jom ke hyatt plaza..

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by kutu_beramboi on 2008-09-18, 22:25

mokku_chomer wrote:Selamat Berniaga kepada semua kawang-kawang yang terlibat......semoga dapat untung berlipat kali ganda...InsyaAllah.
Kita juppa dinung ramai2 yer....


kepada kawang kawang yang datang nok membeli pulok ... kutu ucapkang selamat membeli ... kiter jumpa di sinunnnn ....

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by Tagazoo on 2008-09-19, 06:25

DHL, I tak dapat datanglah, hb jemput kawan datang berbuka kat rumah...

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by kutu_beramboi on 2008-09-19, 09:00

Tagazoo wrote:DHL, I tak dapat datanglah, hb jemput kawan datang berbuka kat rumah...

eh eh ... rasa rasa nya kan ... kita pun "kawan" dia jugak tauuuuuu .... takde pulak kita dgr apa2 dari dia pun ....
Twisted Evil

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by DHL on 2008-09-19, 12:22

no problem tagazoo...i'll see you when i see you..

have a good day!!!

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by kutu_beramboi on 2008-09-19, 18:52

DHL wrote:tu kena pesan kat tagazoo.....tagazoo..jgn lupa ambik gambo hah...i'll see u there ok...

tagazoo,
takde ke pic hasil belian juadah hari ni ?

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by Tagazoo on 2008-09-19, 19:43

kutu_beramboi wrote:
DHL wrote:tu kena pesan kat tagazoo.....tagazoo..jgn lupa ambik gambo hah...i'll see u there ok...

tagazoo,
takde ke pic hasil belian juadah hari ni ?
Kutu ooo Kutu...kita tak pergilah..tadi ada kawan datang berbuka...Kutu tak pergi memborong kuih raya ke?? flower

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by Tagazoo on 2008-09-19, 19:44

DHL wrote:no problem tagazoo...i'll see you when i see you..

have a good day!!!
Takda rezeki lah kali ni nak berjumpa..takpalah lain kali okay...

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by Tagazoo on 2008-09-19, 19:45

kutu_beramboi wrote:
Tagazoo wrote:DHL, I tak dapat datanglah, hb jemput kawan datang berbuka kat rumah...

eh eh ... rasa rasa nya kan ... kita pun "kawan" dia jugak tauuuuuu .... takde pulak kita dgr apa2 dari dia pun ....
Twisted Evil
Kawan kita tu takda nama Kutu leee...tadi hidangkan laksa penang ..

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by kutu_beramboi on 2008-09-19, 19:57

Tagazoo wrote:
kutu_beramboi wrote:
Tagazoo wrote:DHL, I tak dapat datanglah, hb jemput kawan datang berbuka kat rumah...

eh eh ... rasa rasa nya kan ... kita pun "kawan" dia jugak tauuuuuu .... takde pulak kita dgr apa2 dari dia pun ....
Twisted Evil

Kawan kita tu takda nama Kutu leee...tadi hidangkan laksa penang ..

laksa penang ???? arghhhhhh ... oh tidak ... terseksa batin nafsu makan ku .... tidakkk ....

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by HERO on 2008-09-20, 01:25

Tagazoo wrote:
kutu_beramboi wrote:
Tagazoo wrote:DHL, I tak dapat datanglah, hb jemput kawan datang berbuka kat rumah...

eh eh ... rasa rasa nya kan ... kita pun "kawan" dia jugak tauuuuuu .... takde pulak kita dgr apa2 dari dia pun ....
Twisted Evil
Kawan kita tu takda nama Kutu leee...tadi hidangkan laksa penang ..

Kawan2 kita plak takder yg ader kutu...

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by kutu_beramboi on 2008-09-20, 02:48

HERO wrote:
Tagazoo wrote:
kutu_beramboi wrote:
Tagazoo wrote:DHL, I tak dapat datanglah, hb jemput kawan datang berbuka kat rumah...

eh eh ... rasa rasa nya kan ... kita pun "kawan" dia jugak tauuuuuu .... takde pulak kita dgr apa2 dari dia pun ....
Twisted Evil
Kawan kita tu takda nama Kutu leee...tadi hidangkan laksa penang ..

Kawan2 kita plak takder yg ader kutu...

kengkawan HERO sume spesis yg takde rambut ke?
Laughing

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by Tagazoo on 2008-09-20, 04:45

kutu_beramboi wrote:
Tagazoo wrote:
kutu_beramboi wrote:
Tagazoo wrote:DHL, I tak dapat datanglah, hb jemput kawan datang berbuka kat rumah...

eh eh ... rasa rasa nya kan ... kita pun "kawan" dia jugak tauuuuuu .... takde pulak kita dgr apa2 dari dia pun ....
Twisted Evil

Kawan kita tu takda nama Kutu leee...tadi hidangkan laksa penang ..

laksa penang ???? arghhhhhh ... oh tidak ... terseksa batin nafsu makan ku .... tidakkk ....

jangan wei...bolan posa ni kena tahan nafsu woooo

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by fauzana5828 on 2008-09-20, 09:56

kutu_beramboi wrote:
fauzana5828 wrote:menu esok antaranya...
nasi dagang, nasi ayam, nasi minyak, satay, murtabak, karipap, seri ayu dan tat telur.....hehehe kalau nak cuba jemputlah singgah yer kat gerai nye ngan kawan2..


fuh ... itu macam kalu ... sebelum subuh kita dah sampai ... eh, subuh plaks .. sebelum solat jumaat kita dah sampai ....
harap2 ada la mende2 tu sume especially tat telur (eh, ni bukan telur mata kutu dan mata pet kutu sekali ke???)


hello kutu, nye nak tanya ni, kutu singgah ke tok kat gerai nye, dapat tak tat telur tu..rasa2 kutulah kan ok tak rasa dia, penat nye buat tu..sampai tak tido malam..

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by kutu_beramboi on 2008-09-20, 10:00

fauzana5828 wrote:
kutu_beramboi wrote:
fauzana5828 wrote:menu esok antaranya...
nasi dagang, nasi ayam, nasi minyak, satay, murtabak, karipap, seri ayu dan tat telur.....hehehe kalau nak cuba jemputlah singgah yer kat gerai nye ngan kawan2..

fuh ... itu macam kalu ... sebelum subuh kita dah sampai ... eh, subuh plaks .. sebelum solat jumaat kita dah sampai ....
harap2 ada la mende2 tu sume especially tat telur (eh, ni bukan telur mata kutu dan mata pet kutu sekali ke???)

hello kutu, nye nak tanya ni, kutu singgah ke tok kat gerai nye, dapat tak tat telur tu..rasa2 kutulah kan ok tak rasa dia, penat nye buat tu..sampai tak tido malam..


ya allah .. yer ker ???? sampai tak tido mlm ??? kesian nyer dia .... biasanya kalau ada faktor susah payah dlm sesuatu hal ... hasil nya sangat berkualiti ...

teringat kutu masa kecik2 dulu masa tolong mak buat kuih bahulu ... pukul telur ayam sampai lenguh tangan ... buat kuih tart kena pukul telur ayam cam gitu jugak ke ????

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by kutu_beramboi on 2008-09-20, 10:02

Tagazoo wrote:
kutu_beramboi wrote:
Tagazoo wrote:
kutu_beramboi wrote:
Tagazoo wrote:DHL, I tak dapat datanglah, hb jemput kawan datang berbuka kat rumah...

eh eh ... rasa rasa nya kan ... kita pun "kawan" dia jugak tauuuuuu .... takde pulak kita dgr apa2 dari dia pun ....
Twisted Evil

Kawan kita tu takda nama Kutu leee...tadi hidangkan laksa penang ..

laksa penang ???? arghhhhhh ... oh tidak ... terseksa batin nafsu makan ku .... tidakkk ....

jangan wei...bolan posa ni kena tahan nafsu woooo


Embarassed No
ko tgk tagazoo, sampai merah/hijau muka kutu .. tau pasal apa ???? pasal tahan nafsu makan kutu ....
argghhhh ... lagi 6 jam 30 minit nak kena tahan .. arggghhhh ....

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by fauzana5828 on 2008-09-20, 10:10

aaa yerlah namanye lagi tat telur, mestiler nak kena pukul telur tu, tapi kita pukul cara modern lah sikit sekarang ni, yang nak terap tu yg lambatnye

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by fauzana5828 on 2008-10-05, 18:23

kutu_beramboi wrote:
fauzana5828 wrote:
kutu_beramboi wrote:
fauzana5828 wrote:menu esok antaranya...
nasi dagang, nasi ayam, nasi minyak, satay, murtabak, karipap, seri ayu dan tat telur.....hehehe kalau nak cuba jemputlah singgah yer kat gerai nye ngan kawan2..

fuh ... itu macam kalu ... sebelum subuh kita dah sampai ... eh, subuh plaks .. sebelum solat jumaat kita dah sampai ....
harap2 ada la mende2 tu sume especially tat telur (eh, ni bukan telur mata kutu dan mata pet kutu sekali ke???)

hello kutu, nye nak tanya ni, kutu singgah ke tok kat gerai nye, dapat tak tat telur tu..rasa2 kutulah kan ok tak rasa dia, penat nye buat tu..sampai tak tido malam..


ya allah .. yer ker ???? sampai tak tido mlm ??? kesian nyer dia .... biasanya kalau ada faktor susah payah dlm sesuatu hal ... hasil nya sangat berkualiti ...

teringat kutu masa kecik2 dulu masa tolong mak buat kuih bahulu ... pukul telur ayam sampai lenguh tangan ... buat kuih tart kena pukul telur ayam cam gitu jugak ke ????


dah tamat dah musim bulan ramadhan... kutu dan pet dah rasa ker tat telur nye...apa komen kutu, tak sedap ker

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by Sponsored content Today at 00:25


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum