Bazar Ramadhan

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by DHL on 2008-09-12, 18:40

tagazoo...sempat u ambik gambar....i mana sempat...terus hilang masuk perut dah..kitorang gie jln2 after embassy tadi...he he he..baru dapat lesen lah katakan...no more mr karwa...

kita jumpa lagi kat hyatt plaza ok...

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by Tagazoo on 2008-09-12, 19:10

DHL wrote:tagazoo...sempat u ambik gambar....i mana sempat...terus hilang masuk perut dah..kitorang gie jln2 after embassy tadi...he he he..baru dapat lesen lah katakan...no more mr karwa...

kita jumpa lagi kat hyatt plaza ok...

Heheee..sempat ambik gambar sebab balik dulu rumah, alahai rumah pun depan mata aje.....

Siapa yang dapat lesen you ke hb? Tahniah la ya...I lepas raya ni baru nak pergi mendaftar - terpaksalah, leceh guna teksi ni

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by DHL on 2008-09-12, 19:16

hb je...myself later laterlah....kan ada bas ambik i gie opis..not important now...he he he..

see u in hyatt plaza ok..nanti kita plan nak gie kul brapa ok..

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by kutu_beramboi on 2008-09-13, 12:15

Tagazoo wrote:
DHL wrote:tagazoo...sempat u ambik gambar....i mana sempat...terus hilang masuk perut dah..kitorang gie jln2 after embassy tadi...he he he..baru dapat lesen lah katakan...no more mr karwa...

kita jumpa lagi kat hyatt plaza ok...

Heheee..sempat ambik gambar sebab balik dulu rumah, alahai rumah pun depan mata aje.....

Siapa yang dapat lesen you ke hb? Tahniah la ya...I lepas raya ni baru nak pergi mendaftar - terpaksalah, leceh guna teksi ni


tahniah kutu ucapkan diatas kejayaan mendapatkan lesen memandu. bukan senang wooo nak dpt lesen memandu kat sini wooo .... hati2 dijalanraya.

kepada yang bakal menduduki peperikasaan memandu, semoga berjaya.

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by Tagazoo on 2008-09-13, 13:21

DHL wrote:hb je...myself later laterlah....kan ada bas ambik i gie opis..not important now...he he he..

see u in hyatt plaza ok..nanti kita plan nak gie kul brapa ok..
DHL, your hb ambik sekolah mana? Sekarang ni tengah survey yang mana ok

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

LoL Lesen oh Lesen

Post by Zac on 2008-09-13, 15:46

kutu_beramboi wrote:
Tagazoo wrote:
DHL wrote:tagazoo...sempat u ambik gambar....i mana sempat...terus hilang masuk perut dah..kitorang gie jln2 after embassy tadi...he he he..baru dapat lesen lah katakan...no more mr karwa...

kita jumpa lagi kat hyatt plaza ok...

Heheee..sempat ambik gambar sebab balik dulu rumah, alahai rumah pun depan mata aje.....

Siapa yang dapat lesen you ke hb? Tahniah la ya...I lepas raya ni baru nak pergi mendaftar - terpaksalah, leceh guna teksi ni


tahniah kutu ucapkan diatas kejayaan mendapatkan lesen memandu. bukan senang wooo nak dpt lesen memandu kat sini wooo .... hati2 dijalanraya.

kepada yang bakal menduduki peperikasaan memandu, semoga berjaya.



Ehemmmmmm.......DHL you in my pocket now!!!!!!! Hahahahahahaahahahahah Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Zac
Active Member
Active Member

Number of posts : 64
Registration date : 2008-04-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by Tagazoo on 2008-09-13, 15:59

Cip..semalam ada ke tak?

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by DHL on 2008-09-13, 16:06

shhooshhh shoosh.....jaga mu cipp...jaga mu!!!!

cip tak der kat bazzar y'day...dia posa posa nie dating ngan madam sal..

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by Tagazoo on 2008-09-13, 16:35

DHL wrote:shhooshhh shoosh.....jaga mu cipp...jaga mu!!!!

cip tak der kat bazzar y'day...dia posa posa nie dating ngan madam sal..

Takpa tak lama lagi Cip balik ke tanah air ambik Madam Sal lagi..nak sebungkus boleh tak CIP..nak jugak rasa

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by mokku on 2008-09-14, 05:43

Salam greetings and hello to All.....

Mokcik nim orang baru dalang,forum nok tupang lalu deh, skali skala.Mintok jallang sket. Harap dapat la beri laluan....kat tepi pun dak pe, asalkang dok langgor divider doh la...maklung la, leseng pong baru buleh. Kena la jallang slow2 sikit.

mokku
Newbies
Newbies

Number of posts : 4
Registration date : 2008-09-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by mokku on 2008-09-14, 05:54

Salam wbt.
Dua tiga minggu ning, kita duk baca gok isu2 hangat kat forum ning, hok paling best baca, topik ning ar...Jadi rasa terpanggil pulok nok tuih la sikit sebanyok. Nok komeng lebih2, bukangnyer panda sangat pung. Sekadar nok bagi pendapat jer...

Ari Bazaar kat Embassy ari tuh, kita g la jugok jenguk kawang2 bernega. Bangga tengok semangat dan kerjasama kengkawang. Yang paling rasa bangga bila tengok mat salleh pung g beli gok kat bazaar tuh and beli kat gerai org Mesia la. Mesti dia rajin doh g Msia pesengan tuh. Anyway, kita dok beli mana pun. Ada beli murtabok best je kat gerai member. Kalu member tu buka restoran mesia sutir agi kat souq, pesengan gulung tikor la Sri Kebaya....
Juppa agi ar kat Bazaar Ramadhan Hyatt Plaza pulok deh...

mokku
Newbies
Newbies

Number of posts : 4
Registration date : 2008-09-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by kutu_beramboi on 2008-09-14, 07:26

mokku wrote:Salam greetings and hello to All.....

Mokcik nim orang baru dalang,forum nok tupang lalu deh, skali skala.Mintok jallang sket. Harap dapat la beri laluan....kat tepi pun dak pe, asalkang dok langgor divider doh la...maklung la, leseng pong baru buleh. Kena la jallang slow2 sikit.


Waalaikung salang mokcik...
selamak datang nok diucak kang kok mokcik...
semoga mokcik hepi selalu kat dalang forum ni....

afro
alleycats nyanyi lagu salem
na na na nanna .... terangganu kiteeeeeeee.....

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by fauzana5828 on 2008-09-14, 07:36

oooo iolah mokku wei, selamat datang lah ko ruangang ni, memang hangat pun topik ni, dok akang abih kot, dak apo leseng baru buleh pong, sini kang keno laju semuo bendo, so jangang segang2 ler...hehehehe Razz

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by fauzana5828 on 2008-09-15, 19:17

macam ni dah tok slow doh mokku kita ni, kira dah expert dah ler ni, laju dah drive ni..

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by mokku_chomer on 2008-09-16, 12:25

fauzana5828 wrote:macam ni dah tok slow doh mokku kita ni, kira dah expert dah ler ni, laju dah drive ni..


Laju-laju pung...duk kat line kanang agih...
Guane gamok...nege...banyok untung dengor crita.....alhamdulillah....napok gaye, tahun depan kena tamboh ahli majlis pakat wak kueh banyok sket...ke guaner???

mokku_chomer
Active Member
Active Member

Number of posts : 31
Registration date : 2008-09-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by fauzana5828 on 2008-09-16, 13:18

insyaallah, kalu rok lagilah, memang bagus tu kalu ahli majlis tamboh, senang sikit nok buat kijo

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by kutu_beramboi on 2008-09-16, 14:50

fauzana5828 wrote:insyaallah, kalu rok lagilah, memang bagus tu kalu ahli majlis tamboh, senang sikit nok buat kijo


yer ker lagi senang buat keje kalau ahli bertambah?
tapi omputih cakap "too many cook, spoil the food..."
ni yg kutu pening kepala ni... mana la pet kutu ni pegi... ilang terus lepas dpt pisang...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by mokku_chomer on 2008-09-16, 15:02

kutu_beramboi wrote:
fauzana5828 wrote:insyaallah, kalu rok lagilah, memang bagus tu kalu ahli majlis tamboh, senang sikit nok buat kijo


yer ker lagi senang buat keje kalau ahli bertambah?
tapi omputih cakap "too many cook, spoil the food..."
ni yg kutu pening kepala ni... mana la pet kutu ni pegi... ilang terus lepas dpt pisang...



Bakper nyer pulok nok ikut kata pepatoh omputih...diaorg tuh keras kpala....sebab tu la spoil the food....ikut la kata orang Melayu...muafakat membawa berkat....muafakat dok leh sorang2, kena ramai-ramai...betol dop???

mokku_chomer
Active Member
Active Member

Number of posts : 31
Registration date : 2008-09-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by kutu_beramboi on 2008-09-16, 15:38

mokku_chomer wrote:
kutu_beramboi wrote:
fauzana5828 wrote:insyaallah, kalu rok lagilah, memang bagus tu kalu ahli majlis tamboh, senang sikit nok buat kijo

yer ker lagi senang buat keje kalau ahli bertambah?
tapi omputih cakap "too many cook, spoil the food..."
ni yg kutu pening kepala ni... mana la pet kutu ni pegi... ilang terus lepas dpt pisang...

Bakper nyer pulok nok ikut kata pepatoh omputih...diaorg tuh keras kpala....sebab tu la spoil the food....ikut la kata orang Melayu...muafakat membawa berkat....muafakat dok leh sorang2, kena ramai-ramai...betol dop???


yer tak yer jugak ekkkk .... betul jugak tuhhh ....
tima acih, takyah kutu carik pet kutu lagi.... pasal gatal kat kepala dah ilang....


Last edited by kutu_beramboi on 2008-09-17, 08:10; edited 1 time in total

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by fauzana5828 on 2008-09-16, 15:48

kutu_beramboi wrote:
fauzana5828 wrote:insyaallah, kalu rok lagilah, memang bagus tu kalu ahli majlis tamboh, senang sikit nok buat kijo


yer ker lagi senang buat keje kalau ahli bertambah?
tapi omputih cakap "too many cook, spoil the food..."
ni yg kutu pening kepala ni... mana la pet kutu ni pegi... ilang terus lepas dpt pisang...


hikhikhik.... betul gak pepatah omputih tu, tapi kekadang tu tak menang tangan gak kalau takat 2 - 3 org wat kerja ni, tapi alhamdulillah lah kami semua ni masih mampu nak buat perancangan lagi setakat ni...gi cari pet tu cepat kutu, kang datang rumah nye kang..nak join masak ... teruk nanti..habis pisang kat rumah nye nanti.. What a Face

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by fauzana5828 on 2008-09-16, 15:51

nak senang citer, yg paling bagus ttp pepatah melayu gak yer, mcm mokku cakap tu, nanti mokku bolehlah tlg nye same..

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by kutu_beramboi on 2008-09-17, 08:12

fauzana5828 wrote:
kutu_beramboi wrote:
fauzana5828 wrote:insyaallah, kalu rok lagilah, memang bagus tu kalu ahli majlis tamboh, senang sikit nok buat kijo


yer ker lagi senang buat keje kalau ahli bertambah?
tapi omputih cakap "too many cook, spoil the food..."
ni yg kutu pening kepala ni... mana la pet kutu ni pegi... ilang terus lepas dpt pisang...


hikhikhik.... betul gak pepatah omputih tu, tapi kekadang tu tak menang tangan gak kalau takat 2 - 3 org wat kerja ni, tapi alhamdulillah lah kami semua ni masih mampu nak buat perancangan lagi setakat ni...gi cari pet tu cepat kutu, kang datang rumah nye kang..nak join masak ... teruk nanti..habis pisang kat rumah nye nanti.. What a Face


kutu dah jumpa dah pet kutu ... nakal la die tuh ... habis buah kurma jiran sebelah dia kebas ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by fauzana5828 on 2008-09-20, 10:26

makan gak buah kurma pet kutu tu yer...

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by kutu_beramboi on 2008-09-20, 10:32

fauzana5828 wrote:makan gak buah kurma pet kutu tu yer...


pet kutu tu dah sampai kes desperate dah tu ... sampai kan ke kurma pun dia rasa pisang ...
ahaks .. ahaks .....

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by kutu_beramboi on 2008-09-30, 08:08

fauzana5828 wrote:Hi, Assalamualaikum...
Saya ni ahli baru malaysiaqatar..
kalau tersalah tolong tunjukkan..
sajer jer ni nak test macam mana nak join malaysiaqatar..
baru 2 hari lepas, saya ada terbaca kat maq yang bazar ramadhan tahun ini ialah pada 12.9.2008 (jumaat) kat tempat biasalah.. kalau tak silap dari kul 12-4.30 petang, bagi org2 yg belum sempat merasa bazar ramadhan kat sini macam saya ni, jomlah kita beramai2 ke sana yer...kita sama2 memeriahkan Malaysian embassy kita tu... Smile


Assalamualaikum,
Berakhir sudah suasana dan momentum Bazaar Ramadhan. Namun begitu, kutu berdoa kepada Allah swt. agar kutu dan semua ahli-ahli forum yang beragama Islam yang lain agar sentiasa mengekalkan semangat memperbanyakkan amalan dibulan Ramadhan pada bulan-bulan yang seterusnya. Agaknya, itulah sebabnya kenapa kita selalu mendengar ceramah-ceramah selalu berkata, "Orang-orang mukmin sentiasa berharap agar setiap bulan-bulan dalam setahun adalah bulan Ramadhan."
Wassalam.

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by Sponsored content Today at 18:38


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum