jom ke hyatt plaza..

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by kushitani on 2008-09-14, 19:50

fauzana5828 wrote:ler... kita niaga satay, n nasi2 hari tu, hujung minggu ni pun lebih kurang macam tu ler... kalau tak sempat yg kat embassy hari tu, jemputlah gi hyatt plaza, try dulu...

hello fauzana, laku ker niaga jumaat lepas, tahniahlah, jumaat ni nak buat gapo lagi..

kushitani
Newbies
Newbies

Number of posts : 4
Location : doha
Registration date : 2008-09-14

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by mokku_chomer on 2008-09-15, 14:24

ahmadhasnan wrote:
mokku wrote:Salam wbt

Selamat bernegala kepada semua warga Mesia (hok register nok nega la) kat Hyatt Plaza nanti yer...Jangan lupa, jual produk tu jangang mahal2 sangat deh...harga minyok kat Qatar ni dok naik....Kalu ada sesapa hok jual nekbat, tulung2 la kabo sket ke kita deh. 2 tahun doh dok makang nekbat masa bulang pose. Kut2 la ada supply dari sana....ramai member2 hok balik cuti summer baru2 ning....

la...mokku nk mkn nekbat ke...nnt kita tanya mak angkat kita dulu la deh...kut2 dia pandai buat...biasa dia pandai buat blake kuih2 nie...

*mak angkat jgn marah yea...tlg promosi nie...



Mentang2 la dia ada mok angkat...wak ekk ke kita ar tuh....
Sedih waser...tupang mok angkat sekaki buleh dop??

mokku_chomer
Active Member
Active Member

Number of posts : 31
Registration date : 2008-09-14

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by mokku_chomer on 2008-09-15, 14:35

kutu_beramboi wrote:
mokku wrote:
Mok Koo wrote:
mokku wrote:Salam wbt

Selamat bernegala kepada semua warga Mesia (hok register nok nega la) kat Hyatt Plaza nanti yer...Jangan lupa, jual produk tu jangang mahal2 sangat deh...harga minyok kat Qatar ni dok naik....Kalu ada sesapa hok jual nekbat, tulung2 la kabo sket ke kita deh. 2 tahun doh dok makang nekbat masa bulang pose. Kut2 la ada supply dari sana....ramai member2 hok balik cuti summer baru2 ning....


Aiikhh!!!Torkozut badak gua nengok kita punya username. Nak kat-kat sama!! Nanti gua PM mokku ye.


Sori ar....kebetulang! Kita bukang nok ciplak yer!


a'ah laa... kutu pun ingatkan org yg sama post messages ni tadi...
sekadar cadangan: tukar la nick la... kalau tak nak tukar, takpe... tak batal posa pun... kan? kan? kannnn???



Trima kaseh la di atas cadangan tersebut....memang tak batal pun pose..
Dengang ining, rasmi la mokku tukor nickname kepada yang lebih glammer sikit....mokku_chomer.

mokku_chomer
Active Member
Active Member

Number of posts : 31
Registration date : 2008-09-14

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by kutu_beramboi on 2008-09-15, 14:51

mokku_chomer wrote:
kutu_beramboi wrote:
mokku wrote:
Mok Koo wrote:
mokku wrote:Salam wbt

Selamat bernegala kepada semua warga Mesia (hok register nok nega la) kat Hyatt Plaza nanti yer...Jangan lupa, jual produk tu jangang mahal2 sangat deh...harga minyok kat Qatar ni dok naik....Kalu ada sesapa hok jual nekbat, tulung2 la kabo sket ke kita deh. 2 tahun doh dok makang nekbat masa bulang pose. Kut2 la ada supply dari sana....ramai member2 hok balik cuti summer baru2 ning....

Aiikhh!!!Torkozut badak gua nengok kita punya username. Nak kat-kat sama!! Nanti gua PM mokku ye.

Sori ar....kebetulang! Kita bukang nok ciplak yer!

a'ah laa... kutu pun ingatkan org yg sama post messages ni tadi...
sekadar cadangan: tukar la nick la... kalau tak nak tukar, takpe... tak batal posa pun... kan? kan? kannnn???

Trima kaseh la di atas cadangan tersebut....memang tak batal pun pose..
Dengang ining, rasmi la mokku tukor nickname kepada yang lebih glammer sikit....mokku_chomer.


uiks, cepatnya mokcik tukar nick... mokcik ni ada kena mengena ke dgn administrator ke? kot sedare dia ke? or kawan baik die ke?

ana ada sikit musykillah....

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by DatukBendahara on 2008-09-15, 17:49

Nak tanye ada orang jual laksa tak? Ada mat salleh kat opis mengidamkan masakan tu.

DatukBendahara
Active Member
Active Member

Number of posts : 124
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by fauzana5828 on 2008-09-15, 18:33

Laksa tak tahu ler patik, tapi kalau nak nasi ayam, nasi dagang, nasi minyak, satay, murtabak, karipap, seri ayu, tat telur adalah...hehehe mungkin ada kot org yg jual laksa tu datuk bendahara, cuba pergi dan tengok nanti, pandai pulak mat salleh mengidam makan laksa yer..bijak..bijak..

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by mokku_chomer on 2008-09-15, 18:43

oppsss...!!!


Last edited by mokku_chomer on 2008-09-16, 12:10; edited 1 time in total

mokku_chomer
Active Member
Active Member

Number of posts : 31
Registration date : 2008-09-14

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by fauzana5828 on 2008-09-15, 19:15

mokku jual air soya ker nanti, kalau yer, taruh ler ke nye satu yer..

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by yariba on 2008-09-15, 21:28

Mokku..... Kawang nop gok air soya, ari tu masa beli kat embassy beh doh raser nyer... Cam buke pose kat Malay jer.

yariba
Active Member
Active Member

Number of posts : 21
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by mokku_chomer on 2008-09-16, 11:58

fauzana5828 wrote:Laksa tak tahu ler patik, tapi kalau nak nasi ayam, nasi dagang, nasi minyak, satay, murtabak, karipap, seri ayu, tat telur adalah...hehehe mungkin ada kot org yg jual laksa tu datuk bendahara, cuba pergi dan tengok nanti, pandai pulak mat salleh mengidam makan laksa yer..bijak..bijak..




pemikiran global, citarasa global....

mokku_chomer
Active Member
Active Member

Number of posts : 31
Registration date : 2008-09-14

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by mokku_chomer on 2008-09-16, 12:00

fauzana5828 wrote:mokku jual air soya ker nanti, kalau yer, taruh ler ke nye satu yer..




Jual tuh...dop la..sekadar untuk minum seisi keluarga.....nok cuba try test buleh ar....

mokku_chomer
Active Member
Active Member

Number of posts : 31
Registration date : 2008-09-14

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by mokku_chomer on 2008-09-16, 12:04

yariba wrote:Mokku..... Kawang nop gok air soya, ari tu masa beli kat embassy beh doh raser nyer... Cam buke pose kat Malay jer.

Buleh...buleh....kita ning guane ngak nge saing-saing ......nanti ar, kalu ada kita royat kabor la...

mokku_chomer
Active Member
Active Member

Number of posts : 31
Registration date : 2008-09-14

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by mokku_chomer on 2008-09-16, 12:12

kutu_beramboi wrote:
mokku_chomer wrote:
kutu_beramboi wrote:
mokku wrote:
Mok Koo wrote:
mokku wrote:Salam wbt

Selamat bernegala kepada semua warga Mesia (hok register nok nega la) kat Hyatt Plaza nanti yer...Jangan lupa, jual produk tu jangang mahal2 sangat deh...harga minyok kat Qatar ni dok naik....Kalu ada sesapa hok jual nekbat, tulung2 la kabo sket ke kita deh. 2 tahun doh dok makang nekbat masa bulang pose. Kut2 la ada supply dari sana....ramai member2 hok balik cuti summer baru2 ning....

Aiikhh!!!Torkozut badak gua nengok kita punya username. Nak kat-kat sama!! Nanti gua PM mokku ye.

Sori ar....kebetulang! Kita bukang nok ciplak yer!

a'ah laa... kutu pun ingatkan org yg sama post messages ni tadi...
sekadar cadangan: tukar la nick la... kalau tak nak tukar, takpe... tak batal posa pun... kan? kan? kannnn???

Trima kaseh la di atas cadangan tersebut....memang tak batal pun pose..
Dengang ining, rasmi la mokku tukor nickname kepada yang lebih glammer sikit....mokku_chomer.


uiks, cepatnya mokcik tukar nick... mokcik ni ada kena mengena ke dgn administrator ke? kot sedare dia ke? or kawan baik die ke?

ana ada sikit musykillah....

...he ...hee...he....sedara dekat tuh, tak de laaa......cuma sedara seagama jer....

mokku_chomer
Active Member
Active Member

Number of posts : 31
Registration date : 2008-09-14

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by fauzana5828 on 2008-09-16, 15:52

kira sedara jugak ler tu kan

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by kutu_beramboi on 2008-09-17, 08:16

DatukBendahara wrote:Nak tanye ada orang jual laksa tak? Ada mat salleh kat opis mengidamkan masakan tu.


mat salleh tu ensem tak, datukbendahara ?
pirat

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by mokku_chomer on 2008-09-18, 07:55

kutu_beramboi wrote:
DatukBendahara wrote:Nak tanye ada orang jual laksa tak? Ada mat salleh kat opis mengidamkan masakan tu.


mat salleh tu ensem tak, datukbendahara ?
pirat



Mokku conpius ning....tanya hensem tu...untuk diri sendiri ker....nak introduce kat saper2? Kompius dan curious...

mokku_chomer
Active Member
Active Member

Number of posts : 31
Registration date : 2008-09-14

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by kutu_beramboi on 2008-09-18, 08:36

mokku_chomer wrote:
kutu_beramboi wrote:
DatukBendahara wrote:Nak tanye ada orang jual laksa tak? Ada mat salleh kat opis mengidamkan masakan tu.

mat salleh tu ensem tak, datukbendahara ?
pirat

Mokku conpius ning....tanya hensem tu...untuk diri sendiri ker....nak introduce kat saper2? Kompius dan curious...


jange risau deh, mokku ... kade-kade soale sekadar soale jo... takdok kino mengeno denge hok yang hidup atau hok yang mati ... kade-kade pulok tu... ado kino mengeno ... kutu sendiri pung doh mulo fenin ....

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by DHL on 2008-09-18, 14:37

jgn pening....nanti kena buka posa le nak makan panadol...

pegi tak besok nie?? ish ish..kalau ada menu2 utk esok kan best...boleh plan nak serbu gerai mana dulu...

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by kutu_beramboi on 2008-09-18, 14:45

DHL wrote:jgn pening....nanti kena buka posa le nak makan panadol...

pegi tak besok nie?? ish ish..kalau ada menu2 utk esok kan best...boleh plan nak serbu gerai mana dulu...


insya-allah, kalau takde ape aral kutu gi esok ... kalau kutu tak muncul, mintak maap je la ye ... jgn lupa amik pic dan post kan ke forum ni sekali lagi ... cam minggu lepas ... makacih ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by DHL on 2008-09-18, 14:48

tu kena pesan kat tagazoo.....tagazoo..jgn lupa ambik gambo hah...i'll see u there ok...

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by fauzana5828 on 2008-09-18, 18:22

menu esok antaranya...
nasi dagang, nasi ayam, nasi minyak, satay, murtabak, karipap, seri ayu dan tat telur.....hehehe kalau nak cuba jemputlah singgah yer kat gerai nye ngan kawan2..

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by kutu_beramboi on 2008-09-18, 19:48

fauzana5828 wrote:menu esok antaranya...
nasi dagang, nasi ayam, nasi minyak, satay, murtabak, karipap, seri ayu dan tat telur.....hehehe kalau nak cuba jemputlah singgah yer kat gerai nye ngan kawan2..


fuh ... itu macam kalu ... sebelum subuh kita dah sampai ... eh, subuh plaks .. sebelum solat jumaat kita dah sampai ....
harap2 ada la mende2 tu sume especially tat telur (eh, ni bukan telur mata kutu dan mata pet kutu sekali ke???)

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by DatukBendahara on 2008-09-18, 20:10

kutu_beramboi wrote:
DatukBendahara wrote:Nak tanye ada orang jual laksa tak? Ada mat salleh kat opis mengidamkan masakan tu.


mat salleh tu ensem tak, datukbendahara ?
pirat

Datuk lagi hensem. Tak caya tengok gambar sebelah tu.

DatukBendahara
Active Member
Active Member

Number of posts : 124
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by kutu_beramboi on 2008-09-18, 20:15

DatukBendahara wrote:
kutu_beramboi wrote:
DatukBendahara wrote:Nak tanye ada orang jual laksa tak? Ada mat salleh kat opis mengidamkan masakan tu.


mat salleh tu ensem tak, datukbendahara ?
pirat

Datuk lagi hensem. Tak caya tengok gambar sebelah tu.


huh... hidung mmg dah hensem.... kepala datuk tu ada sikit kureng....

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by mokku_chomer on 2008-09-18, 21:39

Selamat Berniaga kepada semua kawang-kawang yang terlibat......semoga dapat untung berlipat kali ganda...InsyaAllah.
Kita juppa dinung ramai2 yer....

mokku_chomer
Active Member
Active Member

Number of posts : 31
Registration date : 2008-09-14

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by Sponsored content Today at 00:20


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum