saya ahli pas

View previous topic View next topic Go down

saya ahli pas

Post by Anak Raja on 2008-04-03, 05:03

kat sini tiada orang bn kan?bn dah kalah teruk tu hari.mereka jahat.

Anak Raja
Newbies
Newbies

Number of posts : 5
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: saya ahli pas

Post by redhot7 on 2008-04-03, 12:35

masa kecik-kecik dulu mak selalu pesan...."Tak baik tau kata orang lain jahat"...esok-esok orang kata anak awak jahat ape awak rasa? hhehhehhehe.... Razz

redhot7
Newbies
Newbies

Number of posts : 15
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: saya ahli pas

Post by Racing_Camel on 2008-04-03, 22:22

saya ahli pengakap sedunia

Racing_Camel
Active Member
Active Member

Number of posts : 192
Location : Arabian Desert
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: saya ahli pas

Post by OrangKedah on 2008-04-04, 19:56

aku ahli bulan sabit merah, dulu panggil palang merah. haha

OrangKedah
Newbies
Newbies

Number of posts : 17
Registration date : 2008-04-03

View user profile

Back to top Go down

Re: saya ahli pas

Post by Anak Raja on 2008-04-05, 21:05

OrangKedah wrote:aku ahli bulan sabit merah, dulu panggil palang merah. haha
bodoh bodoh nay senior kat sini??makan taik ker?taik unta!!hahahaa..bangap habis!bodoh!

Anak Raja
Newbies
Newbies

Number of posts : 5
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: saya ahli pas

Post by gangster_mache on 2008-04-06, 15:36

kawe ore UMNO...
klu demo pas jgn kutuk2 ore lain dehhhh...
klu ado raso x selesa call kawe 6702719

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: saya ahli pas

Post by HERO on 2008-04-06, 18:05

tpn kawe pun bleh gok....anyway, this is my number 6559084.

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: saya ahli pas

Post by OrangKedah on 2008-04-06, 20:15

Anak Raja..... Orang Pas guna bahasa macam tu ka? Inila masalah kalu ada orang bukak topik politik... terus sensitif!!

Sorry Anak raja, OrangKedah ni makan taik dah lama sangat kot ... yang pentingnya OrangKedah ni dah makan garam.... tak payahlah kita sembang pasai politik kat sini no. Kita sama-sama tak ada keistimewaan kat sini brader.

OrangKedah
Newbies
Newbies

Number of posts : 17
Registration date : 2008-04-03

View user profile

Back to top Go down

Re: saya ahli pas

Post by HERO on 2008-04-06, 20:21

OrangKedah wrote:Anak Raja..... Orang Pas guna bahasa macam tu ka? Inila masalah kalu ada orang bukak topik politik... terus sensitif!!

Sorry Anak raja, OrangKedah ni makan taik dah lama sangat kot ... yang pentingnya OrangKedah ni dah makan garam.... tak payahlah kita sembang pasai politik kat sini no. Kita sama-sama tak ada keistimewaan kat sini brader.

saya setujuuuu........memangkoh dok pun....

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: saya ahli pas

Post by gangster_mache on 2008-04-07, 15:19

HERO wrote:
OrangKedah wrote:Anak Raja..... Orang Pas guna bahasa macam tu ka? Inila masalah kalu ada orang bukak topik politik... terus sensitif!!

Sorry Anak raja, OrangKedah ni makan taik dah lama sangat kot ... yang pentingnya OrangKedah ni dah makan garam.... tak payahlah kita sembang pasai politik kat sini no. Kita sama-sama tak ada keistimewaan kat sini brader.

saya setujuuuu........memangkoh dok pun....


macam mana x sensitif yang bukak topic tu bangla...

Bangladesh ado raja ko?

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: saya ahli pas

Post by toknebe on 2008-04-12, 19:58

Anak Raja wrote:kat sini tiada orang bn kan?bn dah kalah teruk tu hari.mereka jahat.

jangan membangkitkan isu politik di qatar...time mengundi dh abis..
kat malaysia bergaduh...kat sini nk gaduh lagi kaa..
ape daaaaa....

toknebe
Newbies
Newbies

Number of posts : 2
Registration date : 2008-04-09

View user profile

Back to top Go down

sebagai orang kemalaysiaan kita perlu parti pembangkang

Post by Sammy Vellu on 2008-04-26, 11:31

saya pun ahli pembangkang.. saya undi pas. saya bernah berjabat salaman dengan tuan guru yang tua nik asiz.. dia baek orangnya dan perihatin yang berlevelkan ketinggian harmoni jiwa dan keikhalasan percintaan dengan semua kaum2 majmuk.

Sammy Vellu
Newbies
Newbies

Number of posts : 4
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: saya ahli pas

Post by mapet on 2008-05-26, 19:22

tak kisah lah BN ke Pas ke..aku rasa parti politik ning sume nye sama...msg2 ada kepentingan sendiri.Cuba fikir kalau lah kita jadi PM!!!!yg pastinya aku x keje di QATAR doh ahahahahahah

mapet
Active Member
Active Member

Number of posts : 32
Registration date : 2008-04-08

View user profile

Back to top Go down

Re: saya ahli pas

Post by Zac on 2008-05-26, 20:45

SUDAH.................SUDAH.....................SUDAH!!!!!!!!!!!!!!
Korang datang sini nak buat duit ker nak gaduh pasal politik??????

Cip datang Qatar nak buat my million!!!!!! Lepeh tu balik...carik kerja jadik Janitor kat Bowling Alley Shalin pun kira Okay!!!!!!

Zac
Active Member
Active Member

Number of posts : 64
Registration date : 2008-04-16

View user profile

Back to top Go down

Re: saya ahli pas

Post by Rifdee on 2008-05-26, 21:03

Aik, tak abih-abih lagi ke cerita nih???

Rifdee
Active Member
Active Member

Number of posts : 221
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: saya ahli pas

Post by DatukBendahara on 2008-06-02, 20:26

Zac wrote:Cip datang Qatar nak buat my million!!!!!!
Dah beli Doha Bank atau Mashreq Millionaire certificate ke? Kalau belum toksah beli. Kang tak der can pulak saya nak menang cabutan. Smile

DatukBendahara
Active Member
Active Member

Number of posts : 124
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: saya ahli pas

Post by Zac on 2008-06-03, 20:35

DatukBendahara wrote:
Zac wrote:Cip datang Qatar nak buat my million!!!!!!
Dah beli Doha Bank atau Mashreq Millionaire certificate ke? Kalau belum toksah beli. Kang tak der can pulak saya nak menang cabutan. Smile

Tok,

Belum dan tak akan beli. Cip tak mengaharapkan duit cara begini. All I need to do is insya'allah stay healthy and run out this current project and I should be out of here by end 2009. Smile Maaf ya Tok......

Zac
Active Member
Active Member

Number of posts : 64
Registration date : 2008-04-16

View user profile

Back to top Go down

Re: saya ahli pas

Post by HERO on 2008-06-03, 21:39

Zac wrote:
DatukBendahara wrote:
Zac wrote:Cip datang Qatar nak buat my million!!!!!!
Dah beli Doha Bank atau Mashreq Millionaire certificate ke? Kalau belum toksah beli. Kang tak der can pulak saya nak menang cabutan. Smile

Tok,

Belum dan tak akan beli. Cip tak mengaharapkan duit cara begini. All I need to do is insya'allah stay healthy and run out this current project and I should be out of here by end 2009. Smile Maaf ya Tok......

Good luck....

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: saya ahli pas

Post by Zac on 2008-06-04, 19:08

HERO wrote:
Zac wrote:
DatukBendahara wrote:
Zac wrote:Cip datang Qatar nak buat my million!!!!!!
Dah beli Doha Bank atau Mashreq Millionaire certificate ke? Kalau belum toksah beli. Kang tak der can pulak saya nak menang cabutan. Smile

Tok,

Belum dan tak akan beli. Cip tak mengaharapkan duit cara begini. All I need to do is insya'allah stay healthy and run out this current project and I should be out of here by end 2009. Smile Maaf ya Tok......

Good luck....

TQ Hero!

Zac
Active Member
Active Member

Number of posts : 64
Registration date : 2008-04-16

View user profile

Back to top Go down

Re: saya ahli pas

Post by Sponsored content Today at 15:40


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum