Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Page 1 of 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by sandune DK on 2008-08-29, 15:02


Rege nyer QR75 untuk dewasa....kanak2 tak pasti berapa......


Last edited by sandune DK on 2008-08-29, 15:30; edited 1 time in total

sandune DK
Active Member
Active Member

Number of posts : 93
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by Tagazoo on 2008-08-29, 15:25

Sandune, ni untuk hari-hari ke atau hujung minggu aje??

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by sandune DK on 2008-08-29, 15:31

tak pasti....hari2 kot

sandune DK
Active Member
Active Member

Number of posts : 93
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by DHL on 2008-08-30, 00:02

best nih...nak kena try nih...i belom penah menjejak kaki ke sri kebaya...bolehlah jln2 kat souq tu jugak..

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by ahmadhasnan on 2008-08-30, 01:36

sandune DK...mu blajer aku g la...

aku org susah...klu smp QR75 skali mkn nie dok mampu la...

ahmadhasnan
Active Member
Active Member

Number of posts : 97
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by gangster_mache on 2008-08-30, 01:40

ahmadhasnan wrote:sandune DK...mu blajer aku g la...

aku org susah...klu smp QR75 skali mkn nie dok mampu la...




kalu nok blanjo tambah la kawe sore.....
pernah gak makan kat sri kebaya..... tp klu org blanjo mesti lagi sedap rasanyer... Very Happy Very Happy

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by Tagazoo on 2008-08-30, 06:12

DHL wrote:best nih...nak kena try nih...i belom penah menjejak kaki ke sri kebaya...bolehlah jln2 kat souq tu jugak..

DHL, I yang dah nak masuk setahun kat sini pun belum sampai ke Seri KEbaya lagi tau. Baru semalam nampak kat mana...nantilah ingat nak pergi jugak..75 riytal tu kiranya murah jugak kalau compare makan kat hotel like InterCon semua tu

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Alahai Komer

Post by Zac on 2008-08-30, 11:16

ahmadhasnan wrote:sandune DK...mu blajer aku g la...

aku org susah...klu smp QR75 skali mkn nie dok mampu la...

Alahai komer. Restaurant Sri Kebaya niiih bukan Gerai Sri Kebaya kat Chow Kit atau kat area Lembah kat Kuala Kangsor. Lepeh tuuu gaji mengkomer tuu kat sini bukan gaji buruh2 bandor rayer kat Kolumpor tuu.

Alahai komer weh! Bila lagik kiter nak tolong bangser sendirii?????

Zac
Active Member
Active Member

Number of posts : 64
Registration date : 2008-04-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by DHL on 2008-08-30, 21:00

Tagazoo wrote:
DHL wrote:best nih...nak kena try nih...i belom penah menjejak kaki ke sri kebaya...bolehlah jln2 kat souq tu jugak..

DHL, I yang dah nak masuk setahun kat sini pun belum sampai ke Seri KEbaya lagi tau. Baru semalam nampak kat mana...nantilah ingat nak pergi jugak..75 riytal tu kiranya murah jugak kalau compare makan kat hotel like InterCon semua tu


jom plan gie sesama....tapi kena bagitau awalla...sbb kena arrange ngan my driver..mr karwa...he he he...

InterCon....hari tu kitorang stay kat situ masa mula2 sampai...food dia mmg mahal...kita bantai je, used up all the allowances..food dia ok la...mmg pricey...tapi mmg dah tak mau pi dah situ, dah muak...nak try sri kebaya...jom!!!

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by DHL on 2008-08-30, 21:02

Zac wrote:
ahmadhasnan wrote:sandune DK...mu blajer aku g la...

aku org susah...klu smp QR75 skali mkn nie dok mampu la...

Alahai komer. Restaurant Sri Kebaya niiih bukan Gerai Sri Kebaya kat Chow Kit atau kat area Lembah kat Kuala Kangsor. Lepeh tuuu gaji mengkomer tuu kat sini bukan gaji buruh2 bandor rayer kat Kolumpor tuu.

Alahai komer weh! Bila lagik kiter nak tolong bangser sendirii?????

setuju...kalau nak gie sri kebaya...kita bawak cip ngan walletnyer sekali...he he he..

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by eltax on 2008-08-31, 12:18

Apa kata, setkan tarikh, then suma geng2 forum turun bukak posa sama2? :-)

eltax
Active Member
Active Member

Number of posts : 117
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by silver16v on 2008-08-31, 12:33

posa belum start dah sibuk nak berbuka.. lol!

apa2 pun saya ikut aje, setkan lar date yang sesuai, jgn lar waktu weekend sbb takut ramai org lak nanti xder tmp duduk lar.

1. silver16v & frens = 3 persons

silver16v
Active Member
Active Member

Number of posts : 360
Location : Doha
Registration date : 2008-04-01

View user profile http://www.malaysiaqatar.com

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by eltax on 2008-08-31, 13:29

During that time, suma kena introduce by its "nick" only... takyah nak tanya nama betul...

eltax
Active Member
Active Member

Number of posts : 117
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by silver16v on 2008-08-31, 14:55

eltax & sandune dk,

Kumpul lar berapa ramai yang nak pergi, lpas tu korang pergi lar mintak group discount. Chk lar sekali berapa seating capacity so boleh book later in advance. Kalau dpt kumpulkan geng2 forum utk full house mesti dpt discount baikk punya.. Selebihnya kita buat lar tabung utk sedekah kat anak yatim;

http://eforum3.cari.com.my/viewthread.php?tid=371215&extra=page%3D2

silver16v
Active Member
Active Member

Number of posts : 360
Location : Doha
Registration date : 2008-04-01

View user profile http://www.malaysiaqatar.com

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by gangster_mache on 2008-08-31, 14:59

eltax wrote:During that time, suma kena introduce by its "nick" only... takyah nak tanya nama betul...


cadangan buat makan tu molek doh bos....
masuk nama kawe skali laa.... tp nak kena introduce jgak ker....
kalu x introduce x bleh ko.... kawe bukan takut cuma segan....hehehee

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by silver16v on 2008-08-31, 15:03

http://eforum3.cari.com.my/viewthread.php?tid=371215&extra=page%3D2

Tuan - tuan dan Puan - Puan yang dirahmati Allah sekalian..

........

........

Walaubagaimanapun, saya sebenarnya telah menghubungi ustaz affendi tersebut, dan bertanyakan mengenai bajet makanan untuk bersahur dan berbuka untuk anak2 tahfiz tersebut dan beliau telah menyatakan bahawa bajet yang diperlukan adalah dalam RM6000 untuk sebulan untuk 90 anak2 tahfiz tersebut..

Tetapi saya telah nyatakan bahawa saya tidak berani menjamin bahawa saya mampu untuk melakukan kutipan sebanyak itu, saya katakan saya mungkin mampu untuk buat kutipan dalam RM1500 sahaja.. lalu ustaz pun kata, sebanyak mana yang mampu pun, boleh beri dan dia kata juga pada saya, " InsyaAllah, Allah akan cukupkan.." Alhamdulillah, dengan keyakinan ustaz tersebut, setelah 2 hari kutipan dijalankan, jumlah yang saya agak dapat kutip telah dapat lebih plak tu ! Dan masih lagi ade permintaan untuk itu.

Anak-anak yatim 90 orang
Budget diperlukan RM6,000/ utk sebulan
= RM6000/30/90 = RM2.22/seorang/day Sad

silver16v
Active Member
Active Member

Number of posts : 360
Location : Doha
Registration date : 2008-04-01

View user profile http://www.malaysiaqatar.com

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by HERO on 2008-08-31, 18:14

eltax wrote:Apa kata, setkan tarikh, then suma geng2 forum turun bukak posa sama2? :-)

Kawey nok join gok....
Capt uruskan la....nak berbuka kat umah pun boring gak....al maklum lah, skrg tgh membujang lagi....family dok jauh....skali skala nak gak rasa kemeriahan berbuka beramai2....baru ader feel....

*harap ank2 angkat jer la wat teman berbuka kat umah nih... Crying or Very sad

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by zxzacx on 2008-09-01, 12:42

jommm la kawe pun nak jugak...tengah sedih ni ingat ko anak bini...
arrange molek molek pah tu kita jupo gak kat seri kebaya buka posa sama sama..kawe tak kesah bila...jajnji royak awal...
jommm laaaaaaaa.kawe nak jupo ore kg kawe gangster mache..nak tengok setaro mana gedebe dia...

zxzacx
Active Member
Active Member

Number of posts : 68
Age : 49
Location : doha
Registration date : 2008-08-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by sandune DK on 2008-09-01, 18:20

HERO wrote:
eltax wrote:Apa kata, setkan tarikh, then suma geng2 forum turun bukak posa sama2? :-)

Kawey nok join gok....
Capt uruskan la....nak berbuka kat umah pun boring gak....al maklum lah, skrg tgh membujang lagi....family dok jauh....skali skala nak gak rasa kemeriahan berbuka beramai2....baru ader feel....

*harap ank2 angkat jer la wat teman berbuka kat umah nih... Crying or Very sad

anok angkat HERO ni bukak pose kul beraper?

sandune DK
Active Member
Active Member

Number of posts : 93
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by gangster_mache on 2008-09-01, 19:13

zxzacx wrote:jommm la kawe pun nak jugak...tengah sedih ni ingat ko anak bini...
arrange molek molek pah tu kita jupo gak kat seri kebaya buka posa sama sama..kawe tak kesah bila...jajnji royak awal...
jommm laaaaaaaa.kawe nak jupo ore kg kawe gangster mache..nak tengok setaro mana gedebe dia...



kito tggu jer la captain eltax.... buleh doh tu booking meja slow2....
tarikh tu royak awal2 deh....


* kena bawak geng nie.... ado gapo2 bleh tolong usung.... heheehehe

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by sandune DK on 2008-09-01, 19:15

kato gangster....tak kan taku kot....awal awal dh cri org nk usung bawak balik nih....apo crito beyy...

sandune DK
Active Member
Active Member

Number of posts : 93
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by gangster_mache on 2008-09-01, 19:21

sandune DK wrote:kato gangster....tak kan taku kot....awal awal dh cri org nk usung bawak balik nih....apo crito beyy...


takut ko???... heheehee
macam ramai jah nak bubuh kawe.... tp x per kawe bwk Hero....

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by HERO on 2008-09-01, 19:30

gangster_mache wrote:
sandune DK wrote:kato gangster....tak kan taku kot....awal awal dh cri org nk usung bawak balik nih....apo crito beyy...


takut ko???... heheehee
macam ramai jah nak bubuh kawe.... tp x per kawe bwk Hero....

nooo problemmmmmmmmmmmmm.... Twisted Evil

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by sandune DK on 2008-09-01, 19:33

HERO tuh nama jah HERO tapi jiwa kacau tuh....pah tu sentimental plak tuh...supo jah...

sandune DK
Active Member
Active Member

Number of posts : 93
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by HERO on 2008-09-01, 19:45

sandune DK wrote:HERO tuh nama jah HERO tapi jiwa kacau tuh....pah tu sentimental plak tuh...supo jah...

kacau pung kacau la....janji rock....

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Ramadhan buffet kat Sri Kebaya

Post by Sponsored content Today at 18:37


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum