any malaysians kerja kat Qatar Investment (QIA)?

View previous topic View next topic Go down

any malaysians kerja kat Qatar Investment (QIA)?

Post by shahr on 2008-09-24, 02:34

Tumpang tanya, ada tak Malaysian kat QIA atau QF (foundation). I nak minta petua sikit.

shahr
Newbies
Newbies

Number of posts : 2
Registration date : 2008-09-23

View user profile

Back to top Go down

Re: any malaysians kerja kat Qatar Investment (QIA)?

Post by kutu_beramboi on 2008-09-24, 02:44

shahr wrote:Tumpang tanya, ada tak Malaysian kat QIA atau QF (foundation). I nak minta petua sikit.


salam,
ada rasanya malaysian kat sana. mcm pernah dgr je hari tu. mudah2an ada la org yg boleh tolong bagi maklumat dan petua nanti.

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: any malaysians kerja kat Qatar Investment (QIA)?

Post by silver16v on 2008-09-24, 07:10

Ada 2 org yang saya kenal.

Cuba contact Yusri Aliudin (ayax1391@yahoo.com) or Rahim Ali (r4h1m@yahoo.com).

Yusri kerja bhg Accounts dan Rahim kerja Business Analyst (Property Investment).

Rasanya maybe ada 2-3 org lagi tp saya tak kenal diorg.

silver16v
Active Member
Active Member

Number of posts : 360
Location : Doha
Registration date : 2008-04-01

View user profile http://www.malaysiaqatar.com

Back to top Go down

Re: any malaysians kerja kat Qatar Investment (QIA)?

Post by shahr on 2008-09-24, 10:54

terima kasih pada saudara berdua and selamat hari raya Smile Lepas raya kat kl ni watchout ada rumour politic lagi.

shahr
Newbies
Newbies

Number of posts : 2
Registration date : 2008-09-23

View user profile

Back to top Go down

Re: any malaysians kerja kat Qatar Investment (QIA)?

Post by kutu_beramboi on 2008-09-24, 11:15

shahr wrote:terima kasih pada saudara berdua and selamat hari raya Smile Lepas raya kat kl ni watchout ada rumour politic lagi.


terima kasih sebenarnya utk silver16v. dia lebih byk berikan input.
rumour ???
tak sabar nak tunggu betul2 jadi ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: any malaysians kerja kat Qatar Investment (QIA)?

Post by silver16v on 2008-09-24, 19:32

Sebenarnya diorang ni semua tinggal sebumbung dgn saya dulu Very Happy

silver16v
Active Member
Active Member

Number of posts : 360
Location : Doha
Registration date : 2008-04-01

View user profile http://www.malaysiaqatar.com

Back to top Go down

Re: any malaysians kerja kat Qatar Investment (QIA)?

Post by Sponsored content Today at 18:36


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum