan pada tuan moderator, dapatlah kiranya mem-posting link2 blogger2 Malaysian@Qatar ni... maybe di muka depan Homepage ni ker...

Maybe sesiapa yang ada blog tu, bolehlah paste kan alamat di sini. Apapun, ini sekadar cadangan sahaja.... jika mendapat laluan pihak moderator.....

adios
-bch-

MG, why not you start first.... hehehe your flickers is nice to put a link here, I really do enjoy your photos.
A few in here I saw had very nice blog, but surely must ask for permission dulu la....
I punye... in the making. Laughing

shwarma
Active Member
Active Member

Number of posts : 52
Registration date : 2008-11-10

View user profile

Back to top Go down

Erti Sebuah Kehidupan ..Itu la Nama Blog saya

Post by mohamadj on 2009-02-01, 23:08



sila la memeriahkan lagi blog saya.. kot la ada sesiapa yang ingin nak ada blog tapi tak tau nak buat cam ne.. boleh la nanti i bagi tips ye.. simple je... MAJ

mohamadj
Newbies
Newbies

Number of posts : 11
Age : 54
Location : Musheireb
Registration date : 2009-01-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Malaysian@Qatar Blogger Link

Post by Tagazoo on 2009-02-02, 05:12

I pun nak join gak lah...this is my add (macam kat signature bawah tu le)
http://famillebenziane.numeriblog.fr/

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Malaysian@Qatar Blogger Link

Post by shwarma on 2009-02-02, 21:25

Hai, as promised, but my blog low yat punya le www.malaysianatqatar.blogspot.com

shwarma
Active Member
Active Member

Number of posts : 52
Registration date : 2008-11-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Malaysian@Qatar Blogger Link

Post by Sponsored content Today at 14:10


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum