jom ke hyatt plaza..

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

jom ke hyatt plaza..

Post by fauzana5828 on 2008-09-13, 13:14

Hello, hai.. kengkawan...
hari jumaat ni, 19.09.2008 jangan lupa untuk berkunjung ke hyatt plaza pula yer..
kalau tak silap kul 2 ke 2.30 hingga kul 4 ptg, rasanya lagi meriah kot, tempatnya pun sejuk tak lerr kita ni sampai berpeluh-peluh, hehehehe...
cik na ni nanti pun turut serta berniaga.. kita jumpa kat sana yer dan jangan lupa singgahlah ke gerai kami...macam2 ada, insyaallah. Smile

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by DHL on 2008-09-13, 15:32

u jual apa fauzana di hyatt plaza??? masa kat embassy pun u jual ke??

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by kutu_beramboi on 2008-09-13, 15:51

DHL wrote:u jual apa fauzana di hyatt plaza??? masa kat embassy pun u jual ke??


yer ler ... kutu pun ada soklan yg same gaks ... cuma terlewat tanye je ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by Tagazoo on 2008-09-13, 16:00

kutu_beramboi wrote:
DHL wrote:u jual apa fauzana di hyatt plaza??? masa kat embassy pun u jual ke??


yer ler ... kutu pun ada soklan yg same gaks ... cuma terlewat tanye je ...
He'eleh kerek awak Kutu ya..

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by kutu_beramboi on 2008-09-13, 16:05

Tagazoo wrote:
kutu_beramboi wrote:
DHL wrote:u jual apa fauzana di hyatt plaza??? masa kat embassy pun u jual ke??


yer ler ... kutu pun ada soklan yg same gaks ... cuma terlewat tanye je ...
He'eleh kerek awak Kutu ya..


mentang2 kutu ada pet kera .. dia kata kutu kerek ek ... per arrr ...
tagazoo ni asal dari jepun ke ? hait ... ari gato ... suzi ku ... gu zaimas tak ...
kalau tagazoo bukan dari jepun, sorry la ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by DHL on 2008-09-13, 16:08

kerek,,,he he he..lama tak dengar vocab tu...he he he....

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by Tagazoo on 2008-09-13, 16:33

kutu_beramboi wrote:
Tagazoo wrote:
kutu_beramboi wrote:
DHL wrote:u jual apa fauzana di hyatt plaza??? masa kat embassy pun u jual ke??


yer ler ... kutu pun ada soklan yg same gaks ... cuma terlewat tanye je ...
He'eleh kerek awak Kutu ya..


mentang2 kutu ada pet kera .. dia kata kutu kerek ek ... per arrr ...
tagazoo ni asal dari jepun ke ? hait ... ari gato ... suzi ku ... gu zaimas tak ...
kalau tagazoo bukan dari jepun, sorry la ...

Alahai Kutu..jepun pun belum sampai lagi...Tagazoo tu nama arwah kucing saya..

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by Tagazoo on 2008-09-13, 16:34

DHL wrote:kerek,,,he he he..lama tak dengar vocab tu...he he he....

Kerek tu "a must vocab" time sekolah dulu

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by ahmadhasnan on 2008-09-13, 16:57

fauzana5828 wrote:Hello, hai.. kengkawan...
hari jumaat ni, 19.09.2008 jangan lupa untuk berkunjung ke hyatt plaza pula yer..
kalau tak silap kul 2 ke 2.30 hingga kul 4 ptg, rasanya lagi meriah kot, tempatnya pun sejuk tak lerr kita ni sampai berpeluh-peluh, hehehehe...
cik na ni nanti pun turut serta berniaga.. kita jumpa kat sana yer dan jangan lupa singgahlah ke gerai kami...macam2 ada, insyaallah. Smile

makcik nk jual lg ke kat hyatt plaza nie...molek la...dgr cite nego kat embassy byk dah untung...
nie kat hyatt plaza sewa murah sket...bole la beri diskaun lebih skit yea...hehehe...

*sedap dah satay ngan nasi dagang....buat nasi ayam plak bole dok...

ahmadhasnan
Active Member
Active Member

Number of posts : 97
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by kutu_beramboi on 2008-09-13, 17:20

Tagazoo wrote:
kutu_beramboi wrote:
Tagazoo wrote:
kutu_beramboi wrote:
DHL wrote:u jual apa fauzana di hyatt plaza??? masa kat embassy pun u jual ke??


yer ler ... kutu pun ada soklan yg same gaks ... cuma terlewat tanye je ...
He'eleh kerek awak Kutu ya..


mentang2 kutu ada pet kera .. dia kata kutu kerek ek ... per arrr ...
tagazoo ni asal dari jepun ke ? hait ... ari gato ... suzi ku ... gu zaimas tak ...
kalau tagazoo bukan dari jepun, sorry la ...

Alahai Kutu..jepun pun belum sampai lagi...Tagazoo tu nama arwah kucing saya..


hah ? dah arwah dah kucing tu ... ciannn ... inna lillahi wa inna ilai hi ro ji unnnnn ... tak ziarah kubur dia ? raya dah dekat ni ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by fauzana5828 on 2008-09-14, 02:10

ler... kita niaga satay, n nasi2 hari tu, hujung minggu ni pun lebih kurang macam tu ler... kalau tak sempat yg kat embassy hari tu, jemputlah gi hyatt plaza, try dulu...

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by DHL on 2008-09-14, 03:03

ohhh tau tau..hari tu kitorang pun ada beli nasi lemak & satay...insyaallah, we'll be there...

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by Tagazoo on 2008-09-14, 04:43

fauzana5828 wrote:ler... kita niaga satay, n nasi2 hari tu, hujung minggu ni pun lebih kurang macam tu ler... kalau tak sempat yg kat embassy hari tu, jemputlah gi hyatt plaza, try dulu...

Nasi dengan satay? Yang mana satu ni...ada jual murtabak sekali tu ke?? Kejap ada lagi yang jual satay ke hari tu...terkonpius kejap

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by mokku on 2008-09-14, 06:01

Salam wbt

Selamat bernegala kepada semua warga Mesia (hok register nok nega la) kat Hyatt Plaza nanti yer...Jangan lupa, jual produk tu jangang mahal2 sangat deh...harga minyok kat Qatar ni dok naik....Kalu ada sesapa hok jual nekbat, tulung2 la kabo sket ke kita deh. 2 tahun doh dok makang nekbat masa bulang pose. Kut2 la ada supply dari sana....ramai member2 hok balik cuti summer baru2 ning....

mokku
Newbies
Newbies

Number of posts : 4
Registration date : 2008-09-13

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by Mok Koo on 2008-09-14, 06:44

mokku wrote:Salam wbt

Selamat bernegala kepada semua warga Mesia (hok register nok nega la) kat Hyatt Plaza nanti yer...Jangan lupa, jual produk tu jangang mahal2 sangat deh...harga minyok kat Qatar ni dok naik....Kalu ada sesapa hok jual nekbat, tulung2 la kabo sket ke kita deh. 2 tahun doh dok makang nekbat masa bulang pose. Kut2 la ada supply dari sana....ramai member2 hok balik cuti summer baru2 ning....



Aiikhh!!!Torkozut badak gua nengok kita punya username. Nak kat-kat sama!! Nanti gua PM mokku ye.

Mok Koo
Newbies
Newbies

Number of posts : 11
Registration date : 2008-09-07

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by mokku on 2008-09-14, 06:47

Mok Koo wrote:
mokku wrote:Salam wbt

Selamat bernegala kepada semua warga Mesia (hok register nok nega la) kat Hyatt Plaza nanti yer...Jangan lupa, jual produk tu jangang mahal2 sangat deh...harga minyok kat Qatar ni dok naik....Kalu ada sesapa hok jual nekbat, tulung2 la kabo sket ke kita deh. 2 tahun doh dok makang nekbat masa bulang pose. Kut2 la ada supply dari sana....ramai member2 hok balik cuti summer baru2 ning....



Aiikhh!!!Torkozut badak gua nengok kita punya username. Nak kat-kat sama!! Nanti gua PM mokku ye.



Sori ar....kebetulang! Kita bukang nok ciplak yer!

mokku
Newbies
Newbies

Number of posts : 4
Registration date : 2008-09-13

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by kutu_beramboi on 2008-09-14, 07:19

mokku wrote:
Mok Koo wrote:
mokku wrote:Salam wbt

Selamat bernegala kepada semua warga Mesia (hok register nok nega la) kat Hyatt Plaza nanti yer...Jangan lupa, jual produk tu jangang mahal2 sangat deh...harga minyok kat Qatar ni dok naik....Kalu ada sesapa hok jual nekbat, tulung2 la kabo sket ke kita deh. 2 tahun doh dok makang nekbat masa bulang pose. Kut2 la ada supply dari sana....ramai member2 hok balik cuti summer baru2 ning....


Aiikhh!!!Torkozut badak gua nengok kita punya username. Nak kat-kat sama!! Nanti gua PM mokku ye.


Sori ar....kebetulang! Kita bukang nok ciplak yer!


a'ah laa... kutu pun ingatkan org yg sama post messages ni tadi...
sekadar cadangan: tukar la nick la... kalau tak nak tukar, takpe... tak batal posa pun... kan? kan? kannnn???

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by fauzana5828 on 2008-09-14, 07:25

Tagazoo wrote:
fauzana5828 wrote:ler... kita niaga satay, n nasi2 hari tu, hujung minggu ni pun lebih kurang macam tu ler... kalau tak sempat yg kat embassy hari tu, jemputlah gi hyatt plaza, try dulu...

Nasi dengan satay? Yang mana satu ni...ada jual murtabak sekali tu ke?? Kejap ada lagi yang jual satay ke hari tu...terkonpius kejap


yerlah tu dhl, gerai kami lah tu, yg jual murtabak sekali tu, penat betul tebar murtabak tu, banyak...

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by fauzana5828 on 2008-09-14, 07:27

eehhhh, tersilap pulak, nak hantar kat tagazoo, tertulis dhl, maaf yer...

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by Tagazoo on 2008-09-14, 07:28

fauzana5828 wrote:
Tagazoo wrote:
fauzana5828 wrote:ler... kita niaga satay, n nasi2 hari tu, hujung minggu ni pun lebih kurang macam tu ler... kalau tak sempat yg kat embassy hari tu, jemputlah gi hyatt plaza, try dulu...

Nasi dengan satay? Yang mana satu ni...ada jual murtabak sekali tu ke?? Kejap ada lagi yang jual satay ke hari tu...terkonpius kejap


yerlah tu dhl, gerai kami lah tu, yg jual murtabak sekali tu, penat betul tebar murtabak tu, banyak...
So betul lah tekaan saya ya..my doter suka betul kuih puteri ayu tu...hari jumaat ni ada buat lagi tak?

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by fauzana5828 on 2008-09-14, 07:43

kalau ada permintaan apa salahnya, nasi pun ada gak, awak tak cuba ker hari tu, satay ker..senangkan tak payah nak masak dah hari jumaat ni..

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by fauzana5828 on 2008-09-14, 07:47

ahmadhasnan wrote:
fauzana5828 wrote:Hello, hai.. kengkawan...
hari jumaat ni, 19.09.2008 jangan lupa untuk berkunjung ke hyatt plaza pula yer..
kalau tak silap kul 2 ke 2.30 hingga kul 4 ptg, rasanya lagi meriah kot, tempatnya pun sejuk tak lerr kita ni sampai berpeluh-peluh, hehehehe...
cik na ni nanti pun turut serta berniaga.. kita jumpa kat sana yer dan jangan lupa singgahlah ke gerai kami...macam2 ada, insyaallah. Smile

makcik nk jual lg ke kat hyatt plaza nie...molek la...dgr cite nego kat embassy byk dah untung...
nie kat hyatt plaza sewa murah sket...bole la beri diskaun lebih skit yea...hehehe...

*sedap dah satay ngan nasi dagang....buat nasi ayam plak bole dok...


oooo cik ahmad..
cik ahmad nak makan nasi ayam pulak ker,
tak perlah , kalau dah ada tempahan tu, kami buatlah nanti, tapi kalau cik ahmad tak datang beli, macam mana? ehhhh cik ahmad, awak tak niaga ker 19 ni, kalau niaga awak jual apa? Razz

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by ahmadhasnan on 2008-09-14, 08:21

fauzana5828 wrote:
oooo cik ahmad..
cik ahmad nak makan nasi ayam pulak ker,
tak perlah , kalau dah ada tempahan tu, kami buatlah nanti, tapi kalau cik ahmad tak datang beli, macam mana? ehhhh cik ahmad, awak tak niaga ker 19 ni, kalau niaga awak jual apa? Razz

kalu cik ahmad dok dang nk g beli kat hyatt plaza tu, puan fauzana buat smula la lain kali...ajak kita g mkn umah...hehehhe...

cik ahmad dok nege la...dok reti...klu stakat masak utk sdiri mkn bole la...

ahmadhasnan
Active Member
Active Member

Number of posts : 97
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by ahmadhasnan on 2008-09-14, 08:25

mokku wrote:Salam wbt

Selamat bernegala kepada semua warga Mesia (hok register nok nega la) kat Hyatt Plaza nanti yer...Jangan lupa, jual produk tu jangang mahal2 sangat deh...harga minyok kat Qatar ni dok naik....Kalu ada sesapa hok jual nekbat, tulung2 la kabo sket ke kita deh. 2 tahun doh dok makang nekbat masa bulang pose. Kut2 la ada supply dari sana....ramai member2 hok balik cuti summer baru2 ning....

la...mokku nk mkn nekbat ke...nnt kita tanya mak angkat kita dulu la deh...kut2 dia pandai buat...biasa dia pandai buat blake kuih2 nie...

*mak angkat jgn marah yea...tlg promosi nie...

ahmadhasnan
Active Member
Active Member

Number of posts : 97
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by fauzana5828 on 2008-09-14, 14:47

ahmadhasnan wrote:
fauzana5828 wrote:
oooo cik ahmad..
cik ahmad nak makan nasi ayam pulak ker,
tak perlah , kalau dah ada tempahan tu, kami buatlah nanti, tapi kalau cik ahmad tak datang beli, macam mana? ehhhh cik ahmad, awak tak niaga ker 19 ni, kalau niaga awak jual apa? Razz

kalu cik ahmad dok dang nk g beli kat hyatt plaza tu, puan fauzana buat smula la lain kali...ajak kita g mkn umah...hehehhe...

cik ahmad dok nege la...dok reti...klu stakat masak utk sdiri mkn bole la...


ooo iolah cik ahmad wehhh, boleh ajer... akan diusahakanlah...

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: jom ke hyatt plaza..

Post by Sponsored content Today at 04:25


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum