Hari Raya !

View previous topic View next topic Go down

Hari Raya !

Post by noble-man on 2008-09-29, 11:56

Mana pergi semua orang ???? The last posting was done on 26th Sept.

Dah balik kampung Raya ke ?

Anyway, siapa tahu tahun ni di Embassy ada Solat Eidul Fitri tak ? Besok atau lusa dah nak Raya, tapi tak dak apa apa announcement pun. What happen ?

noble-man
Active Member
Active Member

Number of posts : 209
Registration date : 2008-04-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Hari Raya !

Post by eltax on 2008-09-29, 12:25

Embassy ada buat Solat Eidul Fitri pada pagi raya seperti tahun2 yg lepas.

Normally akan start kul 8.30pagi.

Lepas solat tuh, Dato' ambassador jemput semua rakyat Mesia kat Qatar nih ke rumah dia untuk jamuan Raya.

eltax
Active Member
Active Member

Number of posts : 117
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Hari Raya !

Post by DHL on 2008-09-29, 14:13

Excerpt email dari embassy untuk tatapan ramai...

*Celebration of Eid el-Fitr *



In conjunction with this year's Eid el-Fitr, I would like to inform you that the Embassy of Malaysia would hold the Eid prayer at the *Embassy* *premise*on
*1 Syawal 1429H* at *8.30 a.m.*

The prayer will be followed by a Hari Raya reception at the Ambassador's Residence,* 'Rumah Malaysia'*.



The Embassy would also hold a takbeer session in the Embassy premise on the night before Eid at 9.30 p.m.



In this regard, all Muslim Malaysians are invited to the takbeer session and Eid prayer at the Embassy, and all Malaysians are cordially invited to the Malaysian Residence for the Eid el-Fitr reception on 1 Syawal 1429 (30 September / 1 October 2008) at 10.00 a.m.


Thank you.

--
Ahmad Shariza Zainal,
Second Secretary,
Embassy of Malaysia, Qatar.
Tel: +974 483 6463 / 6493
Fax: +974 483 6453

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Hari Raya !

Post by fauzana5828 on 2008-10-05, 18:16

hehehehe, memang ramai org balik kampung raya ni, tapi nye tetap ada kat sini, sedih gak raya kat tempat org, tapi disebabkan ramainye kawan2 nye kat sini, dah rasa macam adik beradik dah, so tak ler nye terasa sangat sedih teringat kat org tua nye kat kampung...anyway selamat hari raya maaf zahir dan batin nye ucapkan kepada semua yg tak kiralah mengenali nye atau pun tidak...

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Hari Raya !

Post by Sponsored content Today at 00:17


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum