JOM BORAK KAT SINI

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

JOM BORAK KAT SINI

Post by Tagazoo on 2008-08-29, 09:48

Okaylah ya, saya bukak thread ni sebab tak nak hijack thread yang lain..so kalau boleh kita jangan kacau thread lain okay?? flower

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by Tagazoo on 2008-08-29, 09:49

DHL, ofis you kat tempat jin bertendang tu kat mana?? Pergi keja ada driver ke? Same here macam my hb, pukul 4 dah bangun...

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by DHL on 2008-08-29, 13:15

good idea tagazoo..

jin bertendang kat ras laffan....penat tu....tiap2 pagi bangun kul 4.30am...aduh...sebenarnya, lagi syiok lak tak keja....boleh bangun lambat sikit..he he he...

ada driver....actually co yg provide transport, ambik kat rumah....lega lah sikit...dah lah i blom ada lesen..

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by sandune DK on 2008-08-29, 14:43

saya dah masuk 3 tahun dah ulang alik ras laffan..kena bawak keter sendiri lagi...bangu 430 pagi tuh dah jadik biasa.....time winter 430 pagi u gelap gulita....time summer pulak terang cam tgh hari...

sandune DK
Active Member
Active Member

Number of posts : 93
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by Tagazoo on 2008-08-29, 14:51

DHL wrote:good idea tagazoo..

jin bertendang kat ras laffan....penat tu....tiap2 pagi bangun kul 4.30am...aduh...sebenarnya, lagi syiok lak tak keja....boleh bangun lambat sikit..he he he...

ada driver....actually co yg provide transport, ambik kat rumah....lega lah sikit...dah lah i blom ada lesen..

Bukan apa DHL..kita ni selalu sangat menyimpang dari topic...tu sbab terkeluar idea buat thread borak ni.... lol!

OIC...ramai jugak orang Ras Laffan kat sini ya. My hb pun orang Ras Laffan jugak. Sama macam Sandune DK, Cif...

Dia pun seronok ada orang ambik kat rumah, siap berdengkur lagi dalam kereta.


Last edited by Tagazoo on 2008-08-29, 14:53; edited 1 time in total

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by Tagazoo on 2008-08-29, 14:51

sandune DK wrote:saya dah masuk 3 tahun dah ulang alik ras laffan..kena bawak keter sendiri lagi...bangu 430 pagi tuh dah jadik biasa.....time winter 430 pagi u gelap gulita....time summer pulak terang cam tgh hari...

Dah 3 tahun kat sini???? Sandune dengan family ke kat sini? Ingatkan tinggal kat camp macam Cip

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by sandune DK on 2008-08-29, 15:09

Dgn famili.....tinggal kat doha...

sandune DK
Active Member
Active Member

Number of posts : 93
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by DHL on 2008-08-29, 23:56

sandune DK wrote:saya dah masuk 3 tahun dah ulang alik ras laffan..kena bawak keter sendiri lagi...bangu 430 pagi tuh dah jadik biasa.....time winter 430 pagi u gelap gulita....time summer pulak terang cam tgh hari...

saya lah..kalau diberi peluang...malas nak drive ke ras laffan...penat gile lah..the good thing is ada flexibility lah..kalau nak balik lambat sikit...

kalau naik bas nie, mesti kena ikut timing bas..kalau tak kena tinggal...

btw, mmg le...i kluar rumah close to 6am now pun dah terang benderang..tak sabar lak nak rasa winter camne..

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by DHL on 2008-08-29, 23:59

Tagazoo wrote:
DHL wrote:good idea tagazoo..

jin bertendang kat ras laffan....penat tu....tiap2 pagi bangun kul 4.30am...aduh...sebenarnya, lagi syiok lak tak keja....boleh bangun lambat sikit..he he he...

ada driver....actually co yg provide transport, ambik kat rumah....lega lah sikit...dah lah i blom ada lesen..

Bukan apa DHL..kita ni selalu sangat menyimpang dari topic...tu sbab terkeluar idea buat thread borak ni.... lol!

OIC...ramai jugak orang Ras Laffan kat sini ya. My hb pun orang Ras Laffan jugak. Sama macam Sandune DK, Cif...

Dia pun seronok ada orang ambik kat rumah, siap berdengkur lagi dalam kereta.

bagus tul your idea..tak derlah org nak marah kita nak cakap apa kat sini....as long as kita tak kutuk sesapa cukuplah...

keje ras laffan nie best..tapi panaih le....i, 1st day, dah pening kepala...sebab panas sgt...hmmm..macam manalah nak survive kalau lama2 keje kat situ..

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by DHL on 2008-08-30, 00:00

sandune DK wrote:Dgn famili.....tinggal kat doha...

so u bulan puasa, balik awal tak??? boleh tolong mrs masak kat rumah...

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by ahmadhasnan on 2008-08-30, 01:40

DHL wrote:
sandune DK wrote:Dgn famili.....tinggal kat doha...

so u bulan puasa, balik awal tak??? boleh tolong mrs masak kat rumah...

ha'ah la sandune DK...bln pose off hour smp kul 12 je kan....
u blk awal tu tlg la MRS u masak..then ajak i adik-beradik buka pose skali ngan sahur umah u....dok pun kite g sahur mkn wassabi...

ahmadhasnan
Active Member
Active Member

Number of posts : 97
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Paneh???????

Post by Zac on 2008-08-30, 11:24

DHL wrote:
Tagazoo wrote:
DHL wrote:good idea tagazoo..

jin bertendang kat ras laffan....penat tu....tiap2 pagi bangun kul 4.30am...aduh...sebenarnya, lagi syiok lak tak keja....boleh bangun lambat sikit..he he he...

ada driver....actually co yg provide transport, ambik kat rumah....lega lah sikit...dah lah i blom ada lesen..

Bukan apa DHL..kita ni selalu sangat menyimpang dari topic...tu sbab terkeluar idea buat thread borak ni.... lol!

OIC...ramai jugak orang Ras Laffan kat sini ya. My hb pun orang Ras Laffan jugak. Sama macam Sandune DK, Cif...

Dia pun seronok ada orang ambik kat rumah, siap berdengkur lagi dalam kereta.

bagus tul your idea..tak derlah org nak marah kita nak cakap apa kat sini....as long as kita tak kutuk sesapa cukuplah...

keje ras laffan nie best..tapi panaih le....i, 1st day, dah pening kepala...sebab panas sgt...hmmm..macam manalah nak survive kalau lama2 keje kat situ..


Alahai DHL !!!!!!! Dari NOB gi Cafeteria pun dah komplen paneh????? Nanti ko kene gi inspect pipe baru ko tau apa itu paneh?? LoL

Cip jalan2 carik makan dalam plant bawak keter LoL

Zac
Active Member
Active Member

Number of posts : 64
Registration date : 2008-04-16

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by DHL on 2008-08-30, 20:53

ahmadhasnan wrote:
DHL wrote:
sandune DK wrote:Dgn famili.....tinggal kat doha...

so u bulan puasa, balik awal tak??? boleh tolong mrs masak kat rumah...

ha'ah la sandune DK...bln pose off hour smp kul 12 je kan....
u blk awal tu tlg la MRS u masak..then ajak i adik-beradik buka pose skali ngan sahur umah u....dok pun kite g sahur mkn wassabi...

solong sokong!!!

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by DHL on 2008-08-30, 20:57

Zac wrote:
DHL wrote:
Tagazoo wrote:
DHL wrote:good idea tagazoo..

jin bertendang kat ras laffan....penat tu....tiap2 pagi bangun kul 4.30am...aduh...sebenarnya, lagi syiok lak tak keja....boleh bangun lambat sikit..he he he...

ada driver....actually co yg provide transport, ambik kat rumah....lega lah sikit...dah lah i blom ada lesen..

Bukan apa DHL..kita ni selalu sangat menyimpang dari topic...tu sbab terkeluar idea buat thread borak ni.... lol!

OIC...ramai jugak orang Ras Laffan kat sini ya. My hb pun orang Ras Laffan jugak. Sama macam Sandune DK, Cif...

Dia pun seronok ada orang ambik kat rumah, siap berdengkur lagi dalam kereta.

bagus tul your idea..tak derlah org nak marah kita nak cakap apa kat sini....as long as kita tak kutuk sesapa cukuplah...

keje ras laffan nie best..tapi panaih le....i, 1st day, dah pening kepala...sebab panas sgt...hmmm..macam manalah nak survive kalau lama2 keje kat situ..


Alahai DHL !!!!!!! Dari NOB gi Cafeteria pun dah komplen paneh????? Nanti ko kene gi inspect pipe baru ko tau apa itu paneh?? LoL

Cip jalan2 carik makan dalam plant bawak keter LoL

yo cip...mende nih..mmg paneh cip....sebelum nie dok rumah je....tak biasalah tghari jln...

nak inspect pipe...saya tunggu winterlah cip kalau nak kuar...he he he..skg tak leh lagi, PPE tak de, safety course lom attend...(alasan!!!)

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by HERO on 2008-08-31, 18:02

ahmadhasnan wrote:
DHL wrote:
sandune DK wrote:Dgn famili.....tinggal kat doha...

so u bulan puasa, balik awal tak??? boleh tolong mrs masak kat rumah...

ha'ah la sandune DK...bln pose off hour smp kul 12 je kan....
u blk awal tu tlg la MRS u masak..then ajak i adik-beradik buka pose skali ngan sahur umah u....dok pun kite g sahur mkn wassabi...

Pendarossa pun x per...I x memilih....ahakss...

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by gangster_mache on 2008-08-31, 18:23

Pendarossa pun x per...I x memilih....ahakss...[/quote]


i pun sama.... booked awal2 deh... klu penuh try tempat lain deh2...

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by sandune DK on 2008-09-01, 19:11

no problem...nak makan beriani ayam madu ker beriani unta......?

sandune DK
Active Member
Active Member

Number of posts : 93
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by HERO on 2008-09-01, 19:28

sandune DK wrote:no problem...nak makan beriani ayam madu ker beriani unta......?

kawey ikut jah...supo blakor....

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by DHL on 2008-09-02, 04:10

sandune DK wrote:no problem...nak makan beriani ayam madu ker beriani unta......?

ada ke briani unta?? tak penah dengar le...ni soalan yg serius nie..

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by amiera75 on 2008-09-02, 06:22

[quote="DHL"]
sandune DK wrote:no problem...nak makan beriani ayam madu ker beriani unta......?

Surprised uih...dasyat tu....teringingak nak merasa....

amiera75
Active Member
Active Member

Number of posts : 32
Registration date : 2008-06-29

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by DHL on 2008-09-02, 13:15

betui u amiera...i pun teringin jugak....hhehehhe...

bila nak mai sini?? hari tu i jumpa ur husben...kesian tgk dia, dok pose tiap2 hari .....he he he ..

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by amiera75 on 2008-09-02, 14:39

ye ker?....jgn le ckp camtu.... i lagi le ksian mengenangkan sidia di perantauan....

kalau ku turutkan hati...mau terbang sekarang jugak....

amiera75
Active Member
Active Member

Number of posts : 32
Registration date : 2008-06-29

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by DHL on 2008-09-02, 15:03

tak pa...i boleh tgk tgkkan...dont worry!!!

mai sini bila?? lepaih raya ka??

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by gangster_mache on 2008-09-02, 17:51

DHL wrote:
sandune DK wrote:no problem...nak makan beriani ayam madu ker beriani unta......?

ada ke briani unta?? tak penah dengar le...ni soalan yg serius nie..



jange kato beriani unta.... unta celup tepung pun dia biasa buat...
x cayo tanyo kawe.... Laughing Laughing Laughing

* ker guane sandune dk?????

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by amiera75 on 2008-09-03, 00:01

DHL wrote:tak pa...i boleh tgk tgkkan...dont worry!!!

"alhamdulillah...lega sket rasa hati bila ada org tolong tgk2 hubby i tu... Smile
Sad rasa hati di bulan ramadhan ni berjauhan dengan yang tercinta... 1st time plak tu... nasib ada hero menemani setiap kali sahur... Smile "

mai sini bila?? lepaih raya ka??

"insya allah... mengikut perancangannya macam tu la.... so raya ni kena makan ketupat puas2.... Wink "

amiera75
Active Member
Active Member

Number of posts : 32
Registration date : 2008-06-29

View user profile

Back to top Go down

Re: JOM BORAK KAT SINI

Post by Sponsored content Today at 18:04


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum