Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by zxzacx on 2008-09-17, 07:15

kawe hile minat doh...
banyok hok ngaruk...dari kebaya ke thai pahtu inline sea pulok
...last last...tak jadi...
ko guano gengste kawe ikut demo jah...nak jadi asst gengster...
samseng taik minyak...
samseng ....samseng... samseng...samseng

zxzacx
Active Member
Active Member

Number of posts : 68
Age : 49
Location : doha
Registration date : 2008-08-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by kutu_beramboi on 2008-09-17, 07:37

zxzacx wrote:kawe hile minat doh...
banyok hok ngaruk...dari kebaya ke thai pahtu inline sea pulok
...last last...tak jadi...
ko guano gengste kawe ikut demo jah...nak jadi asst gengster...
samseng taik minyak...
samseng ....samseng... samseng...samseng


zxzacx,
kawe pung nok ikuk ko mu ... tapi, buke nok jadi gangster, cumo nok ikuk nyanyi logu rap tuh ....
samsengggggg samseng samseng samsenggggggggg ........

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by zxzacx on 2008-09-17, 10:10

malah aku..
nati palo aku pun banyak kutu jakit ngan mu..
aku takde pet beruk nok tulong cari kutu.

zxzacx
Active Member
Active Member

Number of posts : 68
Age : 49
Location : doha
Registration date : 2008-08-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by kutu_beramboi on 2008-09-17, 10:21

zxzacx wrote:malah aku..
nati palo aku pun banyak kutu jakit ngan mu..
aku takde pet beruk nok tulong cari kutu.


mung buleh pinje pet kawe semetar, getekkk ... mung ni ... jua maha pulok ...


Last edited by kutu_beramboi on 2008-09-17, 13:09; edited 1 time in total

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by zxzacx on 2008-09-17, 11:51

kalu gitu gak mu kena belanje kawe dengan gengster la..
gengster ooo gengster mana ni tak muncul muncul hari ni..kata gedebe..
ko ada sapo lagi nak join...abe kutu nak belanja ni..madhasenan guano...
ada ore anak belanja...nok ko?
kena paka pioh...baru tak jakit kutu...

zxzacx
Active Member
Active Member

Number of posts : 68
Age : 49
Location : doha
Registration date : 2008-08-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by gangster_mache on 2008-09-17, 12:18

zxzacx wrote:kawe hile minat doh...
banyok hok ngaruk...dari kebaya ke thai pahtu inline sea pulok
...last last...tak jadi...
ko guano gengste kawe ikut demo jah...nak jadi asst gengster...
samseng taik minyak...
samseng ....samseng... samseng...samseng



bereh laa gitu gak.... nanti kawe PM demo...

*ado.... x igt doh bila last skali kawe rasa takut ko ore.... hehehee

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by kutu_beramboi on 2008-09-17, 13:14

zxzacx wrote:kalu gitu gak mu kena belanje kawe dengan gengster la..
gengster ooo gengster mana ni tak muncul muncul hari ni..kata gedebe..
ko ada sapo lagi nak join...abe kutu nak belanja ni..madhasenan guano...
ada ore anak belanja...nok ko?
kena paka pioh...baru tak jakit kutu...


kepala hotak kutu berjambul betul .... tiba2 je kutu kena belanja .... camne bleh jadi cam gini ? heran betul ....
Razz

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by sandune DK on 2008-09-17, 22:54

PERHATIAN.....

Salam tuk sumer....

Telah tiba masa nyer kita nak wat majlis bebuke puasa kat Sri Kebaya.....
Ada dua tarikh telah diutarakan ;
1. Ahad - 21 September 2009
2. Isnin - 22 September 2009

Sila lah kira nyer tuan/puan/adik/abang/kakok sekelian memberi persetujuan tarikh mana yang sesuai......kita akan pilh tarikh yang majoriti.

Sekian.
Ahli makan makan

* makan ramai ramai bayor sorang sorang *

sandune DK
Active Member
Active Member

Number of posts : 93
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by ahmadhasnan on 2008-09-18, 18:13

molek sgt dah tu...ari jumaat ada bazar kat hyatt...ari sabtu ada majlis kat embassy....ari ahad or isnin tu molek dah...
guane org lain senyap blake...dok minat dah ke..???

ahmadhasnan
Active Member
Active Member

Number of posts : 97
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by kutu_beramboi on 2008-09-18, 19:50

ahmadhasnan wrote:molek sgt dah tu...ari jumaat ada bazar kat hyatt...ari sabtu ada majlis kat embassy....ari ahad or isnin tu molek dah...
guane org lain senyap blake...dok minat dah ke..???


minat tu mmg la minat ahmadhasnan ... kutu ni ahli makan ...
kutu tgh tunggu suara suara "ahli bayar" pulak .....

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by ahmadhasnan on 2008-09-18, 20:26

mokku_chomer wrote:
InsyaAllah...kena tengok anok bulan lu.....pahtu kena mintok perkenan duli tuanku lu.......nanti akan diwartakan. Tungguuuuuuuuuu.....

mokku dok nmpk lagi ke anak bulan nye...org depang nmpk dah tu...
lambat2 dok dang kekg...anak2 akat pakat nk balaik blake dah nie....

ahmadhasnan
Active Member
Active Member

Number of posts : 97
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by mokku_chomer on 2008-09-18, 21:37

ahmadhasnan wrote:
mokku_chomer wrote:
InsyaAllah...kena tengok anok bulan lu.....pahtu kena mintok perkenan duli tuanku lu.......nanti akan diwartakan. Tungguuuuuuuuuu.....

mokku dok nmpk lagi ke anak bulan nye...org depang nmpk dah tu...
lambat2 dok dang kekg...anak2 akat pakat nk balaik blake dah nie....




Perkenan duli tuanku dapat doh, surat kebenaran pun buleh doh....cumanya, angle dari 104, dok brape clear lagi anok bulang...sakok tiang derra...esok nok seperong skali agi lepah buke...

mokku_chomer
Active Member
Active Member

Number of posts : 31
Registration date : 2008-09-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by kutu_beramboi on 2008-09-18, 22:24

mokku_chomer wrote:
ahmadhasnan wrote:
mokku_chomer wrote:
InsyaAllah...kena tengok anok bulan lu.....pahtu kena mintok perkenan duli tuanku lu.......nanti akan diwartakan. Tungguuuuuuuuuu.....

mokku dok nmpk lagi ke anak bulan nye...org depang nmpk dah tu...
lambat2 dok dang kekg...anak2 akat pakat nk balaik blake dah nie....

Perkenan duli tuanku dapat doh, surat kebenaran pun buleh doh....cumanya, angle dari 104, dok brape clear lagi anok bulang...sakok tiang derra...esok nok seperong skali agi lepah buke...


jangang jangang mokku intai anok bulang paka cermin mato itang dok .... tu pasa nyo anok bulang tok nampok ... esok, jange lagi paka cermin mato itang dehh ....

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by sandune DK on 2008-09-19, 18:13

eltax dan ahli2 lembaga majlis makan2

nampok nyer tadok orang yang berminat nak berbuke puasa kat Sri Kebaya cam mana yang ramai2 duk canang2 kan.....payoh2 kita kansel jer lah.....pegi lah sendiri2...bawok la awek ke anok bini ker......

sekiang...timo kaseh
safe walk....( kata tijah )

sandune DK
Active Member
Active Member

Number of posts : 93
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by kutu_beramboi on 2008-09-19, 18:42

sandune DK wrote:eltax dan ahli2 lembaga majlis makan2

nampok nyer tadok orang yang berminat nak berbuke puasa kat Sri Kebaya cam mana yang ramai2 duk canang2 kan.....payoh2 kita kansel jer lah.....pegi lah sendiri2...bawok la awek ke anok bini ker......

sekiang...timo kaseh
safe walk....( kata tijah )

tu dia aih .. ahli mesyuarat tingkap .. eh ... ahli pemangku negara dah keluarq kan keputusan ... kutu akurq aja la dengan keputusan majoriti ....

eltax tu ketua lembaga majlis ka ?

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by fauzana5828 on 2008-09-20, 10:23

kutu_beramboi wrote:
mokku_chomer wrote:
ahmadhasnan wrote:
mokku_chomer wrote:
InsyaAllah...kena tengok anok bulan lu.....pahtu kena mintok perkenan duli tuanku lu.......nanti akan diwartakan. Tungguuuuuuuuuu.....

mokku dok nmpk lagi ke anak bulan nye...org depang nmpk dah tu...
lambat2 dok dang kekg...anak2 akat pakat nk balaik blake dah nie....

Perkenan duli tuanku dapat doh, surat kebenaran pun buleh doh....cumanya, angle dari 104, dok brape clear lagi anok bulang...sakok tiang derra...esok nok seperong skali agi lepah buke...


jangang jangang mokku intai anok bulang paka cermin mato itang dok .... tu pasa nyo anok bulang tok nampok ... esok, jange lagi paka cermin mato itang dehh ....


mokku, nye dah buang doh tiang derra tu, nampok dok lagi anok bulang...sian ker adik angkat mokku tu, dalam benor maksud dia tu..

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by kutu_beramboi on 2008-09-22, 15:11

assalamualaikum,
kutu tak dpt nak komen apa2 la kat sini. body message terdahulu terdelete agaknya.

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by DHL on 2008-09-23, 12:59

message yg terdahulu bukan "terdelete"..tetapi "dideletekan" atas sbb sbb tertentu....paham2 sendirilah...

jgn kena banned sudah!!!

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by kutu_beramboi on 2008-09-23, 14:05

DHL wrote:message yg terdahulu bukan "terdelete"..tetapi "dideletekan" atas sbb sbb tertentu....paham2 sendirilah...

jgn kena banned sudah!!!

kena banned ??? tentu ada sebab kalau nak ban pun ...
kutu dah tahu dah apa sebabnya ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by sandune DK on 2008-09-23, 15:57

tau tak pa.....

sandune DK
Active Member
Active Member

Number of posts : 93
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by kutu_beramboi on 2008-09-23, 16:00

sandune DK wrote:tau tak pa.....


yg x best nya kalau tanpa sebab ....

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by DHL on 2008-09-24, 03:16

apa yg berlaku mesti ada sebabnya bro...

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by kutu_beramboi on 2008-09-24, 07:21

DHL wrote:apa yg berlaku mesti ada sebabnya bro...


wa setuju .....
apa lu cakap ala butut ...
kadang2 allah swt mau aja kita dingan sifat maknusiya ...
wa bulajat dali lu olang .. lu olang bulajat dali wa ..

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by zxzacx on 2008-09-24, 13:58

agaknyo ore malah doh nok post ko gapo ko sini
tengok la latest topic...dari 17 tu 16 mamat kutu yang pegang...
kawe malah doh...tok sir doh...nok baco n perati jah.

zxzacx
Active Member
Active Member

Number of posts : 68
Age : 49
Location : doha
Registration date : 2008-08-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by silver16v on 2008-09-24, 19:25

Saya rasa terpanggil untuk memberi sedikit pandangan dan komen saya.

Mari lar kita bersama2 bersatu dan jgn lar kita berpuak2. Saya perhatikan seolah2 ada semangat kedaerahan dalam forum ini. Semangat kesatuan tu memang elok tapi bila ramai disini dari seluruh pelusuk Malaysia, nampak jadi macam berpuak lar pulak. Kalau yang dari pantai timur tulisannya loghat pantai timur, yang dari utara pulak pakai loghat utara dan lain2, sudah tentu lar nampak berpuak.

Sedih pulak bila membaca komen2 sampai ketahap sindir-menyindir, kutuk-mengutuk dan cabar-mencabar. Kat Qatar ni bukannya ramai sangat rakyat Malaysia tapi nampak jelas sikap prejudis sesama sendiri. Saya mengingatkan diri saya dan sahabat2 sekalian, mari lar kita bersama2 berlumba2 utk mencari kebaikan dan amal, sedangkan disisi Allah SWT manusia yang tinggi darjatnya adalah mereka2 yang tinggi amalannya dan bukannya diukur tahap pencapaian material duniawi.

Marilah kita ukur Standard diri kita ini melalui amalan kita nescaya akan terhapus sikap prejudis sesama insan. Marilah kita rasa malu kerana amalan kita yang sedikit dan dosa kita yang banyak. Marilah kita ambil kesempatan di pengujung Ramadhan utk memohon keampunan dan keredhaan Allah SWT. Saya mengambil kesempatan ini utk memohon ampun dan maaf dari sahabat2 sekalian sekiranya ada perkataan saya yang menyinggung perasaan tuan-tuan.

Maaf Zahir dan Batin.

silver16v
Active Member
Active Member

Number of posts : 360
Location : Doha
Registration date : 2008-04-01

View user profile http://www.malaysiaqatar.com

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by Sponsored content Today at 18:23


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum