Bazar Ramadhan

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by ahmadhasnan on 2008-09-10, 22:50

menu istimewa ari jumaat ini....
nasi beriani ayam masak madu dan unta masak mamak (2 lauk),
nasi minyak ayam masak merah,
kuih lepat pisang & apam pandan,
air soya...
ada sape2 berminat bole la nk buat booking stok limited je nie......

ahmadhasnan
Active Member
Active Member

Number of posts : 97
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by ahmadhasnan on 2008-09-10, 23:18

mat_ganu wrote:
Laa...kalu asian bazar dok payohla susoh2 nok wat mase bulan pose ni..bulan bukan ramadan pong buleh watt..sapelaa punya idea ni.

ok bos...esok mlm meting majlis tertinggi kita bwk la usul nie...
kita orgenize bazar ramadhan kita sdir...x yah limat embassy or MAQ...
kita pakat wak kat laman umah kita dah...supe saing kita hak sorg tu...

*utk penganjur asian bazar nie harap dapat la menasihati warga asian(hak dok pose) yg akan hadir nnt supaya menghormati la skit org2 yg pose yea...jgn jd mcm thn lepas sesuka dia je togok air dikhalayak umum...

ahmadhasnan
Active Member
Active Member

Number of posts : 97
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by zxzacx on 2008-09-11, 07:07

cik mad...meeting tu nati kalu buleh set date la...bila nak buka posa kat sri
kebaya...ajak la sapa sapa minat...tak kira la ore ke kutu ko... Very Happy

zxzacx
Active Member
Active Member

Number of posts : 68
Age : 49
Location : doha
Registration date : 2008-08-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by kutu_beramboi on 2008-09-11, 07:54

aah la cik ahmad, buat ar cepat2 meeting tu .. lepas tu sponsor la terus hadirin utk iftar.... kat sri kebayan ke .. inter-con ke ... tengkiu .. Basketball

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by Zac on 2008-09-11, 08:35

Just for info....... a posting made in one of the Qatar Living forums



"LeoricoS said malaysia?... those are ...

malaysia?... those are filipino foods, and see that girl standing its my Philippine flag that she is holding."
Wed, 10/09/2008 - 4:18pm

Malu pulak rasa di hati bila Cip baca posting tuuu....

Zac
Active Member
Active Member

Number of posts : 64
Registration date : 2008-04-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by Mok Koo on 2008-09-11, 08:57

kutu_beramboi wrote:aah la cik ahmad, buat ar cepat2 meeting tu .. lepas tu sponsor la terus hadirin utk iftar.... kat sri kebayan ke .. inter-con ke ... tengkiu .. Basketball

Cek oi...bukan sri kebayan daaa....sri kebaya. Kalu sri kebayan tuh, kalo tak silap gua la...sedara ngan nenek kebayan! Kang marah pulak ler tokey Sri Kebaya kok apa tuh nama dia?? Lupaa dah eih..dah tua - tua nih...

Mok Koo
Newbies
Newbies

Number of posts : 11
Registration date : 2008-09-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by Mok Koo on 2008-09-11, 09:02

Zac wrote:lagu niiih laaaah. Biler teman dengor camnih, buat teman rasa maleh nak pegi jengguk Bazaar Ramadhan niiih.



Habeh putuih semangat teman nak gi Bazaar Ramadhan niiih dah. Alahaiiii.....sedehhhhh teman


Gua pun ghasa lagu tuh gak aiih...putuih semangat, putuih selera! Satu hal lagih, Datuk M-besi kita tuh, tak check dulu ka gambaq postar yang depa duk pameq tuh? Tak perasan ka dia,atau Datuk buat2 tak tau ja??? Kompius...ka, Datuk banyak acara sampai tak dan nak ambik tau kut...?

Mok Koo
Newbies
Newbies

Number of posts : 11
Registration date : 2008-09-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by zxzacx on 2008-09-11, 09:08

mok koo
kutu tu saja nak buat lawak bodoh bulan posa ni
tengok post dia...mapet dia pangil pet...
dia banyak pet kot...tgk la pet yang dok cari kutu atas kepala dia

zxzacx
Active Member
Active Member

Number of posts : 68
Age : 49
Location : doha
Registration date : 2008-08-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by kutu_beramboi on 2008-09-11, 09:20

zxzacx wrote:mok koo
kutu tu saja nak buat lawak bodoh bulan posa ni
tengok post dia...mapet dia pangil pet...
dia banyak pet kot...tgk la pet yang dok cari kutu atas kepala dia

zxzacx,
tima kacih. ada jugak rupanya org yg baca post kutu dgn berhati2. tengkiu.

mmg pun. selain kutu, itu pun pet kutu jugak. lol!

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by gangster_mache on 2008-09-11, 12:37

Gua pun ghasa lagu tuh gak aiih...putuih semangat, putuih selera! Satu hal lagih, Datuk M-besi kita tuh, tak check dulu ka gambaq postar yang depa duk pameq tuh? Tak perasan ka dia,atau Datuk buat2 tak tau ja??? Kompius...ka, Datuk banyak acara sampai tak dan nak ambik tau kut...?[/quote]




gambo poster x pelik lagi..yg pelik staff2 embassy byk benar ore luar(bukan malaysia)...
tu idea Datuk ko Datin???.... hehehee

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by sandune DK on 2008-09-11, 12:43

Zac wrote:Just for info....... a posting made in one of the Qatar Living forums



"LeoricoS said malaysia?... those are ...

malaysia?... those are filipino foods, and see that girl standing its my Philippine flag that she is holding."
Wed, 10/09/2008 - 4:18pm

Malu pulak rasa di hati bila Cip baca posting tuuu....

hah tu dia.....padan muko sendiriii.....
maluuu ooooo cam nih....
lenkali yang bertanggungjawab tuh...tgk2 la poster tu sblm advert.....cis wat malu org mesia jer.....
mmg tak puas hati nih....

sandune DK
Active Member
Active Member

Number of posts : 93
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by gangster_mache on 2008-09-11, 12:51

zxzacx wrote:cik mad...meeting tu nati kalu buleh set date la...bila nak buka posa kat sri
kebaya...ajak la sapa sapa minat...tak kira la ore ke kutu ko... Very Happy


doh demo x se join skali ko meeting??....

*kalu nak join PM jer ko kawe deh...deh2

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by gangster_mache on 2008-09-11, 13:12

sandune DK wrote:
Zac wrote:Just for info....... a posting made in one of the Qatar Living forums



"LeoricoS said malaysia?... those are ...

malaysia?... those are filipino foods, and see that girl standing its my Philippine flag that she is holding."
Wed, 10/09/2008 - 4:18pm

Malu pulak rasa di hati bila Cip baca posting tuuu....

hah tu dia.....padan muko sendiriii.....
maluuu ooooo cam nih....
lenkali yang bertanggungjawab tuh...tgk2 la poster tu sblm advert.....cis wat malu org mesia jer.....
mmg tak puas hati nih....




bukan Cip dgn Sandune jah malu.... gangster_mache lagi malu....
lain kali pikir la skit sbelum buat gapo2.... jangan ikut sedap jah....
pasal bendera nie mmg sensitif....


*kawe harap yg buat poster nie bukan ore Malaysia laa.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by kutu_beramboi on 2008-09-11, 13:19

ye lah .. kutu pun ikut termalu-malu jugak tauuu ... per lah dorg ni ... lain kali nak lintas jalan, pandang la kiri, kanan, depan, belakang, atas dan tentu nya bawah jugak ... per lahhh ..... ish ish ishhhh.... Mad

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by fauzana5828 on 2008-09-11, 19:31

ler awak semua ni, apa susah.. pergi jer esok, dah kalau ada gak org luar yang berniaga, tak yah lah gi beli kat dia org, beli jerlah kat org kita, asa susah... hehehehe.. satu lagi ni, rasanya hari jumaat depan akan ada satu lagi bazar ramadhan anjuran MAQ kat Hyatt Plaza kot.. cuba2 ler jenguk yer

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by Mok Koo on 2008-09-11, 20:28

Dengaq creta yang kat Hyatt Plaza t, cuma QR50 ja satu gerai...apahai yang M-besi punya mahai sangat noo?? Hyatt Plaza tuh lagi la tempat commercial. Parking cukup lengkap, ada ekon lagi kat dalam......sah sah depa ni mmg nak untung juai gerai ja. Dah tak brapa nak ambik kira semangat keMalaysiaan...
M-besi pun kena tukaq nama nampak gaya eihh....Kedutaan Asean

Mok Koo
Newbies
Newbies

Number of posts : 11
Registration date : 2008-09-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by Rifdee on 2008-09-12, 00:58

Bunyi macam tapak bazaar kat KL je nih...

Rifdee
Active Member
Active Member

Number of posts : 221
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by kutu_beramboi on 2008-09-12, 02:59

Mok Koo wrote:Dengaq creta yang kat Hyatt Plaza t, cuma QR50 ja satu gerai...apahai yang M-besi punya mahai sangat noo?? Hyatt Plaza tuh lagi la tempat commercial. Parking cukup lengkap, ada ekon lagi kat dalam......sah sah depa ni mmg nak untung juai gerai ja. Dah tak brapa nak ambik kira semangat keMalaysiaan...
M-besi pun kena tukaq nama nampak gaya eihh....Kedutaan Asean

dari hari tu lagi kutu garuk kipla yang tak gatai .... awat la buleh jadi lagu ni ... m-basi patut pikiaq betui2 sebelum letak harge .... entah la ... lantak depa la ... afro

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by Mok Koo on 2008-09-12, 11:13

dari hari tu lagi kutu garuk kipla yang tak gatai .... awat la buleh jadi lagu ni ... m-basi patut pikiaq betui2 sebelum letak harge .... entah la ... lantak depa la ... afro[/quote]


Hmmm...lagu tuh la depa oghrang Mlayu. Apa oghrang nak buat pun....tak pa laa.....biaq la.....lantak depa laaaa
Lagu tuh la dulu Tanah Mlayu kena juai tuh.....

Mok Koo
Newbies
Newbies

Number of posts : 11
Registration date : 2008-09-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by kutu_beramboi on 2008-09-12, 12:28

Mok Koo wrote:dari hari tu lagi kutu garuk kipla yang tak gatai .... awat la buleh jadi lagu ni ... m-basi patut pikiaq betui2 sebelum letak harge .... entah la ... lantak depa la ... afro


Hmmm...lagu tuh la depa oghrang Mlayu. Apa oghrang nak buat pun....tak pa laa.....biaq la.....lantak depa laaaa
Lagu tuh la dulu Tanah Mlayu kena juai tuh.....[/quote]

mana pi suma oghang ni? diam 1000 bahasa nampak. jangan-jangan, tgh siap siap nak pi Bazar Ramadhan kot. komen, komen jugak nuuu... pi, pi jugak nuuuu.... Very Happy

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by kumin_gonewiththewind on 2008-09-12, 14:18

sumer org ader kat bazar ramadhan....
dtg nk jumpa kawan2...beli juadah...ader yg tolong kawan2 niaga..
kalu pegi m-besi tu pun nk support kawan2 yg niaga tuh...
yang meniaga pun bkn nk amik untung sgt...
tp aku percaya diorang yg jual tu pun suka2 jer....
nk bagi kawan2 merasa juadah malaysia...
Terima kasih untuk kawan2 yang jual juadah utk Bazar tahun ni...

kumin_gonewiththewind
Active Member
Active Member

Number of posts : 36
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by Tagazoo on 2008-09-12, 14:38

Jom tengok apa yang kitorang borong tadi..

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by kutu_beramboi on 2008-09-12, 14:57

fuyooo..... hangpa betui betui buat cheq terliuq naa.... bukak lagi ka pasaq ramadhan tuh ??? nak pi la kalau masih bukak....

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by Tagazoo on 2008-09-12, 15:32

kutu_beramboi wrote:fuyooo..... hangpa betui betui buat cheq terliuq naa.... bukak lagi ka pasaq ramadhan tuh ??? nak pi la kalau masih bukak....

Minggu depan pi la kat Hyatt tu..

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by kutu_beramboi on 2008-09-12, 15:55

Tagazoo wrote:
kutu_beramboi wrote:fuyooo..... hangpa betui betui buat cheq terliuq naa.... bukak lagi ka pasaq ramadhan tuh ??? nak pi la kalau masih bukak....

Minggu depan pi la kat Hyatt tu..




insya-allah, kalau ada rezeki... ada la kutu pergi tu nanti ... terima kasih tagazoo.... bila? minggu depan ek... cepat lupa la pulak pakcik ni ....

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Bazar Ramadhan

Post by Sponsored content Today at 04:26


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum