Something To Share...

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Something To Share...

Post by matjit on 2008-09-09, 17:44

Something To Share..




Daftar secara PERCUMA dahulu sekarang untuk
menempah tempat anda di dalam sistem hebat VeMMA.
Klik link dibawah..!! affraid


http://www.vemmabuilder.com/531859305
http://www.vemmabuilder.com/531859305

http://www.myvemma.com/matjit
http://www.myvemma.com/matjit

Untuk pertanyaan dan info join laman web
http://vemmamalaysia.ning.com/

Best Regards,

Mohd Razif Bin Mohd Noor
+60199235468
+9746504918


Last edited by matjit on 2008-09-20, 10:55; edited 2 times in total

matjit
Newbies
Newbies

Number of posts : 7
Registration date : 2008-04-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by HERO on 2008-09-09, 23:29

kaya la mu jit......
molek gok...bleh aku wat loan tanpa penjamin n tanpa interest.....

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by ahmadhasnan on 2008-09-09, 23:36

molek2...aku mmg suke tgk kawan2 senang...
semoga anda berjaya....

*i pun same2 mcm hero yea matjit...

ahmadhasnan
Active Member
Active Member

Number of posts : 97
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by matjit on 2008-09-10, 13:46

ahmadhasnan wrote:molek2...aku mmg suke tgk kawan2 senang...
semoga anda berjaya....

*i pun same2 mcm hero yea matjit...

tlg ah promote lu bagi aku kaya..
kalu aku kaya baru blh loan xdok interest..
aku pun dok payoh wat loan hok ada interest..hehe Laughing

*lama dok dgr crite saing2..apa kabor..chat?
ganaz GM bahang org aje.. Twisted Evil

matjit
Newbies
Newbies

Number of posts : 7
Registration date : 2008-04-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by gangster_mache on 2008-09-10, 13:58

molek la... kalu kaya igt la kawe nie...
ayat jer jahat... ati baik....


* sambil2 ilang puah, bosss.... hehehee

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by ahmadhasnan on 2008-09-10, 14:16

matjit wrote:
tlg ah promote lu bagi aku kaya..
kalu aku kaya baru blh loan xdok interest..
aku pun dok payoh wat loan hok ada interest..hehe Laughing

*lama dok dgr crite saing2..apa kabor..chat?
ganaz GM bahang org aje.. Twisted Evil

saing2 yg lama dok dgr cite mu nie bai...6k guane cite...???

ahmadhasnan
Active Member
Active Member

Number of posts : 97
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by kutu_beramboi on 2008-09-10, 19:55

eh, korang boleh caya ke iklan cam gini ? kutu ada sikit musykil la ... oghang tua-tua cakap ape ke bende nye tu ... bukan senang nak jadi senang ... bukan pulak susah nak jadi susah ... nanti kalau dah jadi kaya dgn skim ni, jgn lupa kutu ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by ahmadhasnan on 2008-09-10, 23:02

kutu_beramboi wrote:eh, korang boleh caya ke iklan cam gini ? kutu ada sikit musykil la ... oghang tua-tua cakap ape ke bende nye tu ... bukan senang nak jadi senang ... bukan pulak susah nak jadi susah ... nanti kalau dah jadi kaya dgn skim ni, jgn lupa kutu ...

nie la melayu...time org ssh berusah duk promosi ckp dok caya la..musykil la....
bukan nye nk tlg beri semangat ke ape...
tapi bile org dah senang nk suh ingat kat mu...

*hidup matjit...

ahmadhasnan
Active Member
Active Member

Number of posts : 97
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by gangster_mache on 2008-09-10, 23:10

nie la melayu...time org ssh berusah duk promosi ckp dok caya la..musykil la....
bukan nye nk tlg beri semangat ke ape...
tapi bile org dah senang nk suh ingat kat mu...

*hidup matjit...[/quote]



ore melayu ko cik kutu kito tuuu..... Question Question
tgk pada gambo tu.... cam lain jer.... heehehee


*kawe tanya jah... klu melayu ok laaa.....

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by kutu_beramboi on 2008-09-11, 02:47

heheheeeee .... sabadi kap ... kap kum kap ...
ye la .. patut kita bagi semangat kan ... ok la, kutu nak bagi semangat la...
mari mari mari .... kita pakat pakat join .... tulun menulun antara kite ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by amiera75 on 2008-09-11, 04:06

salam matjit,

nak tya...btui ker biz ni profitable, sbb ada dah yg approach tp tak berani join lagi... byk gak modal nak keluar nih....

amiera75
Active Member
Active Member

Number of posts : 32
Registration date : 2008-06-29

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by kutu_beramboi on 2008-09-11, 08:05

kebanyakkan biz sume ada untung ... tapi, jgn lupa naik turun dia. ramai suka masa biz naik, sedikit pula yg bertahan waktu tgh turun.

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by amiera75 on 2008-09-11, 15:14

kutu_beramboi wrote:kebanyakkan biz sume ada untung ... tapi, jgn lupa naik turun dia. ramai suka masa biz naik, sedikit pula yg bertahan waktu tgh turun.

*da byk join mlm, tp semua tak untung...setakat balik modal jer..tu yg wisau tu...
any valuable advise for me...... Wink

amiera75
Active Member
Active Member

Number of posts : 32
Registration date : 2008-06-29

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by matjit on 2008-09-14, 04:31

amiera75 wrote:
kutu_beramboi wrote:kebanyakkan biz sume ada untung ... tapi, jgn lupa naik turun dia. ramai suka masa biz naik, sedikit pula yg bertahan waktu tgh turun.

*da byk join mlm, tp semua tak untung...setakat balik modal jer..tu yg wisau tu...
any valuable advise for me...... Wink

salam..
Bagi saya semua bisnes ada naik untung..tapi vemma ni salah satu bisnes MLM online yg baru tapi kencang buat masa skrg ni..saya tak pernah masuk mana2 MLM sebelum ni..(biasalah org melayu takut rugi..x reti nak promote..xde modal..). Tapi biasanya sebelum buat atau join apa2 mestilah kita survey2 atau selidik2 dulu kan..so bagi saya vemma ni kena dgn diri saya pasal saya x perlu buat offline market(pegi jumpa org tu,pegi jumpa org ni,tabur air liur,keluar ptg balik malam mcm sesetengah MLM yg lain,modal yg berpatutan,produknya bagus untuk kesihatan). Kalau nak cakap pasal untung atau rugi saya tu kena tepuk dada tanya selera..kalau mau untung byk usaha kena lebih skit(*kalu dah masuk nanti adalah cara2nya). kalau tak nak untung x payah usaha(*join beli produk duk diam2..sistem yg akan buat kerja untuk anda). yg bestnya sambil2 kita chating,lawat laman2 web,bukak laman resipi,masuk forum...kita blh promote produk atau bisnes kita from internet..so, apa lagi..bila nak join:?:

Kalau nak join blh pegi kat saya punya site http://www.vemmabuilder.com/531859305

Kalau nak maklumat lebih lanjut tentang bisnes ni dlm bahasa melayu kita blh pegi kat
http://www.vemmangis.com

kalau nak tanya mcm2 soalan yag ada dlm fikiran awak..blh join http://vemmamalaysia.ning.com/ kat sini awak blh tanya mcm2 dgn ahli vemma yg lain.

*yg lain2 taknak join ke Question apalah sgt modal 3-4 ratus kalau di bandingkan dgn gaji kat Qatar ni lol!

matjit
Newbies
Newbies

Number of posts : 7
Registration date : 2008-04-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by amiera75 on 2008-09-15, 18:48

Salam kawan...

Saya semakin seronok dan konfiden dengan business ini.
Jangan gadaikan masa perniagaan anda dengan teknik yg anda cipta sendiri selagi belum teruji berjaya.
Bacalah Panduan Lengkap Bagaimana Menjadi Usahawan Internet Yg Berjaya.
Saya akan bimbing anda kearah satu revolusi perniagaan internet yg cukup mantap.

Cubalah... Tak rugi mencuba..
Insya Allah, Dimana ada Usaha Disitu ada Habuannya...

To confirm your subscription please

click the following link:

http://www.vemmabuilder.com/534599405

http://www.myvemma.com/amiera75



Regard's

Hazuanie Zulkiflee
019-4189 089

amiera75
Active Member
Active Member

Number of posts : 32
Registration date : 2008-06-29

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by matjit on 2008-09-16, 12:54

amiera75 wrote:Salam kawan...

Saya semakin seronok dan konfiden dengan business ini.
Jangan gadaikan masa perniagaan anda dengan teknik yg anda cipta sendiri selagi belum teruji berjaya.
Bacalah Panduan Lengkap Bagaimana Menjadi Usahawan Internet Yg Berjaya.
Saya akan bimbing anda kearah satu revolusi perniagaan internet yg cukup mantap.

Cubalah... Tak rugi mencuba..
Insya Allah, Dimana ada Usaha Disitu ada Habuannya...

To confirm your subscription please

click the following link:

http://www.vemmabuilder.com/534599405

http://www.myvemma.com/amiera75



Regard's

Hazuanie Zulkiflee
019-4189 089

Salam amiera75..

so skrg awak dah join ye..baguslah..
awak skrg pre-enrolee atau paid member?
yg lain2 tu bila lagi?
jgn jadi melayu yg lama..
Tidak ada org yg lebih berhak ke atas diri kita selain diri kita sendiri.. farao

matjit
Newbies
Newbies

Number of posts : 7
Registration date : 2008-04-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by gangster_mache on 2008-09-16, 13:00

matjit wrote:
amiera75 wrote:Salam kawan...

Saya semakin seronok dan konfiden dengan business ini.
Jangan gadaikan masa perniagaan anda dengan teknik yg anda cipta sendiri selagi belum teruji berjaya.
Bacalah Panduan Lengkap Bagaimana Menjadi Usahawan Internet Yg Berjaya.
Saya akan bimbing anda kearah satu revolusi perniagaan internet yg cukup mantap.

Cubalah... Tak rugi mencuba..
Insya Allah, Dimana ada Usaha Disitu ada Habuannya...

To confirm your subscription please

click the following link:

http://www.vemmabuilder.com/534599405

http://www.myvemma.com/amiera75



Regard's

Hazuanie Zulkiflee
019-4189 089

Salam amiera75..

so skrg awak dah join ye..baguslah..
awak skrg pre-enrolee atau paid member?
yg lain2 tu bila lagi?
jgn jadi melayu yg lama..
Tidak ada org yg lebih berhak ke atas diri kita selain diri kita sendiri.. farao



btul tu boss... kawe sokong....
tapi kalu nak best lagi buat la bisnes sendiri, idea sendiri....
x payah nak join bisnes ore... heehehee


* tu kalu nak bagus lagi la.... ko guane.....

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by kutu_beramboi on 2008-09-16, 13:02

dalam diam tak diam ....
dalam komen tak komen ...
dah ramai jugak yang dah register ...
tahniah dan semoga berjaya ...

-yang tak confirm nak jadi melayu lama ke tidak-

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by matjit on 2008-09-16, 13:14

gangster_mache wrote:
matjit wrote:
amiera75 wrote:Salam kawan...

Saya semakin seronok dan konfiden dengan business ini.
Jangan gadaikan masa perniagaan anda dengan teknik yg anda cipta sendiri selagi belum teruji berjaya.
Bacalah Panduan Lengkap Bagaimana Menjadi Usahawan Internet Yg Berjaya.
Saya akan bimbing anda kearah satu revolusi perniagaan internet yg cukup mantap.

Cubalah... Tak rugi mencuba..
Insya Allah, Dimana ada Usaha Disitu ada Habuannya...

To confirm your subscription please

click the following link:

http://www.vemmabuilder.com/534599405

http://www.myvemma.com/amiera75



Regard's

Hazuanie Zulkiflee
019-4189 089

Salam amiera75..

so skrg awak dah join ye..baguslah..
awak skrg pre-enrolee atau paid member?
yg lain2 tu bila lagi?
jgn jadi melayu yg lama..
Tidak ada org yg lebih berhak ke atas diri kita selain diri kita sendiri.. farao



btul tu boss... kawe sokong....
tapi kalu nak best lagi buat la bisnes sendiri, idea sendiri....
x payah nak join bisnes ore... heehehee


* tu kalu nak bagus lagi la.... ko guane.....

ko guane ke ko guano..silap pronounce tu boh..hehe study

matjit
Newbies
Newbies

Number of posts : 7
Registration date : 2008-04-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by gangster_mache on 2008-09-16, 13:22

saloh ko?.... hehee

*klate campur tganu kot.......

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by amiera75 on 2008-09-16, 16:49

matjit wrote:
amiera75 wrote:Salam kawan...

Saya semakin seronok dan konfiden dengan business ini.
Jangan gadaikan masa perniagaan anda dengan teknik yg anda cipta sendiri selagi belum teruji berjaya.
Bacalah Panduan Lengkap Bagaimana Menjadi Usahawan Internet Yg Berjaya.
Saya akan bimbing anda kearah satu revolusi perniagaan internet yg cukup mantap.

Cubalah... Tak rugi mencuba..
Insya Allah, Dimana ada Usaha Disitu ada Habuannya...

To confirm your subscription please

click the following link:

http://www.vemmabuilder.com/534599405

http://www.myvemma.com/amiera75



Regard's

Hazuanie Zulkiflee
019-4189 089

Salam amiera75..

so skrg awak dah join ye..baguslah..
awak skrg pre-enrolee atau paid member?
yg lain2 tu bila lagi?
jgn jadi melayu yg lama..
Tidak ada org yg lebih berhak ke atas diri kita selain diri kita sendiri.. farao

*ws matjit...
saya dah jadi paid member...
lagipun biz ni rasanya sesuai dgn saya sbb tak payah keluar dr rumah..cuma mengadap pc jer..
lagipun nak convience org bkn senang...
mangharapkan sokongan kawang-kawang le nih... Very Happy

amiera75
Active Member
Active Member

Number of posts : 32
Registration date : 2008-06-29

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by kutu_beramboi on 2008-09-17, 08:18

amiera75 wrote:
matjit wrote:
amiera75 wrote:Salam kawan...

Saya semakin seronok dan konfiden dengan business ini.
Jangan gadaikan masa perniagaan anda dengan teknik yg anda cipta sendiri selagi belum teruji berjaya.
Bacalah Panduan Lengkap Bagaimana Menjadi Usahawan Internet Yg Berjaya.
Saya akan bimbing anda kearah satu revolusi perniagaan internet yg cukup mantap.

Cubalah... Tak rugi mencuba..
Insya Allah, Dimana ada Usaha Disitu ada Habuannya...

To confirm your subscription please

click the following link:

http://www.vemmabuilder.com/534599405

http://www.myvemma.com/amiera75



Regard's

Hazuanie Zulkiflee
019-4189 089

Salam amiera75..

so skrg awak dah join ye..baguslah..
awak skrg pre-enrolee atau paid member?
yg lain2 tu bila lagi?
jgn jadi melayu yg lama..
Tidak ada org yg lebih berhak ke atas diri kita selain diri kita sendiri.. farao

*ws matjit...
saya dah jadi paid member...
lagipun biz ni rasanya sesuai dgn saya sbb tak payah keluar dr rumah..cuma mengadap pc jer..
lagipun nak convience org bkn senang...
mangharapkan sokongan kawang-kawang le nih... Very Happy


amiera75,
setakat ni dah untung berapa ? story la kat sini ... mungkin boleh boost lagi semangat kengkawan untuk join ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by amiera75 on 2008-09-17, 15:45

kutu_beramboi wrote:
amiera75 wrote:
matjit wrote:
amiera75 wrote:Salam kawan...

Saya semakin seronok dan konfiden dengan business ini.
Jangan gadaikan masa perniagaan anda dengan teknik yg anda cipta sendiri selagi belum teruji berjaya.
Bacalah Panduan Lengkap Bagaimana Menjadi Usahawan Internet Yg Berjaya.
Saya akan bimbing anda kearah satu revolusi perniagaan internet yg cukup mantap.

Cubalah... Tak rugi mencuba..
Insya Allah, Dimana ada Usaha Disitu ada Habuannya...

To confirm your subscription please

click the following link:

http://www.vemmabuilder.com/534599405

http://www.myvemma.com/amiera75



Regard's

Hazuanie Zulkiflee
019-4189 089

Salam amiera75..

so skrg awak dah join ye..baguslah..
awak skrg pre-enrolee atau paid member?
yg lain2 tu bila lagi?
jgn jadi melayu yg lama..
Tidak ada org yg lebih berhak ke atas diri kita selain diri kita sendiri.. farao

*ws matjit...
saya dah jadi paid member...
lagipun biz ni rasanya sesuai dgn saya sbb tak payah keluar dr rumah..cuma mengadap pc jer..
lagipun nak convience org bkn senang...
mangharapkan sokongan kawang-kawang le nih... Very Happy


amiera75,
setakat ni dah untung berapa ? story la kat sini ... mungkin boleh boost lagi semangat kengkawan untuk join ...

Very Happy terus terang cakap baru seminggu join tp alhamdulillah... dah ada paid member.. dengan makna lainnyer..it's a good starter...hehehe...
kan hari tu ada kata biz ada masa untung ada masa rugi...tp untuk permulaan kerja keras dan ketekunan diperlukan.. lagipun saya masih baru dlm biz ni...insya Allah berkat doa dan sokongan kawan2 ia akan menjadi Like a Star @ heaven ... alhamdulillah...

amiera75
Active Member
Active Member

Number of posts : 32
Registration date : 2008-06-29

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by DHL on 2008-09-18, 14:50

baguslah amiera..at least ada something u buat dan mendatangkan paedah...keep us posted with any development...syabas!!

saya tumpang bangga!!

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by Abdullah on 2010-02-16, 02:11

Salam dari Johor,

Balik Malaysia oct 09 lepas, saya beli 2 business restoran bermodalkan hampir RM150k

pro
1. Kerja sendiri ( rasanya x mo makan gaji lagi)
2. Makan free siang & malam Very Happy
3. Bebudak sentiasa ada depan mata untuk mudahkan monitor diaorang
4. peluang belajar camana nak manage kedai, buat roti canai & bancuh air minuman dll

contra
1. Amat memenatkan fizikal & minda pada permulaan
2. Risiko tinggi sebab sy tiada apa-apa kemahiran ( pse refer to the item no 4 above)
3. target untung 5 angka amat sukar diperolehi.

Willing to share dengan kawan2 tentang pengalaman sy berniaga makanan ni. TQ

Abdullah
Active Member
Active Member

Number of posts : 110
Registration date : 2009-04-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Something To Share...

Post by Sponsored content Today at 18:24


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum