JOM BORAK KAT SINI

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by DHL on 2008-09-18, 14:44

rinhh.....i hv to agree with u....i teringin benaq nak makan kuih tepung talam yg kat rumah tu...ih ish...dgn pelbagai perisa......sedap gile....pastu nak beli ayaq tebu, roti john, ayaq jus, buah melaka, ikan bakaq.......best best best..terliuq gile nie!!!

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by rinhanekoma on 2008-09-18, 19:24

DHL... betoi2... tadi i PARAM kat desa pandan... tak le tempting mana sgt.. tapi beli la jugak.. hehe... tingin nak tgk kat kedah nun ... lagi nyummmmyyy
DHL.. my fren dah sampai sana (DOha) semlm ... mine will be on the 2nd person to join him nxt mth.. .12 days aft raya... .. tunggu i tau.. my bf suh cari kawan pempuan byk2... heheheh

rinhanekoma
Active Member
Active Member

Number of posts : 55
Registration date : 2008-07-03

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by DHL on 2008-09-19, 11:28

gile best rinh.....makan puaih puaih na.....i tension gile la nie...dok mengidam buah melaka tak habih habih lagi....still tak jumpa tepung beras pulut nie..tesnsion....

ok..just give me a shout when u arrive...aku bentang carpet merah & limo tunggu!!! he he he

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by rinhanekoma on 2008-09-19, 16:01

DHL... mmg tgh mkn puas2 la nie.. esp nak raya tak lama lagi nie.. i punya flight will be 12th oct.. nxt wk dpt e-ticket.. mane dgn parents nak g mekah lagi.. .... dorang yg antar i ... nanti i buat buah melaka bagi pihak u .. normally i ada kasi kat jiran sebelah..... tunggu i tau... bentang la karpet kaler apa pun... heheh aiman tak kisah..

rinhanekoma
Active Member
Active Member

Number of posts : 55
Registration date : 2008-07-03

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by kutu_beramboi on 2008-09-19, 19:00

Tagazoo wrote:
rinhanekoma wrote:apa pasal diam je semua nie?? kalau kita nak tel dr Qatar ke mesia.. apa access country nyaaa?? sapa2 bole jawab dak....
thank you....

Salam Rin..bukan diam..penat berposa....diam tak diam dah hari ke15, kejap je kan..

Kalau nak call ke Malaysia dari Qatar just dial 00 60 3/4/5/6/7/8 etc...


kita dah pun dekat nak melangkah ke hari ke 20 Ramadhan, kan? semoga hari2 yang telah berlalu diterima dan hari2 baki akan kita ambil kesempatan terbaik sepenuhnya ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by kumin_gonewiththewind on 2008-09-20, 07:33

DHL,
tepung beras pulut tu ader jual kat Shoprite...
Cuba la tgk2

kumin_gonewiththewind
Active Member
Active Member

Number of posts : 36
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by rinhanekoma on 2008-09-20, 08:13

di harap antara kita dpt sedikit tempias Malam 'Lailatul Qatar' amin..........

rinhanekoma
Active Member
Active Member

Number of posts : 55
Registration date : 2008-07-03

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by kutu_beramboi on 2008-09-20, 09:48

rinhanekoma wrote:di harap antara kita dpt sedikit tempias Malam 'Lailatul Qatar' amin..........

amiiinnnnn .. ya rabbal aalaminnn ...
kalau lah malam jenis yg disebutkan oleh rinhanekoma, cuma ada kat qatar aje tau .. dtg la sini utk dpt kan mlm2 cam gitu ... bukan lagi tempias yg akan rinhanekoma dpt ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by kutu_beramboi on 2008-09-20, 09:49

kumin_gonewiththewind wrote:DHL,
tepung beras pulut tu ader jual kat Shoprite...
Cuba la tgk2

rite ... rite ... ada kat shoprite ...
kumin is rite ...
kumin, mana kuman ?

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by fauzana5828 on 2008-09-20, 10:19

kumin, nye nak mohon sorry ler, semalam nye tak sempat nak gi umah kumin, nye ngemas rumah member yang nye buah sepah memasak utk jualan semalam tu sampai tgh malam, so tgk2 jam dah malam benor ni, kalau nye gi umah kumin pun, silap2 nye boleh makan tulang ikan jer, tak derlah , nye gurau ajer..kumin terima sorry nye yer..

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by kumin_gonewiththewind on 2008-09-20, 13:27

no prob...rayer nt kena dtg..heheheh

kumin_gonewiththewind
Active Member
Active Member

Number of posts : 36
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by DHL on 2008-09-20, 14:09

kumin...nanti i carikan lagi kat shoprite....thanks..

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by rinhanekoma on 2008-09-20, 15:03

kutu beramboi... nak dpt Malam Lailatul kat mana2 pun insyallah akan terasa dengan izin Allah jugak.. .. malam2 ganjil.. .. hm.. mlm2 demikian tak berani nak ckp malam mana yg akan Allah turunkan.... kita tak tau ... moga2 kita di beri gerak hati yg kuat ...
Ckp pasal tepung pulut... masuk lagi lah list Rinh nak bawak tepung pulut n gula kabung.. sana senang ke dpt kelapa parut??

rinhanekoma
Active Member
Active Member

Number of posts : 55
Registration date : 2008-07-03

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by kutu_beramboi on 2008-09-20, 15:12

rinhanekoma wrote:kutu beramboi... nak dpt Malam Lailatul kat mana2 pun insyallah akan terasa dengan izin Allah jugak.. .. malam2 ganjil.. .. hm.. mlm2 demikian tak berani nak ckp malam mana yg akan Allah turunkan.... kita tak tau ... moga2 kita di beri gerak hati yg kuat ...
Ckp pasal tepung pulut... masuk lagi lah list Rinh nak bawak tepung pulut n gula kabung.. sana senang ke dpt kelapa parut??


ait, rin kata nak dpt tempias malam Lailatul Qatar ... kutu kata la boleh dapat kat Qatar ni ... dan bukan setakat tempias aje boleh dpt kat sini ...

tapi, kalau malam Lailatul Qadar, mmg betul la ... dimana2 pun boleh dpt ... sorry la .. samada mata kutu salah eja ... atau perkataan tu sendiri salah eja ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by rinhanekoma on 2008-09-21, 03:25

Kutu beramboi, kedai sana bole ke dpt mcm kedai runcit mesia ni... heheh soklan bodo nie... bukan apa.. kut2 nak masak mcm mesia ...

rinhanekoma
Active Member
Active Member

Number of posts : 55
Registration date : 2008-07-03

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by kutu_beramboi on 2008-09-22, 15:09

assalamualaikum!
kenapa tiba-tiba semua senyap, hah? post message pun blank aje. mcm ada malaikat lalu pulak.
kutu tak lah kashaf. cuma teringat orang tua-tua pernah cakap camtu je.

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by DHL on 2008-09-23, 13:00

w'salam....

he he he..moderator sudah marah....paham2 lah ye!!!

next time, sebelum post apa2 pandang2 dan lihat2 dahulu sekeliling anda...he he he

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by kutu_beramboi on 2008-09-23, 14:04

DHL wrote:w'salam....

he he he..moderator sudah marah....paham2 lah ye!!!

next time, sebelum post apa2 pandang2 dan lihat2 dahulu sekeliling anda...he he he


yer ker moderator marah ? tak lah kot ...
kalau boleh jangan la marah terutamanya dibulan posa ni. kalau pahala dilipat kali ganda kan ... dosa pun sama jugak tauuuuu ....
pandang kiri kanan sebelum marah ... heheheee...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by DHL on 2008-09-23, 14:30

dia tak marah...dia bagi warning je kot..he he he

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by kutu_beramboi on 2008-09-23, 15:01

DHL wrote:dia tak marah...dia bagi warning je kot..he he he


bagus la kalau camtu ... kutu percaya moderator kita baik ... kalau dia nak warning sekali pun tentu ada sebab musabab yang munasabah ...
DHL pernah kena warning ? maksud kutu, pernah di"warning" allah swt.?

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI

Post by Tagazoo on 2008-09-26, 11:58

Untuk kawan-kawan di Malaysian Forum ni, Tagazoo ucapkan selamat menyambut AidilFitri yang mulia, mohon maaf andai terkasar bahasa & semoga amalan kita dibulan ramadhan ni diterima oleh Allah! [/i]

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by kutu_beramboi on 2008-10-01, 09:08

rinhanekoma wrote:di harap antara kita dpt sedikit tempias Malam 'Lailatul Qatar' amin..........


Assalamualaikum!

Bercakap mengenai malam Lailatul Qadar, kutu terfikir nak utarakan mengenai isu laporan.

Mungkin ada diantara kita yang sangat-sangat beruntung bertemu dengan malam itu yang mana berkatnya sangat tinggi dan hanya orang-orang yang terpilih sahaja yang mendapat keberuntungan itu. Pada pendapat kutu yang hina dina ini, tiada salahnya kepada sesiapa yang bertemu dengan malam itu untuk berkongsi pengalaman bersama diforum ini. Dengan itu nanti, kita sebagai penerima laporan tersebut sekurang-kurangnya mendapat kesan sampingan. Mungkin juga dapat membantu kita didalam pembentukan iman kita terhadap Allah swt.

Wassalam.

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by Sponsored content Today at 04:22


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum